Restoran Müdürüne Aşık Oldum

Ağaçlarda yatıyordum dediğinde anlamalıydı aslında Ay benimki o ayrılık sürecinde ulaşamayip meraktan deli olduğum günlerden birinde beni gecenin köründe arayıp kısık sele konuşup birlik'teyim çok uzun konuşamam demişti ahshshs. Aşk insanı çok değişik hallere sokuyor zaar

hahahahahahaha ağacın dalında yatıp düşman bekliyormuş Adam 100 kg hangi ağaç dalıysa o

Neyyyyyyyy ben şokkkkkk. Vanessa senin bütün ilişkilerin takıntılı ve ürkütücü

Diğer zengin çocuğun annesine oğlunuzdan hamileyim diyecekti. Korku filmi gibi takıntılı bir üye. Erkeğin fikrinin bir önemi yok kendi beğenince bu adammm benim artıkkkk diyor
Ay bu o üye mi isim hafızam çok kötü kaçtır bilmeden bu kızın konusuna düşüyorum Hatta ben hakan sabancı'ya musallat olan Aygün benzetmesi yapmıştım o konuya hatırladım

Ay bu o üye mi isim hafızam çok kötü kaçtır bilmeden bu kızın konusuna düşüyorum Hatta ben hakan sabancı'ya musallat olan Aygün benzetmesi yapmıştım o konuya hatırladım
Böyle bir konuyu başka kim açar?diğer çocuk engelledi kurtuldu o sanaldı ama müdürü canlı canlı gördü. Çoktannn evini adresini ailesini tespit etmiştir bir haftaya evine gldeceğimmm tutmayın beni der

eyyy güzel allahım . Şu mübarek günler hürmetine bizlere böylesi acılar yaşatma yarabbim. Bizi platonik aşk peşinde sürükleme. Kimsenin arkasında boynu bükük koyma

Ya sen iyi misiiiin DLCLDLGLEĞGÖRŞGÖYLSŞFPG Gizlice gömlek koklamak nasıl bir manyaklık rlgkahwhahahahwhshhe

Bizde genç olduk ama aklımız böyle 1 karış havada olmadı. Platonik, sanal aşkların acısını çekmedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…