• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resmen eziyetmiş

Birakitamolsa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
4.024
5.042
158
32
Afrika orgulerimden bahsediyorum. Binbir hevesle yaptırdım yaptırdigim günden beri uyyamiyrum gece uykularm eziyet işkence gibi artık. Kafama fena batiyor oyleki üstüne yatamıyorum saçlarımın . 650 lira verdm arkadaşlar varmı yaptıran 3 5 güne geçer diyebilcek olan . 3 gün oldu daha açmak istemiyorum ama gece beni mahvediyor

Hic yaptirmafmdim yaptirmakta istemem.Daha yeni oldugu icin mi rahatsiz oldunuz acaba biraz zaman gecse alisirsiniz belki.
Ayriyeten meraktan soruyorum saclariniz bu sekildekyen nasil temiz oluyor sonucta sımsıkı bir orgu banyo yaparken sahen gorunce aklimda kaliyor acaba nasil banyo yapiyorlar diye:))

afrika örgüsü ne yahu:işsiz:

Şöyle bir şey:
images.webp

Genelde kaynak ile beraber yapıyorlar, saç örgü içinde kısalmasın, daha uzun görünsün diye.
Ben de düşünmüştüm bir ara, sonra cesaret edemedim. Dipleri çok sıkı oluyor diyorlar genelde.

Konu sahibi, ne diyelim, gülü seven dikenine katlanır, her güzelliğin bir bedeli vardır vb.

Şöyle bir şey:
Eki Görüntüle 2017457

Genelde kaynak ile beraber yapıyorlar, saç örgü içinde kısalmasın, daha uzun görünsün diye.
Ben de düşünmüştüm bir ara, sonra cesaret edemedim. Dipleri çok sıkı oluyor.
Gerçekten çok sıkı sentetik saçın sabit kalması için düğüm atılıyor oda böyle uyutmuo işte

Şöyle bir şey:
Eki Görüntüle 2017457

Ben de düşünmüştüm bir ara, sonra cesaret edemedim. Dipleri çok sıkı oluyor diyorlar genelde.

Konu sahibi, ne diyelim, gülü seven dikenine katlanır, her güzelliğin bir bedeli vardır vb.

evet evet google dım hemen gördüm:)
güzelmiş ama ağır olur gibi geldi bana..

Back
X