Resmini yolla seni batan yarataym...

bna kyafet olark da yardmcı olablrmısnnnn

Canım ben kendim şık ama sade qiyinirim sana kıyafet konusunda diyebilirm ki ..Stradivarius a bir uğra ben ordan qiyiniyorum ve koleksiyonu çok ama çok qzl .. onun dışında bşka arkadaşlar umuyorum sana dahada iyi yardımcı olurlar.:)

st3f.jpg

stradivarius12102008001.JPG

Canım ben kendim şık ama sade qiyinirim sana kıyafet konusunda diyebilirm ki ..Stradivarius a bir uğra ben ordan qiyiniyorum ve koleksiyonu çok ama çok qzl .. onun dışında bşka arkadaşlar umuyorum sana dahada iyi yardımcı olurlar.:)

st3f.jpg

stradivarius12102008001.JPG

canm öle deil yaa ben de kendmce bşeler yapıorm tabı ama aksesuar kllanmayı beceremem.msela şal fular atkı neyle ne takılr :KK70:

bende kendimi değiştirdim nasıl olmuş kızlar alıntı yapmayın fazla tutmicam=) anlayışınız için teşekkürlera.s.

Son düzenleme:
cnm fularla şalla eğer kokoş olmak isitorsan halak küpe ya da otantik uzun küpeler hoş olur ama sade takılmak isitosan taşlı kare küpeler hoş olur hele ki 2 3 delik varsa kulağında tatlı durur ya da minik küpeler hoş olur kalın bilezikler güzel olur umarım sormak istediğin budur=)

cnm fularla şalla eğer kokoş olmak isitorsan halak küpe ya da otantik uzun küpeler hoş olur ama sade takılmak isitosan taşlı kare küpeler hoş olur hele ki 2 3 delik varsa kulağında tatlı durur ya da minik küpeler hoş olur kalın bilezikler güzel olur umarım sormak istediğin budur=)

ya o deil mesela hangı kyafetle nası şal fular gder hangi baglama teknıgı

ya o deil mesela hangı kyafetle nası şal fular gder hangi baglama teknıgı

spor giyiniyorsan şal ya fular düz badylerle hoş oluyor cnm ama ben en çok kare yaka ya da straplez tarzı boyun kısmı açık olan badylerle hoş buluyorum en çok beğendiğim bağlama tarzı jessica nın ki çok tatlı duruyor eğer fuların kısaysa ben genelede boynumda fiyonk yaparım kenara çekerim çok şirin durur fuları kesinlikle açık badylerle giymelisin ki zerafeti gözüksün

maix değişimlerinin hepsi ilk halinden daha güzel olmuş. :nazar:
kaşlarının alınmaması yüzünü kirli göstermiş.bencede aldırıp çok az kavisli şekil versen yüzüne makyajda daha çok yakışır.yerimseniben

maix değişimlerinin hepsi ilk halinden daha güzel olmuş. :nazar:
kaşlarının alınmaması yüzünü kirli göstermiş.bencede aldırıp çok az kavisli şekil versen yüzüne makyajda daha çok yakışır.yerimseniben

bn begenemıorm kavisli yaa..kadın gibi cadı gibi bakısları sogutuyo .hem korkuıyorum ya cırkın bolrsa bi dah a bu halıne donduremem

X