- 25 Mart 2011
- 990
- 114
- Konu Sahibi VisneliPasta
Bağırarak konuşan insanlardan nefret ederim.Sonuçta karşınızda sağır bir insan yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sorma sabrımla heykeli dikilecek insan oldum önceki konularıma da göz atarsanız ne demek istediğimi anlıycaksın sizde de olduğu gibi hep densiz saygısız bencil tipler illaki bulur beni.. bende otobüste sinemada konuşanlara deli oluyorum son ana kadar sabrediyorum ama bi yere kadar tahammül gösterebiliyorum.. geçenlerde de otobüse bindim bir öğrenci kız elinde tlf konuşarak otobüse bindi yanıma oturdu.. aradan 10 dk geçti hala konuşuyor 15 dk oldu devam ediyor ama o kadar gerkesiz muhbbet ediyor ki tlf nu kapatmamak adına eee.. başka neler yaptın eeee.. nerelere gittin eeee.. alışverişte ne aldın eee.. kaçta yattın eee.. kaçta kalktınn diye ağzını yayarak itici bir ses tonuyla sinir kat sayımı yükseltiyor aradan 25-30 dakka geçti delirmek üzereyim üstelik ağzında sakız dayanamadım mp4 sesini açtım taktım kulaklığı aradan 2 dakka geçmedi demez mi hanımefendi derinden müzik sesiniz geliyor sesini kısın rahatsız oluyorum aaa tesadüfe bak sen bende sizin yarım saattir bitmeyen gereksiz tlf konuşmanızdan rahatsız oluyorum zaten sizin sesinizi duymamak için sesi açtım bilmem anlatabildim mi? dedimm.. demez mi ama sizin müziğin sesi cızır cızır geliyor bana diye.. bende..aynen senin sesinde öle geliyor biliyormusun.. dedim.. seni dinlemek zorunda değilim deyip tekrar taktım kulaklığı kız tlf kapatmak zorunda kaldı ama surat ifadesi görülmeye değerdiii
Bağırarak konuşan insanlardan nefret ederim.Sonuçta karşınızda sağır bir insan yok
Bazıları huy edinmiş bunu, bazılarında işitme sorunları oluyor. Ayırt etmesi zor.
Bu yüzden tanımadığımız kişileri uyarmamamız gerekiyor.
zaten cafeye girişinden anlamalıydım aooooooo diye bağırarak onu bekleyen kızın boynuna atladı çölde su bulmuş bedevi gibi.. ölü taklidi yapsam gider mi acaba?
Kızlar sanırım katil olucam 1-2 saatliğine güzel bir kahvaltı edip kahve içmek için sık sık geldiğim kafede oturdum tam karşımdaki kiz aşırı derecede itici bir ses tonuyla bağıra çağıra yanındaki kıza bişeyler anlatıyor. Yer değiştirmemin faydası yok çünkü kız maşallah o sesiyle bütün kafeyi inletiyor. Uyarsam ayıp olur mu acaba? Asıl yanındaki kiza acıdım akşam başı ağricak carcarcarcar 2 saattir kolasını bitiremedi çenesi düşecek yakında ağzı kopasıca
zaten cafeye girişinden anlamalıydım aooooooo diye bağırarak onu bekleyen kızın boynuna atladı çölde su bulmuş bedevi gibi.. ölü taklidi yapsam gider mi acaba?