Revizyon Ameliyatı Ankara Tavsiye

punkingcolors

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2022
49
23
18
Herkese merhaba,
2018 yılında Malatya’da ilk estetik burun ameliyatımı oldum. Şimdi şöyle bir sıkıntı yaşıyorum; görüntü olarak zenci burnuna çok benziyor olması ve nefes alamayışım (özellikle grip olduğum zamanlarda) beni rahatsız ediyor. Ankara için revizyon ameliyatlarında önerebileceğiniz özel ya da devlette doktor önerisi istiyorum.
Teşekkürler

Ben de az önce revizyon sğrecim diye başlık açmıştım. Benim 6.5 ay oldu revizyon olalı o yüzden tam olarak tavsiye vermeli miyim bilemiyorum. Ama ben Tural Fatullayev de oldum, çok revizyon yapıyor, hakkında şikayet de görmedim.
Bu platformda ayrıca Furkan Karaloğlu nun ismini de gördüm ve ınstagramına bakınca onun çok revizyon yaptığını fark ettim.. Bu iki doktora bi bakın isterseniz ikisi de Ankara da. Geçmiş olsun şimdiden.

Çok teşekkür ediyorum tavsiyeniz için araştıracağım.

Merhaba ben de Tural beyi düşünüyorum, ilk ameliyatım olacak. Memnun musunuz sonuçtan?

Merhaba burnunuz nasıl oldu? Fotoğraf paylaşabilir misiniz tekrar. Ben de Tural beyi düşünüyorum

Merhaba burnunuz nasıl oldu? Fotoğraf paylaşabilir misiniz tekrar. Ben de Tural beyi düşünüyorum
Tural Beye fiyat sordunuz mu acaba revizyon için? en son ne kadardı?

merhaba tural beye revizyon ameliyatı olmuşsunuz sanırım nedir son durum memnunmusunuz tavsiye edermisiniz ben de araştırıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…