Resmini yolla seni batan yarataym...

d£ru$ bunlarda senin değişimlerin canım umarım beğenirsin, sarı tonlarını denedim sarı saç istediğin içi ama modelleri hoşuma qitmemiş değiştir dersen oda olur :)

sdc13741x.jpg

fbyej8.jpg

vwz91u.jpg

op8b53.jpg

canım siyah çerçeveleri çok beğenirim bu yüzden sende de denemk istedim qözlük takmışsın aklıma qeldi :)

2pzeo84.png

süper yaaa. bayıldım bu değişimlereee. :KK70: ben de hep mavi gözlü olsam nasıl olurdum die merak etmişimdir. :KK70: fotomu yollasam yapabilir misin canım. :)

slm kızlar arkadaşın resimlerinize yaptığı düzenlemelerin aynısını sizde yapın!!. Online Makeover ? Virtual makeover, Makeup, Celebrity Hairstyles ? TAAZ sitesinden dilediğiniz gibi resminizde oynama yapabilirsiniz. bu siteye girdikten sonra upload photo bölümünden kendi resmini yükleyerek kendinizi bambaşka biri yapın.. arkadaşta bu siteden yapmış değişiklikleri.. çook güzel bi site pişman olmayacaksınız: teytey:

slm kızlar arkadaşın resimlerinize yaptığı düzenlemelerin aynısını sizde yapın!!. Online Makeover ? Virtual makeover, Makeup, Celebrity Hairstyles ? TAAZ sitesinden dilediğiniz gibi resminizde oynama yapabilirsiniz. bu siteye girdikten sonra upload photo bölümünden kendi resmini yükleyerek kendinizi bambaşka biri yapın.. arkadaşta bu siteden yapmış değişiklikleri.. çook güzel bi site pişman olmayacaksınız: teytey:

sana da slm.. zaten topic sahibi arkadaşımız daha önce hangi siteden yararlandığını söylemişti cnm :) isteyen kendisi yapıyor isteyen de resmini göndererek fikir paylaşımında bulunuyor..

maix bunlarda senin değişimlerin canım..

Siyah ve kahve tonlarındaki uzun saçın sana ayrı bir hava kattığını sylemelyim. Resim uzaktan olduğu için makyajda pek oynama yapamadım . Gözlerine ve dudaklarına renk verdim sadece..

ÖNCE :)
1156.jpg

SONRA :)
2w673ti.jpg
2h4hqnd.jpg

2z569g3.jpg
4sm8gx.jpg

i6xqom.jpg

ayyyy böle bişe olcagndan hiç haberm yoktuu bn giymle ilgli bişe beklıodmm :KK70:

inanmıyormm canm cok cok saoll nası ugrasmıssın valla sarıyı yakıstıramadm da en sondakı kahkulluye bayldmm normalde bana kahkl yaksmıo oysa :/ bu kısa kahkul demekki.ama neyazıkkı saclarımı boyatamam cnm.cok yprandılar kendılerıne gelmeleri lazm once ./mafoldumben

ayyyy böle bişe olcagndan hiç haberm yoktuu bn giymle ilgli bişe beklıodmm :KK70:

inanmıyormm canm cok cok saoll nası ugrasmıssın valla sarıyı yakıstıramadm da en sondakı kahkulluye bayldmm normalde bana kahkl yaksmıo oysa :/ bu kısa kahkul demekki.ama neyazıkkı saclarımı boyatamam cnm.cok yprandılar kendılerıne gelmeleri lazm once ./mafoldumben

rica ederim canım benim .. bencede kahkül çok yakıştı ayrı bi havan oldu çok yakıştırdım sana dinamik ve genç saç stillerini...

Son düzenleme:
d£ru$;9003602 .!.:
valla cnm kendimi tanıyamadım siz söyleyin bakalım yalışmışmı sarı bana

:)) çok değiştin canım . ama bana sorarsan koyu saç derim. Sarı qitmedi mi qitti ama yinede koyu daha gzl olur , birde saç stilini değiştirebilirsin katsız önleri uzun bir kesim yaparsan yüzüne qider dahada hoş qözükür qibi qeldi canım:kedi:

Son düzenleme:
X