• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resmen takıntı yaptım?

eliffdiyebiri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
846
167
103
33
Sevgilimi aramadan onunla konuşmadan duramiyorum.Hayatimin merkezinde resmen o var.Bana karşi ilgisi az olunca kafaya takiyorum yemek yemiyorum içime kapaniyorum.Ondan başkasini bulamam gibi geliyo.Sinavim var haftaya ama sinavima odaklanamiyorum bile :-( Bana hatadi olunca rest bile çekemiyorum.o kadar cok taviz verdim ki.Bana karşi odunum diyrn çocuk bizim burdan bi kizla çikmak için çiçek almis kiza taa nerden kizin evine getirmiş.Bana gelince ben odunum diyo ama.Bu takintidan nasil kurtulurum

Bu kaçıncı konun normalde üye isimleri falan aklımda kalmaz ama senin sevgilinin ilgisizliğiyle ilgili konuların yüzünden ezberledim artık. Adam seni mutlu edemiyor, ilgisiz boşuna kendini yıpratıyorsun, belki de sana gerçekten değer verecek insanlarla karşılaşma olasılığını bitiriyorsun ilgisiz bi adam yüzünden böyle ilişki mi olur mutlu edemiyor demek ki.

Sen baya takıntı yapmışsın. Çocukta sana çiçek alcak istek birakmamissin bence. Rahatla biraz ay kimse vazgecilmez mükemmel değildir ne sen ne de o. Sevgilin gider başka sevgili gelir. Sürekli arama bunaltirsin bırak peşinden kosmasina seni aramasina firsat ver. Çocuğu olup boşananlar ne yapsın sen sevgiliye bu kadar taktiysan Allah yardımcın olsun.

Sorun sevgilin olacak işe yaramaz yada ilgisizliği değil. Sorun evde kalacağım başka erkek de bulamam bunu elimden kaçırmamalıyım fikrin.
Evde kalmadın, yaşın genç O adam işe yaramazın önde gideni. Seni sevmiyor ve o adamdan da bir cacık olmaz.
Asıl sorunun bu önce bunu çöz bence.

O hayatından çıksa ölmeyeceksin.
Ne olursa olsun yaşayacaksın.
Hatta bir ay içinde de gülüp eğleneceksin.
Her şeyi bu kadar takmamak gerek.
Şunu bil ki, hayırlıysa Allah bu insanı senin nasibine yazdıysa, zaten olacaktır. Böyle takıntı yapmanın manası yok.

Bu kafayla da mutsuz olursun risk almamak için saçma sapan bir adama yapışıyorsun ama asıl bu hayatını cehennem edecek haberin yok.
Ben senden büyüktüm ciddi bir ilişkimi bitirdiğimde. Eğer o gün erkeklerin iyisi kapılır aman evde kaldım daha iyisini de bulamam deseydim bugün boynuz manyağı kıskanç bir manyakla evliydim ve mutsuzdum.
Aklını başına topla kaç konun var hepsi böyle pislik bir adam için köle olman üzerine ve neler yazılıyor hiç birini umursamadan tam gaz aynı şeye devam ediyorsun.
Buradaki kadınları dinlemeyeceksen neden konu açıyorsun dinlemiyorsun ki?

sen ona o kadar taviz vermişsin ki zaten bunları yapıp sana çiçek almasına jest yapmasına gerek yok sen onu öyle kabullenmişsin. biraz kendini geri çek hatta sen ilgilenmemeye başla ondan vazgeçemiyorsan kendini dizginle kendine güven. sen ondan başkasını bulamayacağını düşünürsen o da öyle düşünür. ona muhtaçsın gibi hisseder. bırak ilgilenme bi afallasın noluyo desin kaybetme korkusu sarsın. he baktın olmuyor şutla gitsin Allah aşkına ya herkesin bir alıcısı vardır emin ol şunu bırakıp kendine güvenini geri getirsen on tane bulursun ki. bence birini bulmak da çabayla olmaz bulmaya da uğraşma boşver kendinle uğraş zaman ayır o zamanı gelince olur.

Dunyada milyonlarca insan var niye kimseyi bulamayasin?

Dunyayi gectim memleket nufusu 80 milyon, yarisi kadin 40 milyon erkek var. Evlenme yasinda olanlar asagi yukari 30 milyon , onlarin da yarisi evliyse 15 milyon erkek var uygun.

15 milyon erkegin icinde sana ilgi gostermeyen , sevmeyen, somuren bir herife yapis aferin.

Back