Tatlı Tarifi Revani(Resimli)

yaptım yedik çok güzel oldu kıvamı filan süper tuttu ama ben portakallı yapmıştım bi kaç kişi beğenmedi sadece ama ben bayıldım bir dahakine sade yapıcam tarşf için teşekkürler favori tatlılarımdan birisi oldu bu tatlı

ellerine saglik canim.bence sen kesinlikle sade yap.öyle daha güzel.afiyet olsun canim

Hep hazır revani paketleriyle revani yapan ben an itibariyle bu tarifide arşivime eklemiş bulunmaktayım yorumların geneliyle hepsi güzel
en kısa zamanda denemek üzre teşekkürler..

azeri kızı tarifin için teşekkürler. bir sorum olacak. ravani piştikten sonra şerbetini dökmeden keke delikler atacakmıyız. bi de dilimlemesini şerbetten sonra mı yapacağız

$Fotoğraf0720.webpYaptım bugun şimdide dondurma eşliginde mideme indiriyorum....tşkler azeri kızı tarif için ..:)

şerbet yeterli geliyor mu acaba
coooook bol serbetli sevmiyorsan serbet tam kivaminda canim.
teşekkür ederim canım tarif harika yaptım eşime tattırdım çok beğendi:))yarın misafirlerim gelecek bakalım:)))
oooo cok güzel canim.cok sevindim.ellerine saglik
Hep hazır revani paketleriyle revani yapan ben an itibariyle bu tarifide arşivime eklemiş bulunmaktayım yorumların geneliyle hepsi güzel
en kısa zamanda denemek üzre teşekkürler..
yani canim yaa,bosver at hazir paketleri.burada harika bir tarif var,yap bunu,hem cok basit
azeri kızı tarifin için teşekkürler. bir sorum olacak. ravani piştikten sonra şerbetini dökmeden keke delikler atacakmıyız. bi de dilimlemesini şerbetten sonra mı yapacağız
hayir canim,delig acmaya gerek yok.bu kek serbeti cok güzel cekiyor.dilimlenmesinide soguduktan sonra yapacagiz
Eki Görüntüle 478790 Yaptım bugun şimdide dondurma eşliginde mideme indiriyorum....tşkler azeri kızı tarif için ..:)

harikaaaaa,dondurmayla hic denememistim.iyi fikir,ellerine saglik canim

ben bu revani tarifini burda gördügüm den beri, yaklasik 3 senedir yapiyorum. her seferinde cok güzel oluyor ve tarifi isteyenler de oldu.. azeri kizi seni kutluyorum gercekten.. simdi annemin yanina türkiyeye gidiyorum tarifini yanimda götürüyorum orada da yaparim misafirlere..allah razi olsun gercekten cok cok basarili bir paylasim olmus iyi ki paylasmisin bizlerle.

Asla irmik yemem, içinde irmik olan bişey yemem diyen irmik tatlısı yediremediğim sevgili nişanlım revani yiyor ve içeriğini bilmiyor :)
bu tarifi görünce yorumları okuyunca ve 42 sayfalık bir revani olunca kesinlikle denemeye karar verdim.
en kısa zamanda deneyip hem fotoğrafını hem de bizimkinin yorumlarını paylaşacağım.
Bir de sizden ricam, lütfen tek bir konu hakkında bütüüün tariflerinizi paylaşın.
1-2 arkadaş bu şekilde kendi mutfaklarını oluşturdular ve mutlaka olması gerektiğine inandığım isimlerin başında geliyorsunuz.

Nasil mutlu oldum,cok güzel sözler bunlar.tesekkür ederim canim.Evet aslinda bir kac kisi daha demisti bütün tariflerimi yapmak istediklerini ama bulmakta zorlandiklarini.Hmm nasil yapacagim ama bilemedim.Yani tek bir konu acip "Azeri kizinin tüm tarifleri" mi yapacagim? 2 seneden fazladirda hic yeni tarifler eklemedim buraya artik.hep diyorum ekleyeyim unutuyorum.

Nisanlinin revani yemesi de iyiymis valla.Bazilari revaniye irmik tatlisi da derler ama nisanlin asla yemem derken yemis.:9:
Ellerine saglik canim.

Canim daha simdi gördüm mesajini.Demek 3 senedir yapiyorsun,cok sevindim.Güzel seyler paylasabildimse ne mutlu bana.Seninde ellerine saglik.

Nasil mutlu oldum,cok güzel sözler bunlar.tesekkür ederim canim.Evet aslinda bir kac kisi daha demisti bütün tariflerimi yapmak istediklerini ama bulmakta zorlandiklarini.Hmm nasil yapacagim ama bilemedim.Yani tek bir konu acip "Azeri kizinin tüm tarifleri" mi yapacagim? 2 seneden fazladirda hic yeni tarifler eklemedim buraya artik.hep diyorum ekleyeyim unutuyorum.

Nisanlinin revani yemesi de iyiymis valla.Bazilari revaniye irmik tatlisi da derler ama nisanlin asla yemem derken yemis.:9:
Ellerine saglik canim.

Bak burada örnekleri var, sen de dediğin gibi azeri kızının tüm tarifleri diye hepsini tek bir konuda toplayabilirsin ;)

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/563144-elossanin-mutfagi9829.html
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/564024-xxderinxxin-mutfagi.html

yeni tariflerini de ekle bence artık :)

benimki hiç olmadı ya.Unu az geldi sanki,ölçüye uydum ama olmadı.Bu ikinci denememdi,bir daha denemem sanırım.

Kızlar ben 2 kere yapmayı denedim.Ama asla kabarmadı.1 cm bile kabarmadı.Pişene kadar beklettim fırında ama irmikler pişmedi çiğ geliyodu ağzıma.Şöyle sizinkiler gibi kabarık yumuşak revani yapmanın sırrı nedir?Çok seviyorum bu tatlıyı ama yapamıyorum.

azeri kızı tarifin için teşekkürler...bugün evde tatlımız yoktu ben de senin tarifini gözüme kestirdim bütün malzemeler evde vardı hem :) çok güzel kabardı ve denk geldi üstelik içine iri kıyılmış ceviz de koyduk harika oldu...birazdan fotoğrafını da paylaşıcam =)

Back
X