• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resmen takıntı yaptım?

bildigimi bilmiyo tabi.Ama bu kiz ona hic yuz vermemis.cikmamislarda.kizla cikmak icin cok ugras vermis
Sen bu tür kişi için konu açıp sorun çözmeye mi çalışıyorsun? Yapma etme kardeşim.. takip edebildiğime göre bu tür sorunların ilk olmadığınıda algıladım gibi. Derince bir nefes al, baskası için uğraşıp çiçek vereni göklere doğru şutla ve kendi Hayatın için caba göster.

Dunyada milyonlarca insan var niye kimseyi bulamayasin?

Dunyayi gectim memleket nufusu 80 milyon, yarisi kadin 40 milyon erkek var. Evlenme yasinda olanlar asagi yukari 30 milyon , onlarin da yarisi evliyse 15 milyon erkek var uygun.

15 milyon erkegin icinde sana ilgi gostermeyen , sevmeyen, somuren bir herife yapis aferin.
''bir herife yapis aferin.''
Allah'ımm sana geliyorum yarebbim:KK9:

Biraz kendine değer ver.
Adamın ne olduğu belli değil tek bir belli olan şey var seni sevmiyor.
Sevse dahi kapında yatsa güvenip de devam edemeyeceğin bir adam.
Ve alt tarafı 9 aylık bir ilişki (tabii buna ilişki denirse daha ziyade peşinde koşturup duruyorsun)
Neyinden vazgeçemiyorsun?
En nefret ettiğim kadın tipi kusura bakma ağır konuşuyorum aklını başına topla diye.
Neden nefret ediyorum biliyormusun? Ederi olmayan saçma sapan adamın peşinde olduğu için, değer görmediği halde kendini paspas ettiği için.
Ömür boyu evlenmem herkes evde kaldı desin umurumda olmaz ama imam nikahıyla çocuğu adama gitmem. Kendime layık görmem. Herkes ama kendine layık gördüğünü yaşar.Bu kafayla devam et üç kuruşluk adamın peşinde. Kendi değerini düşür kendine olan saygını kaybet.
Senin 9 aylık sevgilin bu, benimki 9 yıllıktı. Seninkinin yanında evliyaydı hatta öyle diyim. Biz ayrıldık 1 buçuk ay oldu, öldüm mü ? Hayır. Üzgün müyüm, evet. Gececek mi, gececek.

Sen niye bu adama baglandın kaldın? Ekmegini suyunu bu adam mi veriyor?

Yahu sundan ayrılsan, buraya ask acılı konular acsan o bile daha iyidir.
Senin 9 aylık sevgilin bu, benimki 9 yıllıktı. Seninkinin yanında evliyaydı hatta öyle diyim. Biz ayrıldık 1 buçuk ay oldu, öldüm mü ? Hayır. Üzgün müyüm, evet. Gececek mi, gececek.

Şuan oturdum sinavima çalisiyorim.Sonra da psikolag gidicem.cidden onu takinti yaptim.gecen psikologla ucreti konustum diyoki 100liraliga gidersin faydasi olmaz falan diyo.Psikoterapi lazim dedi.Bayramdan sinra gidicem kendimi de tipliycam

Arkadaş çevresi edin dışarı çık yapıcak başka şeyler bul.. yoksa bu çocuk her istediğini yaptırır üstüne de ağzına yüzüne eder ilerki hayatında başka insanlara tahammülün kalmaz.. tecrübeyle sabit tepeme çıkardım sonra nefret ederek ayrıldım o çark etti ama ben yılmıştım artık.. o kıvama gelmeden sınır çek
Beni kısıtlıyo.Oraya buraya gitme şunu yapma. Ama kendi yapiyo ve haber vermiyo.Aslinda ona aşik degilim. Bi baskasini bulsam unuturum bile. Ama benim hic bu kadar uzun sure iliskim olmadi ki.Bende bekar biriyle evlenmek isterim tabiki.Hepsi benim acelecigimden oluyo zaten.Kendimi simavlarima odakladim.Bir ay sonra kpss var.Belki atanirim.Şu bir ay onu takmiycam sadce sinava odaklanicam.Sonrada psikologa gidicem

At çöpe ya üstüne dusme okadar bırak o dussun makyajina kuaforune kilik kiyafetinle ilgilen kankalarinla ailenle gez oruc tut iftar hazırla derslerine çalış ama adamla ilgilenme hem ilgilenmexsen Allah Allah bu kız niye aramıyor der arar o erkek sen kizsin boşver ya
Şu uc gundur o beni ariyo.İs yerine o kadar guzel gidiyorum ki ve hep foto cekilip face falan koyuyorum.Ona kalsa beni eve kapatir gitme bi yere para harcama ders calis Whatspa faceye girme diyo.Amaa kendi tabi geziyo hemde haber vermeden

Şu uc gundur o beni ariyo.İs yerine o kadar guzel gidiyorum ki ve hep foto cekilip face falan koyuyorum.Ona kalsa beni eve kapatir gitme bi yere para harcama ders calis Whatspa faceye girme diyo.Amaa kendi tabi geziyo hemde haber vermeden
şu uc gundur ustune hic dusmuyorum.O kendi yaziyo ariyo falan bayaa degisme var

bırak o çabalasın koşsun peşinden. onu sevmeyen kızı nasıl tavlamak için uğraştıysa bırak seni kaybetmemek için de uğraşsın. onsuz yapamam deme öyle bir güzel yaparsın ki eskisinden de iyi olursun. sınavına odaklan kendine güvenini geri getir onunla da pek ilgilenme bekle. biliyorum kendine zor hakim oluyorsundur sen şimdi çağrılarını açmamak için bile kıvranıyorsun bırak ve gör ondaki değerini seviyorsa senin için çabalayacaktır baktın uğraşmıyor yol ver gitsin. kıymetini bilene yol açar önünü kapamaz.
Evet onun benim icin ugrasmasini istiyorum.Bak dun aradi yazdi bugun de öyle.Normalde aramazdi beni pek.Şasirdim bende.Gec yaziyorum bu aralar takmiyorum pek.Sinavima calisiyorum ise gdiiyorum guzel fotolar atiyorum faceye. Bundan sonra sadece kendimi sevmenin yalnizlikla basa cikmanin ozguven artirmanin yollarini ariycam

Sen bu tür kişi için konu açıp sorun çözmeye mi çalışıyorsun? Yapma etme kardeşim.. takip edebildiğime göre bu tür sorunların ilk olmadığınıda algıladım gibi. Derince bir nefes al, baskası için uğraşıp çiçek vereni göklere doğru şutla ve kendi Hayatın için caba göster.
Benden bayaa önceki bi kiz icin bayaa ugras vermis bu.Banada hep odunim der.demekki isteyince yapabiliyomis

Evet onun benim icin ugrasmasini istiyorum.Bak dun aradi yazdi bugun de öyle.Normalde aramazdi beni pek.Şasirdim bende.Gec yaziyorum bu aralar takmiyorum pek.Sinavima calisiyorum ise gdiiyorum guzel fotolar atiyorum faceye. Bundan sonra sadece kendimi sevmenin yalnizlikla basa cikmanin ozguven artirmanin yollarini ariycam

bak nasıl da ilgileniyor işine gelince. demek ki seninki kovalamayı seviyor kardeş :D yürü be kendine yap yatırımı kim tutar seni :halay:

bak nasıl da ilgileniyor işine gelince. demek ki seninki kovalamayı seviyor kardeş :KK70: yürü be kendine yap yatırımı kim tutar seni :halay:
aynen canim artik böyle. Cirkin bi kiz degilim hatta onu yanima yakistirmiyolar.Amaa kaybetme korkusu yok o da benim sayemde.Amaa yavas yavas onun kanina isliycem bak gor :-D hersey gercekten kadinda bitiyo ama.Bunu anladim sadecee

Hadi yaa de nikahlimmisin babam misin de boz onu gez toz calisiyomussun zaten aradığında işten geldim kendime vakit ayiracam de veya ise gidicem işten sonrada hiç vaktim yok de yani varlığında virt yokluğunda havasi ver

Hadi yaa de nikahlimmisin babam misin de boz onu gez toz calisiyomussun zaten aradığında işten geldim kendime vakit ayiracam de veya ise gidicem işten sonrada hiç vaktim yok de yani varlığında virt yokluğunda havasi ver
O diyo ki işe gidip geliyom ya bunu gezmekten sayiyo beyfendi.Kendisi yeni araba aldi borcu var bi yere cikamiyo şuan :-D

O diyo ki işe gidip geliyom ya bunu gezmekten sayiyo beyfendi.Kendisi yeni araba aldi borcu var bi yere cikamiyo şuan :-D
Çıkmasın hahaha sen esirsin diye bendemi esir olacam bi anda degis yani erkekler boyleidr kadını benimsediginde zaten benim salla gitsin der ama kadın heran kaçacak gibi olursa onu kendine yediremez elde etmek için uğraşır

Beni kısıtlıyo_Oraya buraya gitme şunu yapma. Ama kendi yapiyo ve haber vermiyo.Aslinda ona aşik degilim. Bi baskasini bulsam unuturum bile. Ama benim hic bu kadar uzun sure iliskim olmadi ki.Bende bekar biriyle evlenmek isterim tabiki.Hepsi benim acelecigimden oluyo zaten.Kendimi simavlarima odakladim.Bir ay sonra kpss var.Belki atanirim.Şu bir ay onu takmiycam sadce sinava odaklanicam.Sonrada psikologa gidicem
Bak ne güzel söylüyosun işte.. şu hayatta önceliğin sen kendin ol hep.. onu da bırak gitsin emek vermeye değcek biri olsa kıymet bilirdi zaten

Back