• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

retmen- atama- belirsizlik.....

arkadaşlar ben ücretli öğretmenliğe başvurdum. ne yapayım evde oturmakla olmaz ki.hem kpss calışırım hem az buçuk para kazanırım.inanın yoksa millete derdimizi anlatamayız.puanımı ve atanamadığımı duyan tembel muamelesi yapıyo.Allah aşkına bir sürü Türkçeci mezun oluyo her yıl.ataması olan kaç kişi peki? biraz sabredelim, bu ülkede türkçecilere her zaman ihtiyaç vardır.:teselli:

merhaba kızlar benim size bir sorum var:En son 21i işaretlediğimizde bize sıra gelme olasılığı ne oluyor ben ilk kez tercih yapacağım da puanım da düşük branşıma göre.Yardımcı olursanız sevinirim.

şimdi canım şöyle bi durum var 21 de senden yüksek puanlılar tercih yapıor ama 21 i açmıor tercihlerinden hiçbiri tutmadığı için ondan düşük puanlı olup tercihleri tutmayıp 21 i açanlar gidiyor boş kalan yerlere ama burdaki yerlerde şansına bağlı 21 de puan üstünlüğü yok alanyaya da atanırsın hakkariye de tamamen şans ama tabi ki senden yüksek puanlılar 21 i açmışsa eğer onlar gider sana sıra gelme olasılığı da senden önceki yüksek puanlıların 21 i işaretlemesine bağlı bi de geçen sene 21 den dolayı kaç kayma olmuş onlara bakarsan kafanda bişeyler oluşur

ilk yılınsa 21 i işaretleme

çok yanarsın sonra -tatlicadiarzu-

Canım doğru söylüyorsun da beklemek çok zor bir de yeni sözlendim resmi nikahla müstakbel eşimin hemen tayin aldırabilme imkanı var biraz daha rahat olurum diye düşünüyorum.Branşım da edebiyat olduğu için liselerin köylerde olmaması cesaretlendiriyor.Zaten kızlar nasibimde varsa giderim yoksa değil 21 211 tercih yapsam yine gelmez.Kısmetse gelir Hintten Yemenden kısmet değilse ne gelir elden demişler.:)

Canım doğru söylüyorsun da beklemek çok zor bir de yeni sözlendim resmi nikahla müstakbel eşimin hemen tayin aldırabilme imkanı var biraz daha rahat olurum diye düşünüyorum.Branşım da edebiyat olduğu için liselerin köylerde olmaması cesaretlendiriyor.Zaten kızlar nasibimde varsa giderim yoksa değil 21 211 tercih yapsam yine gelmez.Kısmetse gelir Hintten Yemenden kısmet değilse ne gelir elden demişler.:)

kadrolu olursan aldırırsın da

sözleşmeli olursan pek de hemen olmaz:1ninca:

pardon ya dayımız var demişsin sen :jeyyar:

Hayır güzelim öyle bir şey demedim asker ve polislerin öğretmenlere göre hizmet önceliği var eş durumundan dilekçe verip gelebiliyorlar.Dilekçe 1-1.5 ay gibi bir sürede yanıtlanıyor.Kadrolu ya da sözleşmeli olmamızda fark etmiyor daha yeni sözlümün arkadaşı eşinin yanına gitti eşi de sözleşmeli öğretmen.Dediğin gibi dayım olsaydı 21i falan düşünmez dayımıza havale ettirirdik işimizi;)

Hayır güzelim öyle bir şey demedim asker ve polislerin öğretmenlere göre hizmet önceliği var eş durumundan dilekçe verip gelebiliyorlar.Dilekçe 1-1.5 ay gibi bir sürede yanıtlanıyor.Kadrolu ya da sözleşmeli olmamızda fark etmiyor daha yeni sözlümün arkadaşı eşinin yanına gitti eşi de sözleşmeli öğretmen.Dediğin gibi dayım olsaydı 21i falan düşünmez dayımıza havale ettirirdik işimizi;)

hımmm pardon o zaman:çok üzgünüm:

"eşimin hemen tayin aldırabilme imkanı var " bu cümlen dayıya benziyodu o açıdan :lepi:

öyle bi imkan varsa değerlendir.. ama tayin çıktı 2 ay sonra hemen yer değiş olmaz heralde

zaten eşim benim yanıma tayin isteyecek canım o yüzden sıkıntı olmaz diyorum ama önce bir atanalım da sonrası sağlık olsun yalnız da kalırsak kalalım

ya şimdi burda ingilizce öğretmenliği taban puanı 74 dio?? bu ne demek? bu atamada tercih yapabilcek olanlar 74 we üstümü demek oluo?

çok adil bir liste olmuş dimi arkadaşlar
ne tuhaf ya
branşlara verilen rakamlardaki tezatlıklar hakkındaki düşünceleriniz nelerdir arkadaşlar
benim kardeşim türkçe öğretmeni 82.892 puan aldı taban puan 83 olduğundan tercih yapamayacak allahım sabırlar versin bu durumda bekleyen herkese ya sinirden ölecem şimdi:@@@@@@@@@@@@

çok adil bir liste olmuş dimi arkadaşlar
ne tuhaf ya
branşlara verilen rakamlardaki tezatlıklar hakkındaki düşünceleriniz nelerdir arkadaşlar
benim kardeşim türkçe öğretmeni 82.892 puan aldı taban puan 83 olduğundan tercih yapamayacak allahım sabırlar versin bu durumda bekleyen herkese ya sinirden ölecem şimdi:@@@@@@@@@@@@

gerçekten de çok adil bi liste olmuş yaakötükedihüso
okul öncesi okusaymışım keşke
bir zamanlar türkçe öğretmenliği böyle miydi:gitme:
kardeşine çok üzüldüm eminim onun gibi virgülle kaybeden birçok arkadaşımız vardır
umarım şubat atamalarında şansı olur

kpss 1. si fizik bölümünde imiş

fizik bölümünden alım yok kafamçokkarıştı

hala sıralamalarda yok ortalıkta

bugün dersaneme gittim, merdivenlerden çıkarken bağırtı sesleri geiodu, bi baktım bizim dersane sahibi hocamız ankarayı aramış tlfda bağırışıolar..

sıralama yok ortada nasıl tercih yapıcaz öğrencilere biz, biyer tutmayınca sorumlusu biz olcaz noluo böle saçmalık olurmu die bağırıodu, aldığı cwp: bu sene bölekaydirigubbakcemile3

ingilizce 74 yapmışlar barajı uçurmuşlar resmen, geçen sene 65di we 71le atanılıodu.. ben şubatta olsun kesin giderim derken tercih bile yapamıorum, puanım 73.390.. 0.610la kaybettim tercih hakkımıkaydirigubbakcemile3

yine dersaneye yazıldım bugün, demirbaş listesine yazcaklar beni yakında :roflol:

gülüorum ağlancak halimekötükedihüso

Back