Resmini yolla seni batan yarataym...

3 deki resimle 6 daki aynı ztn canım ben sadece biraz renk verdim .. 3 teki resimde koyu kumral bende saçımı o renk kullanıyorum çokta gzl :)
saoll cnm bnmmm çok güzell koyu kumrala mı dönsem napsammm kaydirigubbakcemile5
resimleri sildim canım ,ne zaman istersen ben yine burdayım :KK66:

canım gördüler beni kıskandılarr laelaelaelaelae müsait bi zamanında birinin reesmini yollasam onuda değiştirirsin dimiii :asigim:

saoll cnm bnmmm çok güzell koyu kumrala mı dönsem napsammm kaydirigubbakcemile5

canım gördüler beni kıskandılarr laelaelaelaelae müsait bi zamanında birinin reesmini yollasam onuda değiştirirsin dimiii :asigim:

koyu kumral çok yakıştı ama sarıda sana gitmiyor değil hani :KK66: olur tabikide canım değiştiririm yerimseniben

canımmm
6369_1180279157085_1531372901_30458328_6888490_n.jpg

kızlar ellerinize sağlık :))) ekle cnm younthanisa7 bu gece kalsın yarın sileriz ok :)))
sana ve prensesin uykusuna tşk ederim....
şuan da siyah saçlıyım...sarı saça çok özeniyorum ama yakışmaz diye düşündüğümden hiç cesaret edemedim :KK43: beni yüreklendirdiniz... yaza kısmetse sarı gölge istiyorum saçlarımda a.s.bu arada daha eklerim ama düz fotom yok ki...yinede uygun bulursam atacağım :1hug:çok hoşuma gitti bu...

kızlar ellerinize sağlık :))) ekle cnm younthanisa7 bu gece kalsın yarın sileriz ok :)))
sana ve prensesin uykusuna tşk ederim....
şuan da siyah saçlıyım...sarı saça çok özeniyorum ama yakışmaz diye düşündüğümden hiç cesaret edemedim :KK43: beni yüreklendirdiniz... yaza kısmetse sarı gölge istiyorum saçlarımda a.s.bu arada daha eklerim ama düz fotom yok ki...yinede uygun bulursam atacağım :1hug:çok hoşuma gitti bu...

canım rica ederim. bencede sarı saç sana farklı bir hava kattı yaşını daha küçük qösterdi. :)

X