• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

resmen dolandırılıyoruz..... :@ :@ :@

curiouss

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
5.846
3.396
373
kızzlar mutfağı yaptırıyoruz eve daha taşınmadık geçen cumartesi bitecekti adam sözünü verdi hala bitmedi biz 1 kira daha ödemek zorunda kalacağız :47::47::47:

ve en büyük problem ise adamlar üst dolapları tavana kadar yapmamış biraz altında kesmişş annem hiç istediğim gibi değil bu ne böyle dedi durdu babam birşey demeyince gitmiş sonunda adamda siz öyle birşey demediniz demiş

eee be adam ölçüyü alan neye göre aldı ozaman hee..... sökülen dolap daha alttaydı neye göre 1 karış uzattınız tavana 1,50 karış bıraktınız kızlarr bildiğiniz gibi değil bu tadilat olaylarına acaip kıl kapmaya başladım babamda ses etmiyor hiç birşeye....

geçen hafta parkeleri cilalattık adama denildi ki ben yapmaya başladığında gittiğimde birşey bırakacaktım ozamanda annem dedii parkelerin arasını dolduracaksınız dimi aman diim atlamayalım dedi aşağı indik adam gelişi güzel yapmış hiç ara doldurma falan yapmamış..... birde babam parayı verirken 5 tl eksik kalmış babamın peşinde dolaşmış şurdan bşr sigara al bari diye... babamda paramı kestiler demesin diye yanındakilerden borç alıp vermiş annem o adam hiç düzgün yapmamış niye yaptığına bakmadan para veriyorsun diyor sonra başlıyor hiçbir istediğim düzgün olmadı diye

evi aldık ama tadilatlar da bitseydi 1 kira ödemeyelim derken 2 kira parası verdik yha:14::14::14::14::14:

not= mutfakla ilgili diye buraya açtım ama bilmiyorum doğru mu oldu:26::26::26:

kızlarr sizce nasıl bir yol izlemeliyiz mutfağın üst kısmı takıldı da aslında ama annem de üzülsün istemiyorum :14:

bir bilene sor... bölümüne taşınabilir mi konu :26::26:

Walla buna benzer bi şey bizim de başımıza geldi. yok yere 1000 liraya yakın para boşa gitti.
yeni evin duvarları benim salak aklım nedeniyle alcı yapalım dedik. sitede bu tarz işlere bakan bi adamı tuttu nişanlım. adam o kadar kötü yaptı ki anlatamam. zaten kovduk sonrasında baska adam tuttuk. sil baştan oldu her sey. allahtan yarı parasını vermiştik. bu tarz işlerde aklınızda bulunsun yarısını hatta daha azını başta verin, sonrasında işi iyice kontrol edin ve en son düzelttrip parayı tamamlayın.
hatta mümkünse başta konustuklarınızı bi deftere yaz sonra gösterebileceğin. ama yazarken de görsün. bazı şeylerin üstüne basmak lazım.
ayrıca cok da güleryüzlü olmamak lazım başta sanırım

geçmiş olsun diyelim canım:( dolapları değiştirmeniz artık mümkün değil anladığım kadarıyla yapanlara söyleyin bu onların hatası en azından üst kısmı kapatacak dekoratif taç taksınlar oraya da görüntüyü biraz daha düzeltsinler...

Canım çok üzüldüm durumuna adamada vermişsiniz parayı keşke ilk başta vermeseydiniz yinede adamla konuşun en azından mutlu olabileceğin bir kaç şey yapsın.

Back
X