• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resmen takıntı yaptım?

Keşke biri beni aramiyor diye bende takıp yemek yiyemesem :KK70:
Ahahahaha ben havada karada yiyorum ya çok kınıyorum zayıf insanları, en ufak birşeyde iştahtan kesilenleri, 1 lokma tatlı yiyip ay bu kadar yeterli diyenleri, 3 kaşık yiyip doydum diyenleri, başıma gelmiyor ama :KK70:
Çok dolmuşum :-)

Ben de gençleri hiç anlamıyorum.
Ayol gezip tozsan emin ol,dışarıda çok daha iyilerini bulursun,yazık değil mi şu adamla harcadığın zamana?
Sınavların varmış oturup çalışsan,iyi bir okul kazansan,iyi bir iş bulsan emin ol erkekler senin peşinden koşar.
İnan bana hiç bir erkek eğitimsiz,kültürsüz,sürekli kendisine takık bir kadınla beraber olmak istemez.

Ahahahaha ben havada karada yiyorum ya çok kınıyorum zayıf insanları, en ufak birşeyde iştahtan kesilenleri, 1 lokma tatlı yiyip ay bu kadar yeterli diyenleri, 3 kaşık yiyip doydum diyenleri, başıma gelmiyor ama :KK70:
Çok dolmuşum :-)
Birde 2 lahmacun bana çok geliyor 1 alayım diyenler var
ağzıma bir parça ekmek attım beni tikadi diyenler bende yıllarca bunları diyenleri kinadim. Yiyin yahu can boğazdan gelir :KK53:

Birde 2 lahmacun bana çok geliyor 1 alayım diyenler var
ağzıma bir parça ekmek attım beni tikadi diyenler bende yıllarca bunları diyenleri kinadim. Yiyin yahu can boğazdan gelir :KK53:
Ay benim komşu kızı kahveye geldi yanına tatlı koydum ayy ben bunu çok severim ya diye çığlık attı iki çatal yedi bayıldım canım ya tıkadı ama kalanını eve götürebilir miyim dedi :silah:
Bi daha çağırmıcam dedim içimden o ne öyle iki çatal yiyip doyan arkadaş mı olur :KK53::KK53:

Ay benim komşu kızı kahveye geldi yanına tatlı koydum ayy ben bunu çok severim ya diye çığlık attı iki çatal yedi bayıldım canım ya tıkadı ama kalanını eve götürebilir miyim dedi :silah:
Bi daha çağırmıcam dedim içimden o ne öyle iki çatal yiyip doyan arkadaş mı olur :KK53::KK53:
Cinnet sebebi :rolleyes:

dunyadaki tek adam omu ya.bitini sisirmissin resmen.kendini dayanilmaz saniyo.kimse senden degerli degil once kendini sev kndine guven...sana deger vericek biri cikicak karsina belki ama sen elinin tersiyle itiyosun..

Aslinda kendinde biliyosun nerde hata yaptigini.
Buna inat denir.
Resmen sinav sorularini yanlis yaptigini bildigin halde tekrar ayni sekilde cevaplamak gibi.

Ya hu bu kaçıncı konun? Adam evli mi değil mi belli değil, çoluklu çocuklu, sana heber bile vermeden satın aldığı arabanın kredisini çektirmek istiyor, seni takmıyor. Şimdi de alenen ve senden hiç çekinmeden manita yapmış. Yoksa eski sevgilisi mi bu?

Sen diyorsun ki ona çiçek almış, bana niye odun gibi davranıyor. Takıldığın konu bu mu yani cidden? Bacım biz sana ne diyelim artık? Sitede resmen herkes tanıyor artık seni. Ne duymak istiyorsun anlamadık. Buradan alacağın tek cevap, ayrıl.

Senin derdin bu adamla değil, kendinle. Lütfen bunu kabul et ve ona göre çözüm ara...

Son düzenleme:
Bi insanı bu kadar hayatının merkezine koyman iyi bir şey değil hem böyle kendinden usandırır ve onun egosunu tatmin edersin ... Sınavlarına odaklan hayatını sen kurtaracaksın o değil

Back