Resmen 'Ben imkansız aşklar için yaratılmışım'

Adam o kadar iyi ki: Diğer kızı saksıdaki çiçek yerine bile koymamış, yapma bir süs bitkisi muamelesi yapmış. Duyguları yok, hayatı yok, istekleri ve arzuları yok. Kandırılabilir, ömründen seneleri çalınıp bekletilebilir.

Bu kendini insan sanan sorunlu mahluk o kadar şerefliyse evlenmeyeceği kızdan yol yakınken ayrılıp, evlenmeyeceği halde bir de evlenecek gibi seneye, seneye diye ertelemeseydi. Cins herif. Karaktersiz.

İyice sinir oldum. Nişanlanmasaymış, temiz kızı kendisiyle kirletmeseymiş. Azıcık şerefli bir insan olsaymış. Kız onun gibi insan müsveddesine inanıyor ve bu yaptıklarından dolayı kendinden utanmıyor da kızdan mı utanıyor? Adamda şeref olsaydı en başta kızı seneye diye erteleyip durmaz, hayatına bakması için bırakırdı. Niye kandırıyor? Yazık, günah değil mi? Niye bir insanın hayatıyla oynuyor. Onunlayken başkasına ağlayıp yalvarıyor. Kaldı ki hala bırakmak yerine nişanı atmak yerine erteliyor ve umut veriyor. Demek ki size ALLAH korusun bir şey olsa sizden de utanacak. Karaktersiz pis herif. Delikanlı olsun, azıcık adam olsun mert olsun. Evlenmeyeceğin kızı ne oyalıyon. Sen bir sene sonra evet desen kızın bir senesini daha yakıp yol mu verecek. Umarım o kızın tırnağına bile ulaşamaz. Tiksindim ya adamdan.

Nişan atmadan kesinlikle görüşmeyin, kendi saygınlığınıza ve nişanlı olan kıza yazık etmeyin.
Bir de ben kadere inanırım. Karşınıza tekrar çıkmasının vardır bir sebebi, bir şans verin derim :)
Hakkınızda hayırlısı olsun :)

Nişan bitmezse kesinlikle görüşmem tabi ki, şuan telefonlarını bile açmıyorum kararına etki etmemek için.Karşıma 3. Çıkışı, hele bu son çıkışı beni inanılmaz şaşırttı, 2 senedir hiç görmedik birbirimizi hiç konuşmadık ben numarasını bile silmiştim.O ise tayin istediğim yeri, çalıştığım okulu, yaptığım tatili vs vs yani iki yıldır yaptığım her şeyi biliyor.Yani 2 yıldır gizli gizli hep beni takip etmiş bi şekilde.Hayırlısı

Haklısınız, bu konuda ben de çok kızgınım kendisine.Kıza değer vermiyor, bi anlık fevri davranmam sonucu takmış oldum o yüzüğü, yoksa asla evleneceğim bi kız değildi diyo.Vicdanı ayrılmayı yememiş geçen yıl güya, alışırım diye zorlamış kendini bir yıl daha.Ama olmuyormuş.

Bu adam o kızı yanına yakıştırmıyormuş ya, bence sen de onu yanına yakıştırma. Çünkü pişman olursun.

Bu adam o kızı yanına yakıştırma görmüş ya, bence sen de onu yanına yakıştırma. Çünkü pişman olursun.
Yuru be quenn, iyi saydirdin adamciga icimdekilere tercuman oldun.

Merak ettim...Adam ne mezunu da, nişanlısını beğenmiyor?

Bak ben de yurtdışında birini sevdinm.Senin gibi yüzeysel değil ama bayağı sevdim.Olmadi bizim.Ben mesleğim bırakmadım.O gelmedi.O seninki kadar da gözü kara degildi.Daha çok seven ben gibiydim.Aramiz bozuldu birbuçuk yıl sonra bu sorunlardan. O ara nisan yaptı biriyle sonra evlendi.Ama ben ondan kendimi kopardigima çok pişmanım.Sen de pişman olma.Sevemiyormus zaten onu.Ayrilirsa ayrılsin.Sevilmedigi biriyle zaten kız mutlu olmaz.Ama şuna kafam takıldı öylesine evlenebilecek mi.Kendini garantiye almak istiyor.Yoklama gibi sik durmuyor.Ben sana olumlu yazdim çünkü bende çok pişmanlık oldu.Yurtdisi da olsa insan sevdiğiyle gitmeli.Insan sevdigiyle olmalı.(Yada o gelirse de iyibirsey ama avrupa yaşamak için iyi biryer).Cunku kalsan da mutlu olamıyorsun ki..Benim başka biriyle evlenme imkanım da yok onun yerine koyabileceğim.Senin vardır belki yasin gençtir.Hislerini dinle.

.

Son düzenleme:
Merak ettim...Adam ne mezunu da, nişanlısını beğenmiyor?
Aslında tam olarak beğenmiyor diyemeyiz, sadece kültür farkı olduğunu düşünüyor aralarında.Sohbet edemiyoruz, herhangi bi konuda konuşamıyoruz doğru düzgün, bi kaç defa derdimi anlattım ailemle, işimle, arkadaşlarımla ilgili ama tepkisiz kaldı, ben isterim ki derdime ortak olsun, bana yol göstersin vs vs diyor

Daha önce reddettiğiniz gibi şimdi de edebilirdiniz.
Neden başkasının olunca kıymetli olurki...

Doğrusu ben olsam evlenirdim o insanla, istiyorum neden evlenmeyeyimki.
Kalbim onaylamış, oturur mantığımızı da birleştirir orta yol bulur, geçinirdir bir şekilde.
Hata etmişsiniz.

Ve o da hata ediyor. Genç bir kızı,bir hiç gibi harcıyor.
Ayrılsın.
Hemen ayrılsın hadi?
Sonra da konuşun, bir araya gelin ve aşkınızı yaşayın.
Kendinize engel koymanız manasız.
O kızı da arada oyuncak etmeyin yalnız, medeni şekilde ayrılsın.

Benimki yüzeysel çünkü mantığım kalbimin önüne set geriyor.O set kalksa sırılsıklam aşık olabileceğim biri, elektriklerimiz inanılmaz uyuşuyor.
Ben kolay kolay böyle şeyler hissedebilen biri değilim, 26 yaşındayım bu tarz hissiyatları bi eski nişanlım için bi de bu şahıs için hissedebildim.O yüzden kafamı bu kadar karıştırdı.
Eski nişanlım gibi bi öküz için bile 2 sene yas tuttum.Şimdi sevebileceğim biri 3 sene sonra karşıma tekrar çıktıysa...bilemiyorum işte.Gidip de umduğunu bulamamak da var

Şimdi derdine ortak olmamasının kültür farkıyla ne alakası var? Soğukluk vardır arada, o zaman da 2 sene nişanlılık sürmez zaten... bana hiç güven vermedi, 23 yaşında gitmiş koşa koşa nişanlanmış... kız nişanlısının yaşadığı yerle ilgili anlattığı dışında hiçbişi bilmiyor, neyolu gösterecek ki?

Ben asıl sizinle çocuk arasında kültür uyuşmazlığı olacağına inanıyorum ve keza ailesiyle de... şimdi birçok şey toz pembe görünse de işler ciddiye bindiğinde anlaşmazlıkların çok fazla olacağını düşünüyorum...

Daha önce reddettim, yeni atanmış mesleğime doyamamıştım asla istifayı düşünmedim.Sonra eski nişanlım gibi bi öküzle tanıştım...Sonra koydum eskiyi önüme bi o, bi eski nişanlım, gerisi boş.Sanırım bi şeyler hissedebileceğim biri daha olmayacak.26 yıldır sadece bu ikisi oldu çünkü.O yüzden tekrar düşünmek istedim

Bence de düşünün.
Bu his kolay yakalanmıyor.
Elbette meslek konusunda da haksız sayılmazsınız ama bir hal çaresi bulunabilir, kestirip atılmamalı.
Kolay değil karşılıklı aşkı yakalamak.

O kıza haksızlık etmeye bir son versin ve o da isteklerine sahip çıksın, hayatını sevmediği bir insanla harcamasın o da siz de..

Sanırım siz yurtdışına gitmeyi sorun ediyorsunuz. O kişiden hoşlanıyorsunuz. Fakat alıştığınız buradaki ortamdan ayrılmak zor geliyor. Ben de bu tarz bir durumla karşılaşmıştım. Gerçi bendekinde sevme sevilme durumları yoktu. Bir kez görüştük ve bir ay sonra yurtdışında yaşayacağını söylemişti. Bana da yurtdışında yaşama fikri cazip gelmemişti. Fakat seviyor olsaydım gitmeyi düşünebilirdim. Gerçekten sevdiğim ve sevildiğim biri olsaydı sizin yerinizde olsaydım istifa ederdim diye düşünüyorum. Çünkü nasılsa orada da eğitim verebileceğiniz bir yer bulunur diye düşünüyorum. Okadar katı mantık insanı değilim.

Bir şans verirdim ama bu şans nasıl olur onu bilemem.Kalbim ve hislerim her şeyden önce gelir.

Ben de oraya gitmek konusunda isteksiz oluşum etrafındaki herkesin mesleğini bırakma demesiydi.Ama ben mesleğimi zaten sevmiyordum ki.O sıra merkeze de yeni gelmiştim sevdiğim bir bölümde çalışmaya baslamistim ve monotonluk yoktu.Ben de doyamamıştım o kış.Simdi olsa o beynimdeki yurtdışına gitme konusundaki engeli söker atardim.Ustelik ben zaten yurtdışını seviyordum.Buna rağmen meslegim de meslegim dedim cok seviyormus gibi.ilgisinin az olusunu da onur yaptim.Sanki çok mükemmel erkekler varmış gibi bana munasip
Onun suçu bin beter de kopmamızin sebebi benim.Herneyse de diyeceğim o ki o mesleğim de meslegim daraltimı asla affetmeyecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…