-
- Konu Sahibi VanessaRinki
İlten çıkmasan ne olmasını bekliyordun ki adamın sevgilisi varBir süredir kurumsal bir yemek zincirinde çalışıyorum okul açılana kadar da para biriktirilirim mantığıyla girdim.
Ama bu zincir henüz yeni olduğu için şubeler arası geçiş sık sık oluyor
Ben de 10 gün önce başka şubeye nakledildim 2 günlüğüne
Ardından geldiğimde ortamı bir garipsedim ve bir anda 1.80 geniş omuzlu bir erkek merhaba ben senin restoran müdürün dedi
O kadar cool ve yakışıklı ki 23 yaşında
Beni resmen mest etti
En kötü yanı ise sevgilisi olduğunu öğrendim
Bugün gene onun yanındaydım ve oldukça iyi davrandı bana
Ama bu onu son görüşüm oldu zira hem onlar yeni kasiyer aldı hem de ben işten çıktım
Hayat çok acımasız ve kötü
O önemsiz bir ayrıntı vanessa içinİlten çıkmasan ne olmasını bekliyordun ki adamın sevgilisi var
İlten çıkmasan ne olmasını bekliyordun ki adamın sevgilisi var
Öyle bir çocuğu boş bırakacak degillerdi yaBir süredir kurumsal bir yemek zincirinde çalışıyorum okul açılana kadar da para biriktirilirim mantığıyla girdim.
Ama bu zincir henüz yeni olduğu için şubeler arası geçiş sık sık oluyor
Ben de 10 gün önce başka şubeye nakledildim 2 günlüğüne
Ardından geldiğimde ortamı bir garipsedim ve bir anda 1.80 geniş omuzlu bir erkek merhaba ben senin restoran müdürün dedi
O kadar cool ve yakışıklı ki 23 yaşında
Beni resmen mest etti
En kötü yanı ise sevgilisi olduğunu öğrendim
Bugün gene onun yanındaydım ve oldukça iyi davrandı bana
Ama bu onu son görüşüm oldu zira hem onlar yeni kasiyer aldı hem de ben işten çıktım
Benim sevdigim adam da evli hemde benimle.Ne büyük acılar var yarebbim
Öyle bir çocuk derken?Öyle bir çocuğu boş bırakacak degillerdi ya
Bu en büyük dramBenim sevdigim adam da evli hemde benimle.Bu da dram sayilir mi?
Dövmeli olduğunu sanmıyorum zevk meselesi kişiden kişiye göre değişir:)Öyle bir çocuk derken?
Ortaokul mezunu, muhtemelen mcdonalds’ta 8 yıldır çalıştığı için artık müdür olmuş, her yanı dövmeli serserimsi bi tipi vanessadan başkası ne yapsın allasensevgilisi de vanessa gibi bişeydir
Ama ben hamileyimBu en büyük dram
Yanlış etiket sanırım.Gene ve Yine kelimelerinin her ikisi de ayrı ayrı doğrudur. Her ikisi de Eski Türkçe Yaña/Yeñe kelimesinden gelir.
Yanlış olan yazım "gine" yazımıdır. Türkçede "gine" diye bir kelime yoktur. "Yeni Gine" diye ülke adı vardır o kadar.
oblomovunhirkasi
Evet onu söyledim zaten. Sizin dediğiniz doğru. Çünkü ben de bunda ikileme düşmüş ve araştırmıştım. Sadece desteklemiştim siziYanlış etiket sanırım.
Ben de ikisinin de doğru olduğunu yazdım.
Vanessacim o duygularin adi aşk degil hormonlarin tepişiyor, ekşın istiyor sende gömlek koklayip kendini kandiriyosun, herifin pis gomlegini koklamakta ne bileyimKızlar size yemin ederim sanal aşklar boş
Bugün bu çocuğun kara gözlerine bakıp sohbete dalmak manyakça bir duygu
Varlığı bile seksi onun
Onun vardiyası bittiğinde müdürün gizlice gömleğini kokluyorum
Yuoo kendi söylemiş vücudu dövme dolu diye.Dövmeli olduğunu sanmıyorum zevk meselesi kişiden kişiye göre değişir:)
Değilmişİyi eğlence oldu sana burası di mi? Ama fazla abartıyorsun fake olduğun anlaşılacak bebişim. Yeteneğini kaybettin sanki, zorlama oluyor artık konuların.