- Konu Sahibi Azeri kizi
inşallah bende az sonra yapıcam annemler iftara gelecek.umarım yapabilirim çünkü fırınım çok hızlı pişiriyor.ama çok güzel görünüyor nasıl olursa olsun denicem.üşenmezsem foto eklerim akşama...tarif için teşekkürler..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
azeri kızı canım bişey soracaktım sana; eşim yumurta kokusuna karşı çok hassastır tatlıda böyle bi koku oluyomu eğer oluyorsa yumurta sayısını düşürsem bi sorun olur mu sence....şu an cevabını bekliyorum malzemeler hazır
Bana simdiye kadar bu tariften kesinlikle yumurta kokusu gelmedi.
Ama aldigin yumurta da önemli olabilir.Bazilari hakkaten kötü kokuyor.
Ona dikkat edersen bir sorun olmuyor canim.
Kolay gelsin simdiden.
evet ben de sonunda yaptım...:sm_cool::sm_cool:
ama azeri kızı bu tarifte bişey var... kaç gündür malzemelerimi tamamlayamamıştım.. tam tamamladım yapayım dedim... şurubu koydum tüp bitti.. ne şanssız revani... :çok üzgünüm:
bu arada tadı süperdi herkesler çok beğendi...:hooray: ben dibini biraz tutturmuşum... dedim ki dibi biraz tuuttu kusura bakmayın... aldığım cevabı duyunca gülmekten çatladım...:roflol: herkes dibi tutunca daha iyi olmuş içinde ceviz var gibi olmuş dedi... :roflolysa ki içine ceviz katmıştım...:roflol::roflol:
tabi çaktırmadım... en sonunda görümcem tarifi aldı... ben de dibini biraz tutturayım çok güzel olmuş cevizlli gibi dedi...:roflol::roflol: e artık ona söylemek zorunda kaldım... dibini yakmasın diye...sırnaşık şeysırnaşık şey
tarif süper ötesi herkese tavsiye ederim...
teşekkürler azeri kızıa.s.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım muhtemelen seninkinin cevizleri dibe çökmüştür tutmasıda ondandır.bu vesile ile bende azerikızına sorayım cevizleri unlamamızmı gerekiyor üzümlü kekteki üzümler gibi.CADIARZU
evet yaptım ve sızlerle paylaşmak istedım
tadına henuz bakmadımm malumm oruç ::))))
ama kokusu çok güzell görünüşüdee öyle akşam yiyip size bildiririmm harika oldundan eminim
ama resmı yükleyemedımm
evet kızlar bende yaptım fırından yeni çıktı şerbeti dökmek için ılıklaşmasını bekliyorum görüntü çok hoş ama benim revanim sizinki kadar kabarmadı neden acaba.....bu arada üzerine krem şanti hazırladım ve büyük bir sabırsızlıkla iftarı bekliyorum çünkü bu tatlı tam bana göre.............cokacimcoook
ben margarinle yağlanmış ve unlanmış bölümünü anlayamadım.nasıl unlanıyor tepsi
Margarini tepsinin heryerine ince bir sekilde sürüyorsun.Sonra tepsiye bir yemek kasigi kadar un döküyorsun.Tepsiyi bir oraya bir buraya sallayip unun heryere temas etmesini sagliyorsun.
Anlatabilmisimdir insallah.
Ayy harika gözüküyor vallahi.Benim bile canim cekti oruc oruc.
Cok güzel yapmissin.Afiyet olsun canim...a.s.