- 11 Aralık 2018
- 39.762
- 246.469
- Konu Sahibi VanessaRinki
Ne değilmiş?Değilmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne değilmiş?Değilmiş
FakeNe değilmiş?
He kendisi fake değildir de yazdıkları yüzde bi milyon fake. Onu site yönetimi tespit edemez ki sonuçta. Kendi hayal dünyası çocuğun.
Teyit etmek için 2 sefer üyeliği askıya aldık, üye kadın ve gerçek ama açtığı konular için gerçektir teminatı veremiyoruz, ki sitedeki hiçbir üye için bunu diyemeyizHe kendisi fake değildir de yazdıkları yüzde bi milyon fake. Onu site yönetimi tespit edemez ki sonuçta. Kendi hayal dünyası çocuğun.
Hii o zaman tipim değil farklı hayal etmiştimYuoo kendi söylemiş vücudu dövme dolu diye.
23 yasinda ortaokul mezunu anca kfc müdürü olur zaten hakkaten :)Ünlü çocuktan sonra bu çok sıradan geldi.
Kim bilir kfc müdürü falan mı.
Kaymakam oğlu olsaydı bari.
Diğer çocuk zengin ve ünlüydü de ne faydasını gördü vanessam? Bu çocuğun tek falsosu sevgilisinin olması. O da minicik bir sorun . Çözülür23 yasinda ortaokul mezunu anca kfc müdürü olur zaten hakkaten :)
Biyiği var diye kiz asik olmasin mi, sevmesin miAllahım oğlumu böyle kızlardan uzak tut çok amin...
Bıyıklılar da severBiyiği var diye kiz asik olmasin mi, sevmesin mi
Ben de oğluşumun(3) ter kokusunu çok seviyorum yaa..bende de sorun olabilir.insan fetiş olur da ne biliyim ter fetişisti olmak da..
çocuğum evladım git biraz kitap oku, kendini geliştir.
İnanır şimdi yapmayınErkekler yalnızca hoşlandıkları kadınlara askerlik anılarını anlatırlarmış diye bir şey okumuştum bir yerde
Ay keske ben de böyle hemencecik aşık olabilsemBir süredir kurumsal bir yemek zincirinde çalışıyorum okul açılana kadar da para biriktirilirim mantığıyla girdim.
Ama bu zincir henüz yeni olduğu için şubeler arası geçiş sık sık oluyor
Ben de 10 gün önce başka şubeye nakledildim 2 günlüğüne
Ardından geldiğimde ortamı bir garipsedim ve bir anda 1.80 geniş omuzlu bir erkek merhaba ben senin restoran müdürün dedi
O kadar cool ve yakışıklı ki 23 yaşında
Beni resmen mest etti
En kötü yanı ise sevgilisi olduğunu öğrendim
Bugün gene onun yanındaydım ve oldukça iyi davrandı bana
Ama bu onu son görüşüm oldu zira hem onlar yeni kasiyer aldı hem de ben işten çıktım
Hayat çok acımasız ve kötü
cedric gibi konuşmussunHayat çok acımasız ve kötü