- 20 Mart 2008
- 5.847
- 8.308
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
Ağaçlarda yatıyordum dediğinde anlamalıydı aslındaBizim de iş arkadaşını eşi şöyle bordo bereliydim böyle ağaçlarda mağaralarda yatıyordum diye anlatıyormuş.. Bir gün kızcağız yemekte bize anlatıyordu, aramızda bir emekli asker vardı, kızın kocasının askerliğini yaptığı ilde bordo bereli birlik yokmuş
Erkekler yalnızca hoşlandıkları kadınlara askerlik anılarını anlatırlarmış diye bir şey okumuştum bir yerde
Ay hadi inşBunu söyledin ya şimdi gelinlik bakmaya başlayacak işte
hahahahahahahaAğaçlarda yatıyordum dediğinde anlamalıydı aslındaAy benimki o ayrılık sürecinde ulaşamayip meraktan deli olduğum günlerden birinde beni gecenin köründe arayıp kısık sele konuşup birlik'teyim çok uzun konuşamam demişti ahshshs. Aşk insanı çok değişik hallere sokuyor zaar
Önce kilo versin amaBunu söyledin ya şimdi gelinlik bakmaya başlayacak işte
30 kilo kadar bir fazlası var canım iki güne verilir o. Hem askerlik anısı dinlemek kilo verdiren bir şeyÖnce kilo versin ama
Amaaan doktor, biz de makara yapıyoruz işte, ne edelim?Kızlar merak ediyorum bu aklı evvelin konularına inanıp bazıları neden yorum yapıyor ?
Hahahsh kız bu şey değil mi ziyaaaaaa!hahahahahahahaağacın dalında yatıp düşman bekliyormuş Adam 100 kg hangi ağaç dalıysa o
Neyyyyyyyy ben şokkkkkk. Vanessa senin bütün ilişkilerin takıntılı ve ürkütücüKızlar size yemin ederim sanal aşklar boş
Bugün bu çocuğun kara gözlerine bakıp sohbete dalmak manyakça bir duygu
Varlığı bile seksi onun
Onun vardiyası bittiğinde müdürün gizlice gömleğini kokluyorum
Netflix'teki you dizisindeki gibi donlarını çal benceKızlar size yemin ederim sanal aşklar boş
Varlığı bile seksi onun
Gömlek koklamali seviyeye geçmiş artık başkasına yedirecegini sanmıyorumVanessa itiraf ediyorum o restorant müdürüne ben de aşığımm çekil aramızdan
Diğer zengin çocuğun annesine oğlunuzdan hamileyim diyecekti. Korku filmi gibi takıntılı bir üye. Erkeğin fikrinin bir önemi yok kendi beğenince bu adammm benim artıkkkk diyorGömlek koklamali seviyeye geçmiş artık başkasına yedirecegini sanmıyorum
Ay bu o üye miDiğer zengin çocuğun annesine oğlunuzdan hamileyim diyecekti. Korku filmi gibi takıntılı bir üye. Erkeğin fikrinin bir önemi yok kendi beğenince bu adammm benim artıkkkk diyor
Böyle bir konuyu başka kim açar?diğer çocuk engelledi kurtuldu o sanaldı ama müdürü canlı canlı gördü. Çoktannn evini adresini ailesini tespit etmiştir bir haftaya evine gldeceğimmm tutmayın beni derAy bu o üye miisim hafızam çok kötü kaçtır bilmeden bu kızın konusuna düşüyorum Hatta ben hakan sabancı'ya musallat olan Aygün benzetmesi yapmıştım o konuya hatırladım
Müdürün hiç şansı yok Vanessa'nın ağına düştü bir kereBöyle bir konuyu başka kim açar?diğer çocuk engelledi kurtuldu o sanaldı ama müdürü canlı canlı gördü. Çoktannn evini adresini ailesini tespit etmiştir bir haftaya evine gldeceğimmm tutmayın beni der
Ya sen iyi misiiiin DLCLDLGLEĞGÖRŞGÖYLSŞFPG Gizlice gömlek koklamak nasıl bir manyaklık rlgkahwhahahahwhshheKızlar size yemin ederim sanal aşklar boş
Varlığı bile seksi onun
Yaşı 15 de değil üniversiteye gidiyor. Hastalıklı aşklar yaşıyor kendi içindeBizde genç olduk ama aklımız böyle 1 karış havada olmadı. Platonik, sanal aşkların acısını çekmedik.