Resmen 'Ben imkansız aşklar için yaratılmışım'

Mesela işinize sarılıp uyuyamazsınız.
İşiniz size seni seviyorum demez.
İşiniz elinizi tutmaz..

İş heryerde.
bunlar bahane.
Gerçek hayatta farklı ama .kadının burda garanti işi var devlet memuru sonuçta .orda ne olucağı belli değil.dilini bilmediği bir ülkeye gidecek .orda iş bulabilir mi meçhul hadi buldu diyelim burdaki gibi rahat bir işi olucak mı ?
Hadi çalışmasın bu devirde erkeklere güven olur mu?
Bence eş bulunur asıl ama iş çok daha önemli ..

Haydaaaaaaa...Hayat akıp gidiyor, ben zaten 2 yılımı mahvetmişim, artık bi yerlerden başlamayı düşünüyorum izninizle.Unutamadım desem suuuç, unuttum desem suç
bana tuhaf geldi ..yanıyorum çok kötüyüm deyip bir ay sonra nişanlı adamla evleneyim mi işimi bırakayım mı diye düşünmek ..

İş kafasını kullanan biri için her yerde var.
gideceği yerde yer acabileceğini söylemiş adam

şuan işi garanti değil hele de devlet memuru ise..

bana tuhaf geldi ..yanıyorum çok kötüyüm deyip bir ay sonra nişanlı adamla evleneyim mi işimi bırakayım mı diye düşünmek ..
Bakın normal şartlarda zaten 2 yıl birini unutmaya hayli hayli yeter.Ama bendeki TAKINTIymış psikolojik bi rahatsızlıkmış meğer, anlatabiliyo muyum.Şimdi ooo yüzde yüz unuttum o kim demiyorum tabi 1 ayda ama 'yeniden sevebilirim' diyebiliyorum.Nişanlı bi adamla evleneyim mi de demiyorum, bana aşık bi adam başka biriyle evlenip ikisinin de hayatını mahvetmek üzere mesela bu açıdan bakabilirsiniz olaya.İşimi bırakayım mı da demiyorum zaten kalbim evet dediği halde sırf işimi bırakmamak için 2 defa reddetmişim daha önce.Fikirleri merak ettim, insanlar benim yerimde olsa ne yapardı merak ettim.

Hayırlısı olsun

İş kafasını kullanan biri için her yerde var.
gideceği yerde yer acabileceğini söylemiş adam

şuan işi garanti değil hele de devlet memuru ise..
O işler öyle basit değil işte ..
Hele Avrupa'da hiç değil..

Aboo karışıkmış, in nişan we trust

Ücretsiz izin al git bari adamla, aklında kalacağına

3 nişan yok. Ben gidip nişanlandım, ayrıldım.Sonra o nişanlandı, şuan ayrılmak üzere.Bu kadar

3 sene önce tanışmışsınız 2 sene önce nişanlınızdan ayrılmışsınız.

sonra başkasıyla nişanlanıp atmışsınız.

adam bu arada nişanlı.

3 saydım ben? matematiğim de iyidir.

böyle ilişki olmaz olsun diyorum bence ikiniz de nişanlanacak insanlar değilsiniz.

3 sene önce nişanlandım, 2 sene önce ayrıldım.Bu kadar, ikinci bi nişanım yok.Şimdi de o nişanlı.
Her şey insan başına, büyük konuşmamak gerekir.2 kere de nişanlanıp ayrılmış olabilirdim, bu 3. bir nişanı ve evliliği haketmediğim anlamına mı gelirdi?

Ücretsiz izin sanırım 1-2 yıllık bi şey. Bitince napıcam ki ben

Gittin iş kurulursa kurulur bu sürede, o işte kazanırsınız tutunursanız ya da başka bir iş bulup çalışabilirsen kalırsın, olmazsa bi de Türkiye de deneyelim dersin, adam hangi ülkede?

adamın mesleği ne? o iş bakarım demiş ama o sosyal hakları bırakıp buraya gelmek çok mantıklı gelmez kimseye. birde benim gözüm hırsından başkasıyla nişanlanacak adamı tutmaz. ne yani evlendiniz ilk kavgada gidip başkasıyla mı yatacak. bu nasıl bir duygu ifade şekli. mantık açısından çok uçuk bir fikir değil ama adam güvenilmez geldi bana. belki sizin eski nişanlınıza olduğunuz gibi takıntı sadece. siz birlikte olmaya başlayınca nasıl biri olacak belli değil. siz birşey demeden akışına bırakın olayı. kendi kendine ayrılıp gelirse düşünürsünüz tekrar. ama asla tamam ayrıl diyen olmayın.

Çok mantıklısınız teşekkür ederim

Her ne sebeple olmus olsun nisanlandigi kizi bu konuma dusuren zamanini calan riyakar bir insanla evlenmezdim.

Ben galiba istifa etmezdim tanıdığım Sevdiğim biri olsa ve gerçekten orada iyi bir iş bulabileceğime inansam o zamsn şartlar garanti Altın'da olsa olabilir de iş bulabilecek mi size kesin mi ? İş önemli çünkü hele de bit kadın için

Sevgili konu sahibesi

Eğer bu adam nitelikli iş gücüyse yani mühendis doktor stili bir meslekse , o çalışma iznine blau card deniyor

Blau card sahibi birinin eşi olarak otomatikman çalışma izniniz oluyor

Lakin iş bulamayabilirsiniz , sizin meslekte yerel dili süper konuşmak gerekiyor bir de yabancıysanız öğretmen olmak zor. Kreş açmaya izin alabileceğinizi zannetmiyorum.

Orda kalmak istiyorsanız hem dili öğrenin hem de özel işyerlerinde çalışabileceğiniz bir master yapın

Orda yaşamaya karar vetirseniz en az 1-2 yıl para kazanamamayı göze alıcaksınız yani

Lakin adam orda iş bulduysa süper niteliklidir zaten

Diğer konuya da yazdım bana gelen iş teklifleri en az 7000tl maaştan başlıyor o da Ankara, 10 000 tlden aşağı çalışmam dönersem

Yani sizin adam buraya gelse krallar gibi yaşarsınız

İşten ziyade belki ailenizden uzakta yapamicaksınız, belki anadilinizi özliceksiniz, belki yapamicaksınız yani yurtdışında yaşama psikolıjisi de çok çok kolay değil

Adamla ayrıntılı konuşun, dönmek ister mi? O ne yapmak istiyor? Dönerse evkenin. Dönme düşüncesi yoksa ziyaret edin bakın.

adamla tanışmanız 3 sene önce nişanınız 2 sene önce yazmışsınız ilk mesajınızda.

aradan nişanlar geçse de aklınıza aynı kişi düşüyosa evliliğe uygun olduğunuzu düşünmüyorum o adamın da aynı şekilde.

Blau cars sahibi değil malesef.İngilizce öğretmeniyim,Almanca da biliyorum ama Almancamı hiç pratiğe dökme şansım olmadı, başta biraz bocalarım ama sonra pratik de kazanırım diye düşünüyorum.Sizin blau cardınız mı var o yüzden mi böyle iş teklifleri alıyorsunuz?

Tabii ki nişanı atsa da atmasa da asla olmayacağını söyleyeceksiniz. Yine de nişanı atarsa düşünürsünüz. Ama hiç renk vermemeniz gerekiyor. Eğer renk verirseniz ve nişanı atarsa o kızın ahı sizde de kalabilir. Sizin kesin hayır diyeceğinizi düşündüğü halde nişanı atarsa o onun sorunu. O zaman bu konuyu düşünürsünüz. Yalnız iki kere reddettiğiniz adamı nişanlıyken reddetmezseniz kusura bakmayın en büyük suçlu siz olursunuz burda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…