• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resmen takıntı yaptım?

Şu tuhaf adamla ilgili bir kere aramaması dışında binlerce soru var beni rahatsız eden seni etmiyor anlamıyorum?
Bir kere bu imam nikahı mevzusu ne? Çocuğu olacak bir adam neden resmen evlenmez? Amacı ne?
Bu imam nikahı ve çocuk mevzusu nasıl rahatsız etmiyor peki?
Sürekli bir sorumluluğu var. Her haftasonu bir çocukla vakit geçirmekten baş başa kalamayacaksınız.
Eğer çocukla görüşmüyor diyorsan bu daha da beter. Neden görüşmüyor? Öz çocuğuyla görüşmeyip hala gönül ilişkisi peşinde koşan bir adama güvenebilecek misin? Bugün o eski eşine çocuğuna bunu yapan adam sana da yapar!
Yani evlenmeden çocuk yapan ama resmen nikah dahi yapmayacak kadar sorumsuz bir adam evlenince durulur mu sanıyorsun?
Bir kere ortada bırakan adam gün gelir herkesi ortada bırakır.
Konu bu!
Aramaması falan değil konu şeref yoksunu bir insan için bu kadar kendini paralayabilmen.
Bu adam gelse aşkın ölüyorum dese kapımda yatsa ben ona dönüp bakmam.
Bu adamı kendine layık görmen zaten sorun.
Çok saçma bir ruh halin var.
Bir de şu yaratığın seni bırakmasından korkuyorsun. Bıraksa keşke. Çünkü eninde sonunda seni de terk edecek, umarım sen de çocuğunla terk edilmezsin önceki sevgilisi gibi.

Şu tuhaf adamla ilgili bir kere aramaması dışında binlerce soru var beni rahatsız eden seni etmiyor anlamıyorum?
Bir kere bu imam nikahı mevzusu ne? Çocuğu olacak bir adam neden resmen evlenmez? Amacı ne?
Bu imam nikahı ve çocuk mevzusu nasıl rahatsız etmiyor peki?
Sürekli bir sorumluluğu var. Her haftasonu bir çocukla vakit geçirmekten baş başa kalamayacaksınız.
Eğer çocukla görüşmüyor diyorsan bu daha da beter. Neden görüşmüyor? Öz çocuğuyla görüşmeyip hala gönül ilişkisi peşinde koşan bir adama güvenebilecek misin? Bugün o eski eşine çocuğuna bunu yapan adam sana da yapar!
Yani evlenmeden çocuk yapan ama resmen nikah dahi yapmayacak kadar sorumsuz bir adam evlenince durulur mu sanıyorsun?
Bir kere ortada bırakan adam gün gelir herkesi ortada bırakır.
Konu bu!
Aramaması falan değil konu şeref yoksunu bir insan için bu kadar kendini paralayabilmen.
Bu adam gelse aşkın ölüyorum dese kapımda yatsa ben ona dönüp bakmam.
Bu adamı kendine layık görmen zaten sorun.
Çok saçma bir ruh halin var.
Bir de şu yaratığın seni bırakmasından korkuyorsun. Bıraksa keşke. Çünkü eninde sonunda seni de terk edecek, umarım sen de çocuğunla terk edilmezsin önceki sevgilisi gibi.
Ailesi onu zorla imam nikahiyla evlendirmis kucukken.Bi tane oglu var.Kadini hic sevmiyo.Kadin benden bile kucuk ama 40yasinda gibi gosteriyo.Bu da kadini begenmiyo sevmiyo.Kadini istemediginden resmi nikah yapmamis.bugun telefonda bana da dedi ben Evlilik dusunmuyorum diye.Aslinda yavasca uzaklasiyorum ondan.Sadce bi aliskanlik var.sevgi var belki ona karsi ama aşk yok bunu yavas yavas fark ediyorum

Ailesi onu zorla imam nikahiyla evlendirmis kucukken.Bi tane oglu var.Kadini hic sevmiyo.Kadin benden bile kucuk ama 40yasinda gibi gosteriyo.Bu da kadini begenmiyo sevmiyo.Kadini istemediginden resmi nikah yapmamis.bugun telefonda bana da dedi ben Evlilik dusunmuyorum diye.Aslinda yavasca uzaklasiyorum ondan.Sadce bi aliskanlik var.sevgi var belki ona karsi ama aşk yok bunu yavas yavas fark ediyorum
Kadını sevse de sevmese de o kadından çocuğu var.Ben bu nikah mevzusunu bilmiyordum.En iyisi bu adamdan kurtulman.Lütfen gençliğine yazık etme,sen sadece kendine güven,kendini aşağılama.Lütfen bu yazdıklarımı dikkate al.

Son düzenleme:

Zaten hangi evli ve aldatan vs. erkeği duysam, zorla evlendirilmiş. Zorla evlendi de, çocuğu da mı zorla yaptı? Hala buna inanan kadınlarımız, kızlarımız var ya ben ona yanıyorum...

He tabii çekici bulmadı istemedi ama yatmakta kalkmakta beis görmedi. Tam br tipik karısını aldatan erkek yalanmı daha aşıktık aşk bitti diyen yok, genelde kadın çirindir ama annesini kıramamıştır. O zaman neden sevişip çocuk yapıyor sürmesin elini değil mi? Kadın tecavüze uğrar ama erkek istemezse o iş olmaz biliyorsun o zaman o çocuğu nasıl yaptılar? Şu salak yalana inanan kadınlar hala var ya ona yanıyorum. Rica ediyorum yemeyin artık şu saçma sapan yalanları yaaa. Beş yaşında çocuk inanmaz aile zoruyla imam nikahı mevzusuna o zaman o çocuğu neden yapıyor. Resmen zekanıza hakaret. Ne pis bir erkek bozuntusu bulmuşsun tebrikler ama sıkı tut bırakma da başka kadınların başını da yakmasın sen zaten yakmaya niyetlisin başını

He tabii çekici bulmadı istemedi ama yatmakta kalkmakta beis görmedi. Tam br tipik karısını aldatan erkek yalanmı daha aşıktık aşk bitti diyen yok, genelde kadın çirindir ama annesini kıramamıştır. O zaman neden sevişip çocuk yapıyor sürmesin elini değil mi? Kadın tecavüze uğrar ama erkek istemezse o iş olmaz biliyorsun o zaman o çocuğu nasıl yaptılar? Şu salak yalana inanan kadınlar hala var ya ona yanıyorum. Rica ediyorum yemeyin artık şu saçma sapan yalanları yaaa. Beş yaşında çocuk inanmaz aile zoruyla imam nikahı mevzusuna o zaman o çocuğu neden yapıyor. Resmen zekanıza hakaret. Ne pis bir erkek bozuntusu bulmuşsun tebrikler ama sıkı tut bırakma da başka kadınların başını da yakmasın sen zaten yakmaya niyetlisin başını

Annesi de bana anlatiyo.Kadini hep evden kovuyomus bu Eskiden de

Yaa baskasini bulamam koekusu hep var bende :-(
Yaşını tam hatırlamıyorum ama 25 veya o civardaydi.Allah aşkına benden büyüksün. Neden böyle diyorsun?Daha yaşın genç.Hem herkes evlenecek diye bir şey yok ki.Mesela bana deseler ki 25 inde mutsuz evliliği mi yoksa 40 yaşında mutlu bir evliliği mi tercih edersin diye.Tabii ki 40 yaşında evlenmek isterim.Çalışmıyor musun?Önce ayaklarının üstünde dur,kimseye eyvallah etme.Evlilik şart değil ki.Evlenmeden de hayat çok güzel geçer.

Yaşını tam hatırlamıyorum ama 25 veya o civardaydi.Allah aşkına benden büyüksün. Neden böyle diyorsun?Daha yaşın genç.Hem herkes evlenecek diye bir şey yok ki.Mesela bana deseler ki 25 inde mutsuz evliliği mi yoksa 40 yaşında mutlu bir evliliği mi tercih edersin diye.Tabii ki 40 yaşında evlenmek isterim.Çalışmıyor musun?Önce ayaklarının üstünde dur,kimseye eyvallah etme.Evlilik şart değil ki.Evlenmeden de hayat çok güzel geçer.
Calisiyorum ama kendimi eksik hissediyorum.Mesela kardesimin sevgilisi dakika basi ariyo hep bulusuyolar imreniyorum ya.Herkes bul birini evlem deyip duruyo

Calisiyorum ama kendimi eksik hissediyorum.Mesela kardesimin sevgilisi dakika basi ariyo hep bulusuyolar imreniyorum ya.Herkes bul birini evlem deyip duruyo
Başkalarının sözleri ister istemez etkiliyor tabii.Ama etkilememesi için elinden geleni yap.Kendini başkalarıyla kıyaslama.Kıyaslarsan daha mutsuz olursun.Ama dersen ki ben kıyaslamadan duramıyorum.O zaman senden daha kötü durumdakilerle kendini kıyasla.O herkese, çok istiyorsanız siz evlenin, de.Evlenince noluyor?Hiçbir şey olmuyor.Olan şey sadece dert,çok dert,çok fazla dert.İşin yükselebileceğin bir iş mi?Eğer öyleyse işinde yükselmeye bak.O adamdan da bir an önce ayrıl.

Annesi de bana anlatiyo.Kadini hep evden kovuyomus bu Eskiden de

Sen iflah olmazsın Ne desem de aklını başına almazsın boşa kendimi yormayacağım.
Ezik gibi kendini değmez adama paralayıp yamanmaya çalışmaya devam et. Bu yaptığın çünkü yamanmak. Kimseyi bulamamaktan korkuyormuş. Zaten bir adam bulamamışsın yavşağın tekini bulmuşsun bir de peşinde koşturuyorsun. Şurada kimler neler dedi bir gıdım aklın başına gelmedi. Boşa çaba.
Aynen devam et.
Kız kardeşin muhtemelen böyle bulamam bir erkek diye yapışmadığından sevgilisi değer veriyor. Değersiz davranırsan değer görmezsin. Devam et emi bu kafayla on sene sonra evlendim ama evlenmez olaydım diye kafanı vuracaksın nasılsa.
Yolun umarım açık olur ama artık sinirim dayanmadığı için girmeyeceğim bu konuya.
çünkü cidden başkasını bulamam evde kalırım diye imam nikahlı çocuk yapan bir yavşağa kendini layık gören kendini ezikleyen bir insan için sinirimi bozamayacağım.

Karsina senden hoslandigini soyleyen ve seni tanimak isteyen biri ciksa sen bu cocuga donup bakmazsin bile o aliskanlik dedigin seyde 1 sn de yok oluverir ...

Back