• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

retmen- atama- belirsizlik.....

çok şükür Allahıma atandım İstanbula darısı hepinize insallah
okadar hak edıyosunkı tatlım okadar sevındım kı duam hep senle ıdı yazdan berı atanma su bu dıyoduk yaşasınkı sevınclı haberı aldım senden :lepi:ee ıstanbul bızım hee sen sımdı orda oturotur durgunlasmıssındır bak burda kabul edılemez durgunluk ogretmenım ona gore..Şeniztabanlarea kuvvvet canem :hulya:

okadar hak edıyosunkı tatlım okadar sevındım kı duam hep senle ıdı yazdan berı atanma su bu dıyoduk yaşasınkı sevınclı haberı aldım senden :lepi:ee ıstanbul bızım hee sen sımdı orda oturotur durgunlasmıssındır bak burda kabul edılemez durgunluk ogretmenım ona gore..Şeniztabanlarea kuvvvet canem :hulya:

canım benım tesekkur ederm guzel sözlern ıcın
acılırım ben merak etme sen:)

Bugün meclistv'de muhalefetten güzel cümleler duydum.

Çalışma yaptıklarını ve sözleşmelinin kaldırılacağına dair

Umarım yapabilirler ya

Bıktım üç kuruşa çalışmaktan lanet olsun bunu yapanlara

Bugün meclistv'de muhalefetten güzel cümleler duydum.

Çalışma yaptıklarını ve sözleşmelinin kaldırılacağına dair

Umarım yapabilirler ya

Bıktım üç kuruşa çalışmaktan lanet olsun bunu yapanlara

dilerim hepimiz bir gün hakettiğimiz değere layık oldugumuz mevkilere kavusuruz :Saruboceq:

Umarım gerçekten bu olur.Çünkü her yıl kadromuz daha da azalıyor

Puanımız daha da artıyor.Aynı işi yapıp yarım sigrota ve çeyek maaş almaktan

öyle utanıyorum ki

Ama çalışmak zorundayız da biliyorum

Dilerim bizi bu hale getirenler bu hale gelirler :kızgın:

Umarım gerçekten bu olur.Çünkü her yıl kadromuz daha da azalıyor

Puanımız daha da artıyor.Aynı işi yapıp yarım sigrota ve çeyek maaş almaktan

öyle utanıyorum ki

Ama çalışmak zorundayız da biliyorum

Dilerim bizi bu hale getirenler bu hale gelirler :kızgın:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

6mayıs ta atama yönetmeliği değişti ama bana pek bi karışık geldi. il dışı atama için 3 yıllık zorunlu hizmeti doldurmuş olmak gerekiyor diyor ama başka yerlerinde tezat şeyler yazıyor. anlayan biri açıklayabilir mi?

kızlar ben son sınıfım seneyeiçin calısmaya baslamak istiyorum ama anlayamadığım o kadar cok sey varki.mesela 21 ne demek biri açıklayabılırmı

kızlar ben son sınıfım seneyeiçin calısmaya baslamak istiyorum ama anlayamadığım o kadar cok sey varki.mesela 21 ne demek biri açıklayabılırmı

21 eskidendi artık 26 : )

atamalar yapılırken 25 tercihte bulunuyorsun ayrıca 26. seçenekte de "tercihlerimin dışında atanmak istiyorum/istemiyorum" diye iki seçenek var.

eğer dersen ki ben bu 25 tercih dışında neresi olursa giderim. o zaman 26. seçeneği ""tercihlerimin dışında atanmak istiyorum evet" şeklinde işaretleyeceksinopuyorumnanaktan

anlatabildim umarımcokacimcoook

Back