Restoran Müdürüne Aşık Oldum

Bizim de iş arkadaşını eşi şöyle bordo bereliydim böyle ağaçlarda mağaralarda yatıyordum diye anlatıyormuş.. Bir gün kızcağız yemekte bize anlatıyordu, aramızda bir emekli asker vardı, kızın kocasının askerliğini yaptığı ilde bordo bereli birlik yokmuş :KK70: :KK70: :KK70:
Ağaçlarda yatıyordum dediğinde anlamalıydı aslında :KK70: Ay benimki o ayrılık sürecinde ulaşamayip meraktan deli olduğum günlerden birinde beni gecenin köründe arayıp kısık sele konuşup birlik'teyim çok uzun konuşamam demişti ahshshs. Aşk insanı çok değişik hallere sokuyor zaar:KK53:

Ağaçlarda yatıyordum dediğinde anlamalıydı aslında :KK70: Ay benimki o ayrılık sürecinde ulaşamayip meraktan deli olduğum günlerden birinde beni gecenin köründe arayıp kısık sele konuşup birlik'teyim çok uzun konuşamam demişti ahshshs. Aşk insanı çok değişik hallere sokuyor zaar:KK53:
hahahahahahaha :KK70: :KK70: :KK70: ağacın dalında yatıp düşman bekliyormuş :KK70: Adam 100 kg hangi ağaç dalıysa o :KK70:

Kızlar size yemin ederim sanal aşklar boş
Bugün bu çocuğun kara gözlerine bakıp sohbete dalmak manyakça bir duygu
Varlığı bile seksi onun
Onun vardiyası bittiğinde müdürün gizlice gömleğini kokluyorum
Neyyyyyyyy ben şokkkkkk. Vanessa senin bütün ilişkilerin takıntılı ve ürkütücü

Diğer zengin çocuğun annesine oğlunuzdan hamileyim diyecekti. Korku filmi gibi takıntılı bir üye. Erkeğin fikrinin bir önemi yok kendi beğenince bu adammm benim artıkkkk diyor :KK53: :KK53:
Ay bu o üye mi :KK53: isim hafızam çok kötü kaçtır bilmeden bu kızın konusuna düşüyorum😂 Hatta ben hakan sabancı'ya musallat olan Aygün benzetmesi yapmıştım o konuya hatırladım :KK45:

Ay bu o üye mi :KK53: isim hafızam çok kötü kaçtır bilmeden bu kızın konusuna düşüyorum😂 Hatta ben hakan sabancı'ya musallat olan Aygün benzetmesi yapmıştım o konuya hatırladım :KK45:
Böyle bir konuyu başka kim açar?diğer çocuk engelledi kurtuldu o sanaldı ama müdürü canlı canlı gördü. Çoktannn evini adresini ailesini tespit etmiştir bir haftaya evine gldeceğimmm tutmayın beni der😂😃

eyyy güzel allahım . Şu mübarek günler hürmetine bizlere böylesi acılar yaşatma yarabbim. Bizi platonik aşk peşinde sürükleme. Kimsenin arkasında boynu bükük koyma :dua::dua::dua::dua::dua:

Kızlar size yemin ederim sanal aşklar boş
Bugün bu çocuğun kara gözlerine bakıp sohbete dalmak manyakça bir duygu
Varlığı bile seksi onun
Onun vardiyası bittiğinde müdürün gizlice gömleğini kokluyorum
Ya sen iyi misiiiin DLCLDLGLEĞGÖRŞGÖYLSŞFPG Gizlice gömlek koklamak nasıl bir manyaklık rlgkahwhahahahwhshhe

Bizde genç olduk ama aklımız böyle 1 karış havada olmadı. Platonik, sanal aşkların acısını çekmedik.

X