- 18 Mart 2015
- 2.647
- 4.880
- 133
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
Yoksa çektin mi kız ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Galiba.buyuk aşik degilim.yalnizliktan korkuyorum sadecesenin tek sorunun özgüven. az önce başka konuna denk geldim, şimdi de bu.
adamı sevmiyorsun sen sadece yalnız kalmak istemiyorsun.
Yok cekmedim tabikiYoksa çektin mi kız ??
Evet yaa ayy binde evli olsam halim daha kotu olur yaamŞu özguven meselasini aşcam ama gidicem psikologaSen baya takıntı yapmışsın. Çocukta sana çiçek alcak istek birakmamissin bence. Rahatla biraz ay kimse vazgecilmez mükemmel değildir ne sen ne de o. Sevgilin gider başka sevgili gelir. Sürekli arama bunaltirsin bırak peşinden kosmasina seni aramasina firsat ver. Çocuğu olup boşananlar ne yapsın sen sevgiliye bu kadar taktiysan Allah yardımcın olsun.
Mantigim ondan koca olmaz diyo ama vazgecemiyomSorun sevgilin olacak işe yaramaz yada ilgisizliği değil. Sorun evde kalacağım başka erkek de bulamam bunu elimden kaçırmamalıyım fikrin.
Evde kalmadın, yaşın genç O adam işe yaramazın önde gideni. Seni sevmiyor ve o adamdan da bir cacık olmaz.
Asıl sorunun bu önce bunu çöz bence.
Evet ozguvenimi toplamayaa calisiyom.kendime daha cok bakiyorim.Hatta kurslara falan yazilcam .oturcam derslerime caliscam bi desana iyi bir dayak lazım tövbe tövbe
önce derslerine odaklan erkek neymiş , okulunu bitir bak senin peşinden nasıl geliyrlar ,
kendini sevmeyi öğren
Ondan vazgecemiycegimi biliyo. Bak işine gelince cicek falanda aliyo.benim o kizdan neyim eksik yani.O kiz sadece bunu istemiyodu bu da o yuzden boyld seyler yapmis.bugun aramadim.baktim sabah iki kez kendi aradi acmadim uyuyodum sonra niye acmiyon dedi.Yuz vermiycem ona kendimi tutuyorum artik.Ozguvemimide kazanicam.Cunku boyle kendimi kotu hissediyorumsen ona o kadar taviz vermişsin ki zaten bunları yapıp sana çiçek almasına jest yapmasına gerek yok sen onu öyle kabullenmişsin. biraz kendini geri çek hatta sen ilgilenmemeye başla ondan vazgeçemiyorsan kendini dizginle kendine güven. sen ondan başkasını bulamayacağını düşünürsen o da öyle düşünür. ona muhtaçsın gibi hisseder. bırak ilgilenme bi afallasın noluyo desin kaybetme korkusu sarsın. he baktın olmuyor şutla gitsin Allah aşkına ya herkesin bir alıcısı vardır emin ol şunu bırakıp kendine güvenini geri getirsen on tane bulursun ki. bence birini bulmak da çabayla olmaz bulmaya da uğraşma boşver kendinle uğraş zaman ayır o zamanı gelince olur.
Yaa ondan vazgecemiyorum.9aydir birlikteyiz onunla.Bu kafayla da mutsuz olursun risk almamak için saçma sapan bir adama yapışıyorsun ama asıl bu hayatını cehennem edecek haberin yok.
Ben senden büyüktüm ciddi bir ilişkimi bitirdiğimde. Eğer o gün erkeklerin iyisi kapılır aman evde kaldım daha iyisini de bulamam deseydim bugün boynuz manyağı kıskanç bir manyakla evliydim ve mutsuzdum.
Aklını başına topla kaç konun var hepsi böyle pislik bir adam için köle olman üzerine ve neler yazılıyor hiç birini umursamadan tam gaz aynı şeye devam ediyorsun.
Buradaki kadınları dinlemeyeceksen neden konu açıyorsun dinlemiyorsun ki?
Yarin erkenden kalkip sinavima caliscam.Telefonada bakmiycamsana iyi bir dayak lazım tövbe tövbe
önce derslerine odaklan erkek neymiş , okulunu bitir bak senin peşinden nasıl geliyrlar ,
kendini sevmeyi öğren
bildigimi bilmiyo tabi.Ama bu kiz ona hic yuz vermemis.cikmamislarda.kizla cikmak icin cok ugras vermisKoca bulup evlenenler dünyayı fethetmiş sanki
Eski çıktığına çiçek alırken odun olmuyo da , size gelince mi odun olası gelmiş
Yaa ondan vazgecemiyorum.9aydir birlikteyiz onunla.
Dizginleri vermişsin güzelim eline kafanı duvardan duvara vursan ağlasan zirlasan ne fayda duymazki seni çek bi kendini hele duyma görme bakalm noluyo ha ozaman da devam ediyosa zaten sevmiyordur yol ver gitsin başka erkekmi yok allasenSevgilimi aramadan onunla konuşmadan duramiyorum.Hayatimin merkezinde resmen o var.Bana karşi ilgisi az olunca kafaya takiyorum yemek yemiyorum içime kapaniyorum.Ondan başkasini bulamam gibi geliyo.Sinavim var haftaya ama sinavima odaklanamiyorum bile :-( Bana hatadi olunca rest bile çekemiyorum.o kadar cok taviz verdim ki.Bana karşi odunum diyrn çocuk bizim burdan bi kizla çikmak için çiçek almis kiza taa nerden kizin evine getirmiş.Bana gelince ben odunum diyo ama.Bu takintidan nasil kurtulurum
Arkadaş çevresi edin dışarı çık yapıcak başka şeyler bul.. yoksa bu çocuk her istediğini yaptırır üstüne de ağzına yüzüne eder ilerki hayatında başka insanlara tahammülün kalmaz.. tecrübeyle sabit tepeme çıkardım sonra nefret ederek ayrıldım o çark etti ama ben yılmıştım artık.. o kıvama gelmeden sınır çekSevgilimi aramadan onunla konuşmadan duramiyorum.Hayatimin merkezinde resmen o var.Bana karşi ilgisi az olunca kafaya takiyorum yemek yemiyorum içime kapaniyorum.Ondan başkasini bulamam gibi geliyo.Sinavim var haftaya ama sinavima odaklanamiyorum bile :-( Bana hatadi olunca rest bile çekemiyorum.o kadar cok taviz verdim ki.Bana karşi odunum diyrn çocuk bizim burdan bi kizla çikmak için çiçek almis kiza taa nerden kizin evine getirmiş.Bana gelince ben odunum diyo ama.Bu takintidan nasil kurtulurum
O zaman dansss, renkkkkk !! Sanırım yaşın 17 18 veya 20 ..Sevgilimi aramadan onunla konuşmadan duramiyorum.Hayatimin merkezinde resmen o var.Bana karşi ilgisi az olunca kafaya takiyorum yemek yemiyorum içime kapaniyorum.Ondan başkasini bulamam gibi geliyo.Sinavim var haftaya ama sinavima odaklanamiyorum bile :-( Bana hatadi olunca rest bile çekemiyorum.o kadar cok taviz verdim ki.Bana karşi odunum diyrn çocuk bizim burdan bi kizla çikmak için çiçek almis kiza taa nerden kizin evine getirmiş.Bana gelince ben odunum diyo ama.Bu takintidan nasil kurtulurum