• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

retmen- atama- belirsizlik.....

ya ciddi mi sıralamalar verilmeyecek mi yani bu sene
haydaa ya bir insan hem kpss'nin en mantıksız en zor olduğu seneye denk gelip hem az alımla hem de sadece sözleşmeli şansıyla atanmak durumunda hatta belki de atanamamk durumunda kalıp hem de sıralamaların açıklanmayacagı bir belirsizliğe kurban gidebilir mi ya
ayy ne yazdıgımı kendim bile anlamadım desem yeridir kısa ve öz bu kadar da olmaz ya off

bugün dersaneme gittim, merdivenlerden çıkarken bağırtı sesleri geiodu, bi baktım bizim dersane sahibi hocamız ankarayı aramış tlfda bağırışıolar..

sıralama yok ortada nasıl tercih yapıcaz öğrencilere biz, biyer tutmayınca sorumlusu biz olcaz noluo böle saçmalık olurmu die bağırıodu, aldığı cwp: bu sene bölekaydirigubbakcemile3

ingilizce 74 yapmışlar barajı uçurmuşlar resmen, geçen sene 65di we 71le atanılıodu.. ben şubatta olsun kesin giderim derken tercih bile yapamıorum, puanım 73.390.. 0.610la kaybettim tercih hakkımıkaydirigubbakcemile3

yine dersaneye yazıldım bugün, demirbaş listesine yazcaklar beni yakında :roflol:

gülüorum ağlancak halimekötükedihüso

sıralama verilmeyecekmiymiş? delikafadulden:uhm:

ne konuda bağışıyorlardı :uhm:

sıralama verilmeyecekmiymiş? delikafadulden:uhm:

ne konuda bağışıyorlardı :uhm:

neden sıralamalr werilmio bu ne saçmalık die bağırıodu... bukadar kişinin atamasını neye göre yapcaz, yerimizi bilmeden nasıl tercih yapılır die..

haklıda adam yani napcağını şaşırmış...

görünüşe bakılırsa verilmeyecek gibi
karanlıkta kör kurşun misali halimiz ya bu ne saçmalık:1ninca:

atama olacak mı hangi branş ne kadar bekledik durduk 1 ay boyunca:bbo:

şimdi de sıralamalar için bi o kadar daha bekletecekler heralde kötükedihüso

bekletemezler ki tercihler 11nde son 14nde atama var
bu sene böyleymiş sıralama yok diyorlarmış
vah ki vah halimize

verecek olsalardı şimdiye kadar verirlerdi

gerçi zamanlamalarından çok ümitlenmemek lazım:bbo:

2008 puanlarını bile 1 yıl sonra düzeltebildiler

ben de varım :(
branşım ingilzce ve ben zerre kadar matemtk bilmedğm için bu yıl 73 aldım, taban puanımz 74:(
2 yıldır bekliyorum daha ne kadar beklicem bilmiyorumm bu durum insanı bunlaıma sokuyor arkadaşlar..

ben de varım :(
branşım ingilzce ve ben zerre kadar matemtk bilmedğm için bu yıl 73 aldım, taban puanımz 74:(
2 yıldır bekliyorum daha ne kadar beklicem bilmiyorumm bu durum insanı bunlaıma sokuyor arkadaşlar..

bunalımda olan yalnız sen dğilsin 240 bin kişi daha var delikafadulden

sizden en azından alım oluyor

fizikçiler ne yapsın ... kpss de 1. olmak bile atanmasına yetmemiş akannehir

batmadan kurtulmanın tek yolu bizden kötüleri düşünmemiz mafoldumben

az kaldı bekleyişimiz
son bir gün içerisine girdik sayılır
gerçi atanamadık yazısını mı bekliyorum dört gözle onu da anlamadm
benm bekledigim daha cok kasım atamasında ne kadar sansımın oldugu

sizin bekleyiş nasıl gidiyor heyecan var mı kızlar umudu olan vardır atanacagına dair
simdden tebrk edeym bari

eweeettt ing öğretmenliği 76 ile kapatmışşş.. tabi ben 73.390 aldığım için we baraj 74 olduğu için tercih bile yapamamıştım.. şubata kadar nolcak bakalım :mafoldumben:

dersane yolları taştan kpss sen çıkardın beni baştan:hulya:

ben de tercih bile yapamadım malesef :gitme: offf gene çalış gene çalış mafoldumben

ben de atanamadım ama kasıma umudum var Allahtan inşallah kasımda olacak diye inanıyorm ama nasip bu ülkede hiçbişey belli olmuyor malum atanan arkadaslarımı tebrık ederım

ben inglizce öğretmenliği son sınıfım.''atama '' kelimesi bile tüylerimi ürpertiyo şimdiden.öyle bi ülke ki..birinci atanamaz, kopya çekilir kimsenin gıkı çıkmaz, o olur bu olur, taban puanlar değişir, sırlamalar açıklanmaz..ne iş çevirdikleri belli diil..ben de 2010 KPSS ye giricem.bakalım bize neler denk gelcek..umarım hepimiz atanırız..umuttan başka bişi yok elimizde.gördüğünüz gibi sadece çalışmak da yetmio.1 bile atanamazken biz napalım!!

55 puanla arkadaşlarım atandı okul öncesi hemde doguya filan degil batıya şans her yıl bi yere vuruyor insan kestiremiyor neyin ne olacagını bu yıllarda okul öncesi okuyanlar şanslı...bakalım diğer yıllar ne olacak.....

bende okul öncesi son sınftayım 55 le atandımı eminmisin ben 65 le kapattıgını duymuştum

Back