Restoran Müdürüne Aşık Oldum

Bir süredir kurumsal bir yemek zincirinde çalışıyorum okul açılana kadar da para biriktirilirim mantığıyla girdim.
Ama bu zincir henüz yeni olduğu için şubeler arası geçiş sık sık oluyor
Ben de 10 gün önce başka şubeye nakledildim 2 günlüğüne
Ardından geldiğimde ortamı bir garipsedim ve bir anda 1.80 geniş omuzlu bir erkek merhaba ben senin restoran müdürün dedi
O kadar cool ve yakışıklı ki 23 yaşında
Beni resmen mest etti
En kötü yanı ise sevgilisi olduğunu öğrendim
Bugün gene onun yanındaydım ve oldukça iyi davrandı bana
Ama bu onu son görüşüm oldu zira hem onlar yeni kasiyer aldı hem de ben işten çıktım
Hayat çok acımasız ve kötü
Of yinemi konu açtın sen😄

Şaka bir yana dalga hesabı değilsen gidip terapi al. 1-2 yıl sonra toplum için de kendin için de tehlikeli bir hal almaya başlarsın. Sevgilisi olan bir kadına 1-2 haftada aşık olup gizli gizli gömleğini koklayan, sevgilisini bir ‘engel’ olarak gören erkekler nasıl sapık- takıntılı ise siz de öylesiniz. Kadın olmanız bu durumu masum kılmaz. Kendinize yaptığınız kötülüğün farkında bile değilsiniz. Hiii dalga hesabıysan da vaktine yazık 😬
6C7A330A-2D26-46B2-9FA4-ADEA0898A09D.jpeg

Biscolata erkeği gibi dolaşıo ortalıkta desene...
O adam senin olmalı dostum
Dün onunla baya konuştuk
Beni yanına çağırıp kilo vermem hakkında tavsiye verdi
90 kiloya düştüm bu arada kızlar
Ve bana dün ambivalence durumundan bahsetti yani hem seni seviyor hem de nefret ediyorum dedi

Dün onunla baya konuştuk
Ve bana dün ambivalence durumundan bahsetti yani hem seni seviyor hem de nefret ediyorum dedi
daha yeni o işe başlamadın mı?seni ne hakla sevmiyormuşşş ya da seviyormuş?

Dün onunla baya konuştuk
Hani isten cikmistin, onlar da baska kasiyer bulmustu, ayrica senin kilondan ona ne, sevgilisini mi hep sevip, hem nefret ediyomus?

X