• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resmen 'Ben imkansız aşklar için yaratılmışım'

Daha önce reddettim, yeni atanmış mesleğime doyamamıştım asla istifayı düşünmedim.Sonra eski nişanlım gibi bi öküzle tanıştım...Sonra koydum eskiyi önüme bi o, bi eski nişanlım, gerisi boş.Sanırım bi şeyler hissedebileceğim biri daha olmayacak.26 yıldır sadece bu ikisi oldu çünkü.O yüzden tekrar düşünmek istedim

O çekim herkesle yakalanmıyor

Madem bu kadar çekiliyorsun koyver gitsin kendini. Öğretmenlik özel, devlet şu ya da bu şekilde pekçok yerde yapılabilecek bir meslek 20 yıldır CEOsu olduğun şirketi satıp gitmiyorsun ki.

[/QUOTE]
Nişan bitmezse kesinlikle görüşmem tabi ki, şuan telefonlarını bile açmıyorum kararına etki etmemek için.Karşıma 3. Çıkışı, hele bu son çıkışı beni inanılmaz şaşırttı, 2 senedir hiç görmedik birbirimizi hiç konuşmadık ben numarasını bile silmiştim.O ise tayin istediğim yeri, çalıştığım okulu, yaptığım tatili vs vs yani iki yıldır yaptığım her şeyi biliyor.Yani 2 yıldır gizli gizli hep beni takip etmiş bi şekilde.Hayırlısı
O da beni gizliden takip etmiş o kızla nişanlıyken.Evlenmeden önce tr geldi son kez görüştük.Sonkez sarıldik.Agladik.Kendini hiç affetmeyeceğimi de söyleyip öyle uğurladım.
Geçen bir konu varmış.Esinin cuzdaninda eski sevgiliyle fotilarin bulunduğu bir hafiza karti. Onda yurtdisi gezisindeki cektigi fotarim vardi.iOgun sordum naptın sildin mi.
Yok dedi attim hafizakartina duruyor.Konuda söylemedim ama aklıma geldi.

Son düzenleme:
e ayrılsın da sana yazsın.

diğer kızı yedeklemiş resmen. sen yin reddetsen ayrılmayacak evlenecek muhtemelen. bence şerefsizlik. ama gönlün varsa e madem ayrılcaksın ayrıl öyle gel duruma bi bakalım de. siz şimdi etamam deseniz hemen evlenecek misiniz sanki daha tanımıyosunuz bile birbirinizi.
Aynen he iki yıldır başkasını niye oyaliyor o zaman. Bir söz var ya bugün senin için başkasını bırakan,yarın başkası için seni bırakır.Evlenseler yarın bir gün konu sahibiyle evliyken başkasını arayabilir. Bu adam konu sahibine suan aşıkama sadakat yoksunu. Ben olsam reddederdim.

bunlar ne biçim bi aile böyle nişanlı oğullarının arasını sizinle yapmaya çalışıyorlar

Hatta mesajlarına cevap vermediğim bir gün, annesiyle teyzesini alıp bize geldi, bu konuyu ailelerimizle birlikte konuşalım, ikimiz de beraber olmak istiyoruz, hep birlikte bi çözüm bulalım dedi.(ailelerimiz zaten tanıdık buarada)

ben bu kadar dengesiz bi herifle evlenmeyi düşünmezdim sanırım. ailesi de dengesiz görünüyor. bence sen eğitimli bi kızsın kendine yazık etme. avrupaya bi şekilde kapak atmış diye kendini bi halt sanmış ama kafa o beğenmediği köylü kızdan daha çiğ. 25 ine basar basmaz anası başını bağlamanın peşine düşmüş erken bi yaş olmasına rağmen. seni kandıramayınca hemen başka bi kız bulmuşlar böyle saçmalık olur mu? hadi diyelim bi hata yaptı nişanlandı filan, hala öyle aklınca kurnaz öyle toy davranıyor ki gerçek bi karar verip hissettikleri doğrultusunda adam gibi kızdan ayrılmak yerine önce senden icazet alıyor güya garantiye alıyor, bi dalı tutmadan diğerini bırakmıyor.biraz aklı başında olsa ben napıyorum diye bi durup düşünür gerekirse ayrıldıktan sonra duygularını iyice analiz etmek için bi süre bekler. eğitimli aklı başında kızların bunun gibi herif müsveddelerine pirim vermemesi gerekir. kaldı ki kimse kainat güzeli değil yarın öbür gün senden bi tık fazlasını gördüğü bi kızdan azcık yüz bulsa sana da aynı muameleyi yapmayacak karakterde olması gerekir.

iyi aşıktan önce iyi insan olmak lazım
Tek kelimeyle harika bir yorum.

ben bu çocukla kesin evlenirdim.

Adam o kadar iyi ki: Diğer kızı saksıdaki çiçek yerine bile koymamış, yapma bir süs bitkisi muamelesi yapmış. Duyguları yok, hayatı yok, istekleri ve arzuları yok. Kandırılabilir, ömründen seneleri çalınıp bekletilebilir.

Bu kendini insan sanan sorunlu mahluk o kadar şerefliyse evlenmeyeceği kızdan yol yakınken ayrılıp, evlenmeyeceği halde bir de evlenecek gibi seneye, seneye diye ertelemeseydi. Cins herif. Karaktersiz.
+1
İnsan yürüdüğü yolda geride ne bıraktığına dikkat etmeli... O kızdan 2 sene çaldıktan sonra ayrılan bahse konu şahısın ne sizinle ne bir başkası ile mutlu olamayacağını garanti ederim... " ahhhh " tır bu.. Telafisi yok... Anlaşmazlık, uyumsuzluk vs sebeplerle olan bir ayrılık değil nihayetinde. Kız düpedüz kandırılmış ve 2 yıl oyalanmış... Büyük vebal...
2 yıllık ağır bir süreçten geçtikten sonra bu tip bir ilgi size iyi gelmiş. Egonuz yükselmiş, gururunuz okşanmış... Pek tabi bu da lazım insana lakin bu adam sizi mutlu edecek adam değil... Yerinizi yurdunuzu düzeninizi bozmayın..

+1
İnsan yürüdüğü yolda geride ne bıraktığına dikkat etmeli... O kızdan 2 sene çaldıktan sonra ayrılan bahse konu şahısın ne sizinle ne bir başkası ile mutlu olamayacağını garanti ederim... " ahhhh " tır bu.. Telafisi yok... Anlaşmazlık, uyumsuzluk vs sebeplerle olan bir ayrılık değil nihayetinde. Kız düpedüz kandırılmış ve 2 yıl oyalanmış... Büyük vebal...
2 yıllık ağır bir süreçten geçtikten sonra bu tip bir ilgi size iyi gelmiş. Egonuz yükselmiş, gururunuz okşanmış... Pek tabi bu da lazım insana lakin bu adam sizi mutlu edecek adam değil... Yerinizi yurdunuzu düzeninizi bozmayın..
Aynen öyle helal olsun. Şu hiç düşünmeden git diye ay ne güzel aşk diye düşünenlere hayret ettim. Ortada çok büyük yanlış var o da Adam. Ve bu adamla alakalı iyi bir şey olamaz.

Back