retmen- atama- belirsizlik.....

Valla bizim durumumuzda olan binlerce insan var.
Evli olup eb geçind,rmek zorunda olan, çocuğu olan vs..
Maalesef bu ülkede hiç kimse işini yapamıyor.,
Ben de öğretmenim ama işsiz kalmamak adına memurluğa girdim.
Hepimize Allahtan sabır diliyorum.

açıkladılar da noldu sekiz bini okul öncesine gidiyormus bize ne kaldı iyice gitti umudum benim bu sene..o kadar emek ver karsılıgı hüsran önce beklet beklet sonra ümitlendir on beş bin kişi diye sonra ordan ögren sana kalan havayı..off off..

navb arkadasım ben de kararszm evlıyım bu yuzden 21 secmek ıstemıyorm ama beklemek de ıstemıyorum zatı krtık bır puanda takıldk kaldık ya olacak ucundan kıyısından o da ıkıncı atamada belkı ya da nanik bize bu sene de..bıktım ya ne zor işsiz olup iş ümidiyle beklemek..

Açıkladı da ne oldu. Sekizbin anaokulu öğretmeni lafı dönüyor. Ya mumla arasan bulamazsın ki 8bin anaokulu öğretmenini. Memlekette o kadar okulöncesi öğretmeni yok ki.. Bence bu açıklamada bir hata var. Hem ben bakanın ağzından duymadım bu sayıyı. Birileri atıyor bence. Ama eğer bu gerçekse de 0 alan anaokulu öğretmenleri bile atanır. Haksızlık. Hadi ben sınıfçıyım yine neyse. Fencisi sosyalcisi ne yapsın adam 90la atanamıyor.

8 bin inşallah yıl dağılımıdır:Saruboceq:

ama çıkıp da bi açıklama yapmıyorlar ki. o yuzden eylul atamasının yarısı okul öncesine vercekler bencedekafamçokkarıştı

önce kardeşi atanır ankara merkez bi okula:1ninca:

anlamadıgım özellik sınıfçılar için kaç yıl oldu zorunlu olalı ama açık hala ücretli ile kapatılıyor ama bundan bahseden yok...:1no2:

ümit yok. son atamaya kadar bekleyip 21 i işaretleyeceğim mecbur:çok üzgünüm:

hangi dağ hangi köy gelir bilmiyorum ama bir yıl daha bu bunalımı yaşamak istemiyorum:gitme:

sadece bela okuyorum tepedekilere ..
biz yıne binbir umutla çalışalım ,yınee bıkmadan , ama ne için 100 kişilik kadro için mi ?
binlerce kişinin arasından en mükemmeli olmak için mi ?
dershane işgüzarlarının cebi için mi ?
deselerdi ki sizi atamıcaz okumasaydık bizde
ne gerk var ki onca emeğe onca umuda !

Kızlar umudunuzu yitirmemeye çalışın. Biliyorum çok zor ama yine de deneyelim en azından. Artık düşünmemek için kendimi ev işine verdim. Ev kızı oldum çıktım ya. Benim durumum bir de erkek arkadaşım yüzünden de çelişkili. Sözleşmeli atansam o da sözleşmeli. Bir araya gelmemiz nerdeyse imkansız. Kadrolu atansam o da çoook zor. Bir de görev yaptığı yer antep puanlar nerdeyse tavana vurmuş bir yer. Sabır allahım sabır. Şu mübarek ayda sen hepimizin yüzünü güldür.

şu okul öncesine 8 bin kadroverilmesini gerçekten kınıyorum hani atanmasınlar istemio değilim ama memleketimin hangi okulunda anasınıfı açılmış merak ediorum sınıfçı açığı dağ gibi branşlar keza adamlar alakasız derslere girio ekders almadan kaç yıldr ücretli öğretmenlerle çalışıorum çocukları emanet ettiğimiz adamlar ya dekarosyon mezunu ya arkeoloji bu adam ne anlar pedagojiden sonra vaayyy eğitim kötüüü doğu gitti gider tabi 3.yılım müdür yetkiliyim ölüorum bu açıklar yüzünden önce sınıfçı açığını kapatın okul öncesini çok önemsiosanız kaç yıldır lise mezunlarının derse girmesine izin vermezdiniz çok garip yaa

kelebekçim sınıf olunca gitmek zorlaşıo sözleşmelilerde ama ümit kesmemek lazım bazen talih gülüo arkadaşım iki yıllıktı izmir merkeze gitti eş durumundan çoğunnkide olmuş bence dert etme kadroya geçircekler zati:teselli:

ücretli için yasal düzenlemeyi baya sıkı hazırlamışlar malesef keşke iptal olabilse :sinifsinif:

biz ne kaadar bagırsakta yukardakilerin umurunda değil. lmaz:

velilerin bu duruma karşı çıkması gerekiyor. velilerin bilinçlenmesi gerekiyor ammaaa o da imkansız

çocugum oldugunda ücretli öğretmenlerin ne de usta öğreticilerin eline bırakmam asla

nasıl düzelecek bu gidişat hiç bir fikrim de yok umudumda yok açıkcası :çok üzgünüm:

CADIARZU doğru söze ne denir ki sanki içimden geçenleri yazmış gibisin sadece alkışlamak istiyorum...

kızlar hala kontenjanları bile belli olmadı branşların.her gören göreve ne zaman başlayacağımı soruyo.bir türkçeciyim ve puanın yeterli değil,zaten başını iyice yaktılar türkçecilerin.gel de bunu millete anlat.tekrar kpss calışmaya devam edince de hani senin okulun bitmişti hala neden ders calışıyosun diye soran yaslılar...Allah hepimize yardımcı olsun.

bir türkçecide ben varım.. herkes geçen senelerdeki gibi sanıyor türkçeci atamalarını eşimin girdiği sene 2400 kadrolu 1600 sözleşmeli alıyordu türkçe öğretmenliği.. peki yaa şimdi şimdi toplam 5 bin kodrolu öğretmen alınacak (( herkes soruyor annem babam kayananamlar eltimm:1shok:
herkes benden önce bakıyor sınav sonucuma ... birde eltimin aaa ne kadar düşük hiç çalışmamışsın gibi sanki ben hiç çalışmadan 2 sene önce 86 almıştım nasıl oldu bu puanı aldın demesi beni kahrediyor ...

o benim yerimde olsaydı bende onun oturur onun için dua ederdim üzülürdüm kırılırmı acaba diye tek laf edemezdim... neden o bu şekilde yapıyor anlamıyorum...

artık kendimi geri zekalı gibi hisseder oldum...
ne deyim ki baştakilere içimden neler diyorum bir blseniz... okumuş diplomalı ev hanımı oldum...
:gitme:

güya bugünlerde taban puanları kontenjanlar açıklanacaktı
bekle bekle bekle
bu sessizlik hiç hayra alamet değil ama
çok sıkıldım çoookkk

beklemekten bıkmış bi Türkçeci de burda varr
gerçekten kadrolar çok az hiç umudum yok ama bidaha kpss ye çalışmak da istemiyorummm

sevgili hayattan bıkmış beklemekten sıkılmış öğretmen adayları bir ihtimal pazartesi açıklanır heralde

sarkıta sarkıta 1 ay geçti

neyin peşindeler bilsek

boşuna beklemesek

ha bugun ha yarın diye diye ömrümü yedin meb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…