- 27 Haziran 2009
- 9.310
- 3
- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
masumiyet arkadaşımız izin verse de ben de eklesem yaptıklarımı şimdi onun izni olmadan eklemek istemiyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
masumiyetin orjinalini en baştaki sarı olan sanmıştım,orjinal resmi eklenmemiş sanırım.
ama o değişiminin en doğalıı olmuşş harikaa olmuş sarışınlık.alkisalkisalkis
masumiyetin orjinalini en baştaki sarı olan sanmıştım,orjinal resmi eklenmemiş sanırım.
ama o değişiminin en doğalıı olmuşş harikaa olmuş sarışınlık.alkisalkisalkis
Ancak bu kadar qüzelleşti arkadaşlar :)
:roflol: delikafadulden :roflol:ben evde biri ötekini çekmiş sandım jennifer dan böyle bi resim beklemeyince kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:tomato:
:roflol: delikafadulden :roflol:
jennıfer böyle çikinmiydi yaa valla şaşırdım bende,nasılda değişiyolar makyajla falann laelaelaelaelae,ancaa prensesin yaptığı değişimlede bişeye benzemiş valla eheheh ama yinede severim hee jennıferı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 imaj değişimiyle bile qüzelleşemediki ,daha benim tekniğimde burnu ince qösteren bi makyaj yok :) bu arada cidden burnunu falanda çok iyii inceltiyorlar makyajlan bravo :)
ya ben de onu soracaktım canım ya makyaj teknikleri bölümünde biri yazmış burnuna kahverengi kalem ile hilal şeklinde çizgi çekip dağıtıyomuş özel mesaj attım tam olarak nasıl yaptığını sordum ama hala cevap gelmedi ben de yapmak istiyorum öyle bi makyaj avril lavigne de yapıyo ya bilen varsa bana söyleyebilir mii?kaydirigubbakcemile2
bu arada jennifer ın o resmine ben de bi iki şey yapayım bakalım nasıl olacak:)
bilmiyorum ki canım benim burnum ince olduğundan hiç araştırmadım .. ama çok gzl bir teknik uzmantv.com a falan bak belki orda vrdır .videoyla makyaj anlatıyorlar çok gzl bir site. sende gzlleştir bakalım jennifer i :)
hersey_eskir bunlarda senin değişimin canım yerimseniben bir tane daha resmine yapıyorum canım onuda bitirip eklerim