- 24 Kasım 2009
- 22.106
- 85.743
- 798
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Ahahahaha ben havada karada yiyorum ya çok kınıyorum zayıf insanları, en ufak birşeyde iştahtan kesilenleri, 1 lokma tatlı yiyip ay bu kadar yeterli diyenleri, 3 kaşık yiyip doydum diyenleri, başıma gelmiyor amaKeşke biri beni aramiyor diye bende takıp yemek yiyemesem
Keşke biri beni aramiyor diye bende takıp yemek yiyemesem
Birde 2 lahmacun bana çok geliyor 1 alayım diyenler varAhahahaha ben havada karada yiyorum ya çok kınıyorum zayıf insanları, en ufak birşeyde iştahtan kesilenleri, 1 lokma tatlı yiyip ay bu kadar yeterli diyenleri, 3 kaşık yiyip doydum diyenleri, başıma gelmiyor ama
Çok dolmuşum
Ay benim komşu kızı kahveye geldi yanına tatlı koydum ayy ben bunu çok severim ya diye çığlık attı iki çatal yedi bayıldım canım ya tıkadı ama kalanını eve götürebilir miyim dediBirde 2 lahmacun bana çok geliyor 1 alayım diyenler var
ağzıma bir parça ekmek attım beni tikadi diyenler bende yıllarca bunları diyenleri kinadim. Yiyin yahu can boğazdan gelir
Cinnet sebebiAy benim komşu kızı kahveye geldi yanına tatlı koydum ayy ben bunu çok severim ya diye çığlık attı iki çatal yedi bayıldım canım ya tıkadı ama kalanını eve götürebilir miyim dedi
Bi daha çağırmıcam dedim içimden o ne öyle iki çatal yiyip doyan arkadaş mı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?