E
emdev
Ziyaretçi
- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
yine harikalar yaratmış prensesimm kaydirigubbakcemile akannehir
valla kırmızı halıda yürüyebiliriz gari buyrunnnnnnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yine harikalar yaratmış prensesimm kaydirigubbakcemile akannehir
2.değişim gerçek gibi olmuş saçın rengi yakışmış:)
......kusura bakmayın denemelerimi deneme tahtasına yapmam gerekirdi ama isteyerek olmadı kusura bakmayın
süper yaaa. bayıldım bu değişimlereee. ben de hep mavi gözlü olsam nasıl olurdum die merak etmişimdir. fotomu yollasam yapabilir misin canım. :)
slm kızlar arkadaşın resimlerinize yaptığı düzenlemelerin aynısını sizde yapın!!. Online Makeover ? Virtual makeover, Makeup, Celebrity Hairstyles ? TAAZ sitesinden dilediğiniz gibi resminizde oynama yapabilirsiniz. bu siteye girdikten sonra upload photo bölümünden kendi resmini yükleyerek kendinizi bambaşka biri yapın.. arkadaşta bu siteden yapmış değişiklikleri.. çook güzel bi site pişman olmayacaksınız: teytey:
maix bunlarda senin değişimlerin canım..
Siyah ve kahve tonlarındaki uzun saçın sana ayrı bir hava kattığını sylemelyim. Resim uzaktan olduğu için makyajda pek oynama yapamadım . Gözlerine ve dudaklarına renk verdim sadece..
ÖNCE :)
SONRA :)
ayyyy böle bişe olcagndan hiç haberm yoktuu bn giymle ilgli bişe beklıodmm
inanmıyormm canm cok cok saoll nası ugrasmıssın valla sarıyı yakıstıramadm da en sondakı kahkulluye bayldmm normalde bana kahkl yaksmıo oysa :/ bu kısa kahkul demekki.ama neyazıkkı saclarımı boyatamam cnm.cok yprandılar kendılerıne gelmeleri lazm once ./mafoldumben
d£ru$;9003602 .!.:valla cnm kendimi tanıyamadım siz söyleyin bakalım yalışmışmı sarı bana
rica ederim canım benim .. bencede kahkül çok yakıştı ayrı bi havan oldu çok yakıştırdım sana dinamik ve genç saç stillerini...