Resmen 'Ben imkansız aşklar için yaratılmışım'

Adamin kizdan ayrilmasi kizin da hayrina , adam sevmiyor nisanlisini , kiz da kenfiisni sevmeyen baskasina asik adamla evlenmemeli zaten
Kızın haberi var mı acaba. Ikisinin evlenmesinden yana zaten değilim ama o nişan hiç olmamaliydi.

Simdi diyor ya gitsem mi istifa etsem mi . Sen reddettikten sonra bunları simdi düşün.

İstiyorsan hemen buradaki gemileri yakma. Rapor sl izin all git gör nişanlı kal. Orada yapamazsan ailenin yanına işsiz dönmek zorunda kalırsın okuyoruz hep burada.

Kızın haberi var mı acaba. Ikisinin evlenmesinden yana zaten değilim ama o nişan hiç olmamaliydi.

Simdi diyor ya gitsem mi istifa etsem mi . Sen reddettikten sonra bunları simdi düşün.
Nisaninin olmamasi konusunda kesinlikle haklisin ama bu adamla evlense de yurumeyecek bir evlilige baslamis olucak
Keske kizlarimizin gozu birazcik acik olsa da anlamayi becerebilseler kendilerini kandiran erkekleri

Kızın haberi yok.Kızın adına ben de çok üzülüyorum aslında.Daha 20 yaşında bile değil belki, köyde yetişmiş ilkokul mezunu saf tertemiz bir kız.Ama x bu kızla evlenirsem arkadaşlarımla bile tanıştırmaya utanırım diyor.Daha kültürlü, kendinden bilgili, gerektiğinde akıl danışabileceği, kendine muhtaç olmayan bi kadınla evlenmek istiyormuş.Zamanında düşünememiş bunu.Kendisi de 25 yaşında bu arada.

yerinizde olsam önce adamın nişanı atmasını beklerdim sonrasında ise bir ilişkiye başlanacaksa da bu hadi evleniyoruz ben yurtdışına taşınıyorum şeklinde olmamalı.Mantığınızın kabul etmesi çok normal çünkü bu kişiyle bir şey yaşamamışsınız ki doğru düzgün aşk her zaman yetmez bu bi kesin öte yandan insanın böyle bir karar vermesi için karşısındakini çok iyi tanıması gerekli yani örnek veriyorum ben şu anki erkek arkadaşımla böyle bir durumda olsam işimi bırakır giderdim çünkü sevmenin aşkın yanında onun hayatımda olmasını istiyorum ama siz daha bu aşamaya gelmemişsiniz ki karşınızdaki bence fazla hızlı hareket ediyor evlenmek bu kadar kolay basit olmamalı evlenme kararı ilişkinizin nasıl gittiğini gördükten sonra verilir yani bunlar da zaman isteyen şeyler.

2 kez reddettim evet, ama 3. bir şans istedi ikimiz için.Karar vermek içim bunları düşünüyorum tabi nesi yanlış?

Madem böle düşünüyor 2 yıldan beri kızı neden oyalıyor?istemiyorsa yangından mal kaçırır gibi niye nişanlanıyor .tipik gurbetçi genci .ne Avrupalı olabilir nede Anadolu çocuğu .sıkışmış kalmış ..

Ay ne bileyim sen nişanlısın benim senle konuşmam doğru olmaz dedim 5 dakikada kapattım telefonu.Bunları sormaya fırsatım olmadı.Ayrıca sorsam umutlanır hemen ayrılırdı, bense ayrılacaksa bile benim etkim altında kalmadan kendi kararını kendi versin istedim

Büyük ihtimalle evlenmeyecekler evlenselerde mutsuz olacaklar. Deseydin ki ben bi nisan attım olmadı. Simdi gideyim mi kalayim mi . O zaman iyi niyetli olduğuna inanirdim . Yalnız o nisanlandiktan sonra çözüm yollarına bakman hiç masum değil. O kız nisan atacak sen sebep oldun ya da olmadin . Çevresi belki bunu kaldıracak bi çevre değil. Ucunuz de ayrı yollara gitmelisiniz bence.

Dengesiz bir tip .bence güvenme .
Seninde kafan karışık ama .nişan vs çok şey yaşamışsın .kaç yaşındasın merak ettim .hiç adetim değildir ama eski konularına baktım daha geçen ay başka bir erkek için konu açmışsın.

Canım bence sen konumu tam okumadın.Okuduysan da yanlış anladın.Bak diyorum ki o nişanlandıktan sonra çözüm yolları aramıyorum, adam nişanlanalı 2 yıl olmuş 2 yıldır hiç görmedim konuşmadım bile ben.O beni aradı, nişanlımı sevmiyorum seni unutamıyorum diye.Ben evet de desem hayır da desem nişan bitecekmiş, kafaya koymuş.

Evet eski nişanlımla ilgili bi konu açtım geçen ay.Konuyu geçen ay açtım ama nişanı atalı tam 2 yıl oldu.Unutamamıştım meğer takıntı olmuş bende.Psikoterapiye başladım, ilaç kullanıyorum.Artık daha iyiyim ve takdir edersiniz ki önüme bakmak zorundayım.Bi 2 yıl daha mı ağlayayım eski nişanlım için?

ben yurtdışında yaşıyorum Avusturya'yı da azda olsa biliyorum, senin diplomanın orda geçeceğini hiiiç sanmıyorum kaldıki kolaymı öyle kreş açmak ?? Önce dil öğren sonra eğitim al falan bi bakmışsın 10 sene geçmiş ve elde var sıfır!
Ayrıca aşık olabilir seni seviyordur evet ama nişanlısı hakkında öyle konuşması hiç hoş değil, önce ayrılsın madem sevmiyor sonra sana gelsin

2 kez reddettim evet, ama 3. bir şans istedi ikimiz için.Karar vermek içim bunları düşünüyorum tabi nesi yanlış?
nisanlanmasaydi hakkın vardı ama bence artık yok

Yoo okudum ama sen red etmissin gitmiş o da nisanlanmis. Diyorum ki adam aynı adam, koşullar aynı kosullar . Düşünmene sebep ne şimdi ? Hani red etmiştin ya iki kez. Tek fark nisanlanmasi. Nisanlanmadan önce de dusunebilirdin ayni şeyleri. Nitekim düşünmüş ve red etmissin.

2 yılda unutmadın 1 ayda mı unuttun?
Bilmiyorum kafan karışık bence iyi düşün .verdiğin kararla 2 kadının hayatını mahvedebilirsin ..

2 yılda unutmadın 1 ayda mı unuttun?
Bilmiyorum kafan karışık bence iyi düşün .verdiğin kararla 2 kadının hayatını mahvedebilirsin ..
Haydaaaaaaa...Hayat akıp gidiyor, ben zaten 2 yılımı mahvetmişim, artık bi yerlerden başlamayı düşünüyorum izninizle.Unutamadım desem suuuç, unuttum desem suç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…