Resmen 'Ben imkansız aşklar için yaratılmışım'

Sen ona asik olsaydin o zaman basar giderdin. Is umrunda olmazdi.

Su an kafanda soru isaretleri var cunku bosluktasin ve sen de hala eski nisanlini unutamadin belki.

O kiz da kendisini sevmeyen biriyle nisanlanmayi hak etmiyordu.

Hep kendi tarafindan bakiyorsun olaya. Cozumsuz kalmanin sebebi bu.

Sana sunu da soyleyeyim, senden isik gormezse o nisanlisini birakmayacak. Yani bir nevi sen sebep olacaksin ayrilmalarina ama ayrilmalarini da isterim kizin iyiligi icin. O adam o kizi hak etmiyor, seni hak edip etmemesi de tartisilir.

Hani oyle imkansiz bir ask yok ortada. Red ederek imkansiz gorunmesini saglayan sensin. Adam nisanlanmasaydi yine red etmistin.

Başta sempatik geldi ama sonra farklı baktım.
Adam sanırım eğitimli değil, öyle olsa görücüyle köyden ilkokul mezunu kızla nişanlanmazdı. Yani gidersen gurbetçi hayatı yaşayacak ve büyük ihtimalle Türk mahallesinde onun akrabalarıyla yaşayacaksın. Hatta belki ailesiyle oturacaksın.
İzin alıp ziyarete git ve yaşam tarzını gör derim.
Evet romantik bir tarafı var ama mantık yönü eksik bence, hayırlısı.

Aşık değilim, mantığıma yatmayan kısımlar olduğuniçin hep engelledim kendimi, ama inanın kendimi şöyle bi koyversem ona aşık olmam çok çok kolay.Eski nişanlımı zaten tamamen unutamayacağım, unutacak olsam 2 yıldır unuturdum zaten.Ama hayatıma bakmalı, fırsatları değerlendirmeliyim artık, zaman akıp gidiyor.Ve o bana eski nişanlımı unutturabilir bunu da biliyorum.
Kız için ben de üzülüyorum, o tamamen x'in düşüncesizliği, kendimi suçlu bulmuyorum bu konuda.Ayrıca o kız ayrılırsa üzülecek evet ama evlenirlerse daha çok üzülecek.
Ben ayrıl diyemem, demem, demeyeceğim.Kendisi karar versin.Telefonlarını bile açmıyorum sırf kendimi tutamayıp ayrılmasını falan ima ederim o da bana güvenip ayrılır diye.Sadece bekliyorum bakalım kararı ne olacak

Eğitimli değil evet, gurbetçi hayatı konusunu daha önce konuşmuştuk, ben zaten ev aldım orda yaşıyorum, ailem kendi evinde yaşıyor demişti.Akrabaları falan yok, sadece annesi babası ve 3 kardeşi orda.Hayırlısı

Fedakarlığın hep kızlardan beklenmesi saçma geliyor artık bana ama evlenilcek bir çocukmuş ki aşkının peşinde o kadar zaman koşmuş iyi düşün derim gelebilirse gelsin ayrılsın nişanlısından evlenin

Eğer ayrılırsa, o zaman fedakarlığını onun yapmasını istiyeceğim, o burda her türlü sıfırdan iş kurabilir kendine.Ben de destek olurum. Ama benim orda iş bulmam, kurmam çok zor..

Ben olsam böyle birine şans verirdim. Tanımak isterdim. Burada nişanlısı olan kız mağdur ve hiçbir şeyden haberi yok. nisan atılmalı.genç adam seninle evlenmese bile yine de nişanlisiyla evlenmemeli. Kıza yazık olur.

Ne yaparsanız yapın ama şu kızcağızın başı yanmasın allah aşkına. Nişanı atsın adam kişisi.

He arkadaşlar evlenirdim giderdim vs demişler ama benim için de yurt dışı bir tabudur. Tanıdığım yok çevrem yok sadece kocam olacak. Ve yeniden bir hayat kurmak.. gerçekten çooooook sevmem lazım bunun için.

Kankacım ben mühendisim, nitelikli işgücüne çalışma izni kolaylığı çıktığında çalışma iznini kaptım.
Yurtdışı tecrübesine bizim memleketteki patronlar bayılıyor, teklifler geliyor.

O kizin günahi ne.. simdi mi kiymete bindi bu adam...
Kızın hiç bir suçu yok, ama kendimi sorumlu görmüyorum, suçlanması gereken kişi x o da bunun farkında ve olan olmuş.Adam kıymete binmedi tabi ki, sadece benden bağımsız bi şekilde mutsuz olacağına inanıp bitirirse nişanı bi şansı hakeder mi haketmez mi onu tartmaya çalışıyorum ben.

Bence sen çok yanlış anlamissin girlboss

Siz birbirinizi pek de tanımıyorsunuz anladığım kadarıyla. Ya tanıyınca birbirinizi yeterince sevmezseniz ya da anlaşamazsaniz ne olacak? Yani tamam evlenirim diyecek bir konumda değilsiniz ki. Bence bunu anlatın ona. Eğer isterse ayrılır birbirinizi tanımaya çalışırsıniz. Bir de insan aşık olunca öyle iş güç filan da pek düşünemiyor bence. Demek ki ikinizde de öyle bir aşk yok.

ben bu kadar dengesiz bi herifle evlenmeyi düşünmezdim sanırım. ailesi de dengesiz görünüyor. bence sen eğitimli bi kızsın kendine yazık etme. avrupaya bi şekilde kapak atmış diye kendini bi halt sanmış ama kafa o beğenmediği köylü kızdan daha çiğ. 25 ine basar basmaz anası başını bağlamanın peşine düşmüş erken bi yaş olmasına rağmen. seni kandıramayınca hemen başka bi kız bulmuşlar böyle saçmalık olur mu? hadi diyelim bi hata yaptı nişanlandı filan, hala öyle aklınca kurnaz öyle toy davranıyor ki gerçek bi karar verip hissettikleri doğrultusunda adam gibi kızdan ayrılmak yerine önce senden icazet alıyor güya garantiye alıyor, bi dalı tutmadan diğerini bırakmıyor.biraz aklı başında olsa ben napıyorum diye bi durup düşünür gerekirse ayrıldıktan sonra duygularını iyice analiz etmek için bi süre bekler. eğitimli aklı başında kızların bunun gibi herif müsveddelerine pirim vermemesi gerekir. kaldı ki kimse kainat güzeli değil yarın öbür gün senden bi tık fazlasını gördüğü bi kızdan azcık yüz bulsa sana da aynı muameleyi yapmayacak karakterde olması gerekir.

iyi aşıktan önce iyi insan olmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…