Kızlaaar....
Hiç lafı uzatmıcam, direkt konuya giricem..
13 gün önce 50 kiloydum (boyum 1.67 cm) şu an 53 kiloyum.. 13 günde 3 kilo aldım..
Haşlanmış mısırı çok sık tüketir oldum.. Hergün değil, iki gün arayla.. mısırın üzerine mayonez sıkarak yedim..
Mısırın bu kadar kilo aldıracağını bilemezdim.. zaten kilo almak için uğraşmamıştım.. tamamen haşlanmış mısır sevgimden dolayı tükettim.. Mayonez de baya yardımcı oldu..
canım benım bıldığım mısır bağırsakları çalıştırır ve fazla tüketildiğinde de ishale yol açar ??
yanlışın olmasın :) yani biz bu mayonezi papatesle yesek daha ii sonuç olmaz mı :))
kızlar aranızda hastalık derecesinde zayıf olan yok sanırım :s 1.63 boyundayım 46 kiloyum ve yinede yediklerime dikkat ederim hep sağlıklı olması için. mayonez gibi sağlıksız bişeyle kilo almaya çalışmak zararlı olur bence. yani yağ yapar. heralde herkes fit görünmeye çalışıyor, kimse yağ ve selülit istemez ? bence düzenli sebze meyve yediğinizde herkes ideal kilosuna ulaşır.
Kızlaaar....
Hiç lafı uzatmıcam, direkt konuya giricem..
13 gün önce 50 kiloydum (boyum 1.67 cm) şu an 53 kiloyum.. 13 günde 3 kilo aldım..
Haşlanmış mısırı çok sık tüketir oldum.. Hergün değil, iki gün arayla.. mısırın üzerine mayonez sıkarak yedim..
Mısırın bu kadar kilo aldıracağını bilemezdim.. zaten kilo almak için uğraşmamıştım.. tamamen haşlanmış mısır sevgimden dolayı tükettim.. Mayonez de baya yardımcı oldu..
bu konuda mısırın çok etkisi olduğunu biliyodum. kız kardeşim memlekete gittiğinde sürekli mısır haşlayıp yiyomuş. hergün mısır yemekten gözle görülür bi kilo almıştı
kızlar aranızda gıda takviyesi içeceklerden kullanan oldu mu kakaolu süt gibi oluyo,diyetisyen verdi bana bir ay kullan yeter dedi ama pahalıydı almadım...
kızlar aranızda gıda takviyesi içeceklerden kullanan oldu mu kakaolu süt gibi oluyo,diyetisyen verdi bana bir ay kullan yeter dedi ama pahalıydı almadım...
bunun işe yaradığını bende duydum ama reçetesiz çok pahalı oluyormuş
bende diyetisyene gidip yazdıracaktım
fakat diyetisyen en erken 3 ay sonrasına randevu vermişti bende gidemedim tabi