Resmen takıntı yaptım?

bildigimi bilmiyo tabi.Ama bu kiz ona hic yuz vermemis.cikmamislarda.kizla cikmak icin cok ugras vermis
Sen bu tür kişi için konu açıp sorun çözmeye mi çalışıyorsun? Yapma etme kardeşim.. takip edebildiğime göre bu tür sorunların ilk olmadığınıda algıladım gibi. Derince bir nefes al, baskası için uğraşıp çiçek vereni göklere doğru şutla ve kendi Hayatın için caba göster.

''bir herife yapis aferin.''
Allah'ımm sana geliyorum yarebbim

Şuan oturdum sinavima çalisiyorim.Sonra da psikolag gidicem.cidden onu takinti yaptim.gecen psikologla ucreti konustum diyoki 100liraliga gidersin faydasi olmaz falan diyo.Psikoterapi lazim dedi.Bayramdan sinra gidicem kendimi de tipliycam

Beni kısıtlıyraya buraya gitme şunu yapma. Ama kendi yapiyo ve haber vermiyo.Aslinda ona aşik degilim. Bi baskasini bulsam unuturum bile. Ama benim hic bu kadar uzun sure iliskim olmadi ki.Bende bekar biriyle evlenmek isterim tabiki.Hepsi benim acelecigimden oluyo zaten.Kendimi simavlarima odakladim.Bir ay sonra kpss var.Belki atanirim.Şu bir ay onu takmiycam sadce sinava odaklanicam.Sonrada psikologa gidicem

Şu uc gundur o beni ariyo.İs yerine o kadar guzel gidiyorum ki ve hep foto cekilip face falan koyuyorum.Ona kalsa beni eve kapatir gitme bi yere para harcama ders calis Whatspa faceye girme diyo.Amaa kendi tabi geziyo hemde haber vermeden

Şu uc gundur o beni ariyo.İs yerine o kadar guzel gidiyorum ki ve hep foto cekilip face falan koyuyorum.Ona kalsa beni eve kapatir gitme bi yere para harcama ders calis Whatspa faceye girme diyo.Amaa kendi tabi geziyo hemde haber vermeden
şu uc gundur ustune hic dusmuyorum.O kendi yaziyo ariyo falan bayaa degisme var

Evet onun benim icin ugrasmasini istiyorum.Bak dun aradi yazdi bugun de öyle.Normalde aramazdi beni pek.Şasirdim bende.Gec yaziyorum bu aralar takmiyorum pek.Sinavima calisiyorum ise gdiiyorum guzel fotolar atiyorum faceye. Bundan sonra sadece kendimi sevmenin yalnizlikla basa cikmanin ozguven artirmanin yollarini ariycam

Benden bayaa önceki bi kiz icin bayaa ugras vermis bu.Banada hep odunim der.demekki isteyince yapabiliyomis

bak nasıl da ilgileniyor işine gelince. demek ki seninki kovalamayı seviyor kardeş yürü be kendine yap yatırımı kim tutar seni

bak nasıl da ilgileniyor işine gelince. demek ki seninki kovalamayı seviyor kardeş yürü be kendine yap yatırımı kim tutar seni
aynen canim artik böyle. Cirkin bi kiz degilim hatta onu yanima yakistirmiyolar.Amaa kaybetme korkusu yok o da benim sayemde.Amaa yavas yavas onun kanina isliycem bak gor :-D hersey gercekten kadinda bitiyo ama.Bunu anladim sadecee

Hadi yaa de nikahlimmisin babam misin de boz onu gez toz calisiyomussun zaten aradığında işten geldim kendime vakit ayiracam de veya ise gidicem işten sonrada hiç vaktim yok de yani varlığında virt yokluğunda havasi ver

Hadi yaa de nikahlimmisin babam misin de boz onu gez toz calisiyomussun zaten aradığında işten geldim kendime vakit ayiracam de veya ise gidicem işten sonrada hiç vaktim yok de yani varlığında virt yokluğunda havasi ver
O diyo ki işe gidip geliyom ya bunu gezmekten sayiyo beyfendi.Kendisi yeni araba aldi borcu var bi yere cikamiyo şuan :-D

O diyo ki işe gidip geliyom ya bunu gezmekten sayiyo beyfendi.Kendisi yeni araba aldi borcu var bi yere cikamiyo şuan :-D
Çıkmasın hahaha sen esirsin diye bendemi esir olacam bi anda degis yani erkekler boyleidr kadını benimsediginde zaten benim salla gitsin der ama kadın heran kaçacak gibi olursa onu kendine yediremez elde etmek için uğraşır

Bak ne güzel söylüyosun işte.. şu hayatta önceliğin sen kendin ol hep.. onu da bırak gitsin emek vermeye değcek biri olsa kıymet bilirdi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…