- Konu Sahibi KiymiziAba
ölim ben ya,bu yılda olmazsa...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ölim ben ya,bu yılda olmazsa...
Açıkladı da ne oldu. Sekizbin anaokulu öğretmeni lafı dönüyor. Ya mumla arasan bulamazsın ki 8bin anaokulu öğretmenini. Memlekette o kadar okulöncesi öğretmeni yok ki.. Bence bu açıklamada bir hata var. Hem ben bakanın ağzından duymadım bu sayıyı. Birileri atıyor bence. Ama eğer bu gerçekse de 0 alan anaokulu öğretmenleri bile atanır. Haksızlık. Hadi ben sınıfçıyım yine neyse. Fencisi sosyalcisi ne yapsın adam 90la atanamıyor.
şu okul öncesine 8 bin kadroverilmesini gerçekten kınıyorum hani atanmasınlar istemio değilim ama memleketimin hangi okulunda anasınıfı açılmış merak ediorum sınıfçı açığı dağ gibi branşlar keza adamlar alakasız derslere girio ekders almadan kaç yıldr ücretli öğretmenlerle çalışıorum çocukları emanet ettiğimiz adamlar ya dekarosyon mezunu ya arkeoloji bu adam ne anlar pedagojiden sonra vaayyy eğitim kötüüü doğu gitti gider tabi 3.yılım müdür yetkiliyim ölüorum bu açıklar yüzünden önce sınıfçı açığını kapatın okul öncesini çok önemsiosanız kaç yıldır lise mezunlarının derse girmesine izin vermezdiniz çok garip yaa
sadece bela okuyorum tepedekilere ..
biz yıne binbir umutla çalışalım ,yınee bıkmadan , ama ne için 100 kişilik kadro için mi ?
binlerce kişinin arasından en mükemmeli olmak için mi ?
dershane işgüzarlarının cebi için mi ?
deselerdi ki sizi atamıcaz okumasaydık bizde
ne gerk var ki onca emeğe onca umuda !
kızlar hala kontenjanları bile belli olmadı branşların.her gören göreve ne zaman başlayacağımı soruyo.bir türkçeciyim ve puanın yeterli değil,zaten başını iyice yaktılar türkçecilerin.gel de bunu millete anlat.tekrar kpss calışmaya devam edince de hani senin okulun bitmişti hala neden ders calışıyosun diye soran yaslılar...Allah hepimize yardımcı olsun.