- Konu Sahibi KiymiziAba
-
bende okul öncesi son sınftayım 55 le atandımı eminmisin ben 65 le kapattıgını duymuştum
başlığı görünce aaaaaa ben dedim
nasıl bir şeytan üçgeni bu?
evlendim,1,5 yıl oldu artık kayınvalidem kayınpederim yavaş yavaş lafları gediğine
oturtmaya basladılar((((((yerin dibine giriyorum ama ne cevap verebilirim ki.....haklılar
milletin gelinleri lise mezunu,nasıl uydurdularsa uydurmuşlar işte yolunu 1000-1500maaşla işlerine gidip geliyorlar.....ben hala evde...hala evde.....
ananem bile arıyor yaşlı kadın diyor ki: kızım almadın mı diplomanı,al da ol artık öğretmen diyor,yası 80 yaklaşmış nasıl anlatırım kii.....kpss yi
ben biraz dertliyim arkadaslarım uzattım kusuruma bakmayınmafoldumben
başlığı görünce aaaaaa ben dedim
nasıl bir şeytan üçgeni bu?
evlendim,1,5 yıl oldu artık kayınvalidem kayınpederim yavaş yavaş lafları gediğine
oturtmaya basladılar((((((yerin dibine giriyorum ama ne cevap verebilirim ki.....haklılar
milletin gelinleri lise mezunu,nasıl uydurdularsa uydurmuşlar işte yolunu 1000-1500maaşla işlerine gidip geliyorlar.....ben hala evde...hala evde.....
ananem bile arıyor yaşlı kadın diyor ki: kızım almadın mı diplomanı,al da ol artık öğretmen diyor,yası 80 yaklaşmış nasıl anlatırım kii.....kpss yi
ben biraz dertliyim arkadaslarım uzattım kusuruma bakmayınmafoldumben
evet 55le atandılar ilk atamada degil sonra bi 10000 daha atama olmuş onunla atandılar sanırım 48lere filan düşmüş baya bi alım oldu bu sene
ben de taşıyorum bu yüküü((
siz hepsine değinmişsiniz zaten bir de ben açılmiyim off of
ben bugün iyice bunalımdayım çünkü 24 yaşındayım ve hala babamın parasına muhtacım hiç bişey yapamıyorum..
3 senedir atama bekliyoru başaramadım şu kpss yi..
ingilizce ataması kolay dışardan bakınca öle, insanlar hor görüyo aaa hala mı bekliyosun nasıl atanmazsn diye ama işte 73 puanım var 74 taban
son çarem şu kasım ataması ve sözlşmli olması inşllhh..
yoksa bu puandan fazlasını alamam sayısal bilgim yok ancak bu kadar(
allah hepimze sabır versinnnn çok mutsuuzm haytaım hep erteleniyoo daha evlence ohoooooo
Herkes aynı bekleyiş içinde ama adamların umrunda bile değiliz.
Eşit dağıtmış olsaydı şu okul öncesi alımlarını belki girmiştik bile.
Ama olmazzzz illa ki eksiklerle devam ettirecekler sistemiklava:
benım kuzenım de anasınıfı ogretmenı
80 puanla atandı kursa gıttı bı suru para harcadı
ama 46lara dustugunu ogrenınce krız gecırdı :icecream:
donem donem oluyo sanırım bu ben lısedeyken edebıyat ve matematık cok populerdı
hatta babam cok ısrar etmıştı edebıyat ogretmenlıgı yaz dıye iyiki de yazmamışım sanırım cok az atanıyormus
herkes kpss olayını bılıor fakat bı yerme durumu var aa senın kız atanamadı mı benım oglan 70 le atandı fılan sorsan Allah bılır kac senedır hazırlanıodur ee bı zahmet dersın
sabredın arkadaslar az cok her meslekte var bu
ben sunu anlayamıyorum okurken neden kpssye hazırlanılmıyor duyuyoum sok oluyorum 4 senedır gırıorum fılan allahım tus sınavımıdır bu sasırıyorum bence bıraz da hatayı kendımızde aramak gerek gıren ınsan cok puanlar halıyle yukselecek bu supriz bır durum degılki
umarım hepınız atanırsınız
kızlar birşey daha sorabilir miyim? şöyle birşey okudum nette..
MEB 2009`da alacağı Öğretmen sayısını ve branşını açıkladı
Milli Eğitim Bakanlığı 2009`un ilk döneminde alacağı öğretmen sayısını ve branşları belirledi..
2009`da kadrolu atama bekleyen öğretmen adaylarının merak ettiği kontenjanlar ve alanlar belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı, bu yılın ilk atama döneminde 46 branşta 8 bin 285 öğretmen alacak.
Bu kontenjanın 2 bin 60`ı sınıf öğretmenliği, bini İngilizce öğretmenliği, 525`i ise Türkçe öğretmenliği için ayrıldı. İlk atamaya başvuracaklar için 2007 veya 2008 yıllarında yapılan herhangi bir kamu personeli seçme sınavına girmiş ve bakanlığın açıkladığı taban puanların üstünde puan almış olma şartı aranacak.
kırmızı ile belirttiğim cümle ne demek oluyor?
yani ilk kez kpssye gircek olanlar eylül atamalarında atanamaz.. şubat atamalarını beklemek zorunda mı demek bu?
kamu sınavı demiş ya.. mesela kpds,ya da alesten barajı geçmiş olmak kabul görür mü?
bu arada kpds ve aleste baraj nedir?
ya arkadaşlar bu atama işi yalan mı oldu
hala bir ses seda yok
kasım geldi çattı ne olacak halimiz
of sabır taşı olsa çatlardı he
bekle bekle bekle nereye kadar
bu belirsizlik yedi bitirdi
yok mu bir haberi bilgisi olan aramızda?
benım kuzenım de anasınıfı ogretmenı
80 puanla atandı kursa gıttı bı suru para harcadı
ama 46lara dustugunu ogrenınce krız gecırdı :icecream:
donem donem oluyo sanırım bu ben lısedeyken edebıyat ve matematık cok populerdı
hatta babam cok ısrar etmıştı edebıyat ogretmenlıgı yaz dıye iyiki de yazmamışım sanırım cok az atanıyormus
herkes kpss olayını bılıor fakat bı yerme durumu var aa senın kız atanamadı mı benım oglan 70 le atandı fılan sorsan Allah bılır kac senedır hazırlanıodur ee bı zahmet dersın
sabredın arkadaslar az cok her meslekte var bu
ben sunu anlayamıyorum okurken neden kpssye hazırlanılmıyor duyuyoum sok oluyorum 4 senedır gırıorum fılan allahım tus sınavımıdır bu sasırıyorum bence bıraz da hatayı kendımızde aramak gerek gıren ınsan cok puanlar halıyle yukselecek bu supriz bır durum degılki
umarım hepınız atanırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?