- 17 Ağustos 2009
- 82
- 6
- 86
- Konu Sahibi KiymiziAba
-
merhaba kızlar benim size bir sorum var:En son 21i işaretlediğimizde bize sıra gelme olasılığı ne oluyor ben ilk kez tercih yapacağım da puanım da düşük branşıma göre.Yardımcı olursanız sevinirim.
ilk yılınsa 21 i işaretleme
çok yanarsın sonra -tatlicadiarzu-
Canım doğru söylüyorsun da beklemek çok zor bir de yeni sözlendim resmi nikahla müstakbel eşimin hemen tayin aldırabilme imkanı var biraz daha rahat olurum diye düşünüyorum.Branşım da edebiyat olduğu için liselerin köylerde olmaması cesaretlendiriyor.Zaten kızlar nasibimde varsa giderim yoksa değil 21 211 tercih yapsam yine gelmez.Kısmetse gelir Hintten Yemenden kısmet değilse ne gelir elden demişler.:)
Hayır güzelim öyle bir şey demedim asker ve polislerin öğretmenlere göre hizmet önceliği var eş durumundan dilekçe verip gelebiliyorlar.Dilekçe 1-1.5 ay gibi bir sürede yanıtlanıyor.Kadrolu ya da sözleşmeli olmamızda fark etmiyor daha yeni sözlümün arkadaşı eşinin yanına gitti eşi de sözleşmeli öğretmen.Dediğin gibi dayım olsaydı 21i falan düşünmez dayımıza havale ettirirdik işimizi
açıklandımı??? nerde cnm yaa bulamadım ben??
ya şimdi burda ingilizce öğretmenliği taban puanı 74 dio?? bu ne demek? bu atamada tercih yapabilcek olanlar 74 we üstümü demek oluo?
çok adil bir liste olmuş dimi arkadaşlar
ne tuhaf ya
branşlara verilen rakamlardaki tezatlıklar hakkındaki düşünceleriniz nelerdir arkadaşlar
benim kardeşim türkçe öğretmeni 82.892 puan aldı taban puan 83 olduğundan tercih yapamayacak allahım sabırlar versin bu durumda bekleyen herkese ya sinirden ölecem şimdi@@@@@@@@@@@
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?