resmen annemle kocam arasinda kaldim

anneyle kayınbiraderi karsılastırmak kadar bilgin vardr sanırm burda anne can kayıbirader el
annenn yanında yat ama kayınbiraderin yanında yatsana göriyim
konu sahibesinin eşi kv desin yanında yatabilir mi peki?

çok tuhaf bir mantığın var

bu konunun açılma sebebi eşinin kv desiyle anlaşamaması huzursuzluk çıkması

heyttt beee bende anneyim.ben de oğullarımın arkasındayım.gelinlerime ağzıma geleni söyleyeceğim.(yorumlardan coştum.:KK53:)

konu sahibesinin eşini kendi yerine koy öyle konuş diyorum biraz empati

kayınbiraderin nasıl senin için kardeş değil else

onun eşi içinde kv annesi değil el anlatabildim mi

daha doğrusu sen anlayıp algılayabildin mi?
anlamamakta ısrar ediyosun ikiside el olabilir anneyle kardesi bir tutamazsın tamam ayrıca basına gelirse sen esin istemiyo diye ananı almazsın yanına okey ben ne kadar kızarsam kızıyım aileme bunu yapamam

Simdi anladim valla kavgalardan artik her seyi ters anlar oldum ya pardon
allah askıan bakma sen burdaki yazılara bulsalar annei kapı önüne at dicek esin calısmıs olabilir ama annende usulende olsa senin gönlünü alsın esin yada gururunu oksasın diye diyor o anda annen degil esin dese ayy dur askım ben getiriyim sen zaten ben getiririm dicem aam annen dicek aaa bak damat ne güzel kızımı düsünüyor

E
kaynana yanında yatabilirmisin yada offf anne bu aksamda yemek yapmayalım kahvaltı hazırlayalım diyebilirismin ha dersin ama ya suratına kıvırır yada arkadan ogluma bi yemek hazırlamıyo bile denir anneyle kaynana arasındaki fark daglar kadar o yüzden annenin kız evinde kalması cok normal kaynana hersey burnunu sokar yayar bi tarafını oturur ama kız annesi yemeyinide temizliginide yapar
Eee yapmıyor işte Limoncu...ki bunu senin demen çok abes...dersin şimdi benim ailem ayrı..ama senki senden habersiz ki habersizde değil gelen kaynın için olay çıkartıyorsun..bu daha beter Bi durum..birde herkes anne olamıyor bence...

anlamamakta ısrar ediyosun ikiside el olabilir anneyle kardesi bir tutamazsın tamam ayrıca basına gelirse sen esin istemiyo diye ananı almazsın yanına okey ben ne kadar kızarsam kızıyım aileme bunu yapamam

Ben anasını eve almasın kovsun demedim demiyorum

ama yanlışını söylesin uyarsın diyorum

ayrıca kardeşte anne gibi kıymetlidir

fakat sıfatlarından dolayı kardeşim veya annem diye yaptıkları yanlışları görmezden gelemem

Ama öylede oluncada vicdanim sizliyor annem sonucta . Size gelmek istiyorum dediğinde gelme diyemem ki . ne yapicagimi sasirdim
Kaynanan gelmek istediğinde kabul edecek misin samimiyetle soruyorum..yalnızlıktan sıkıldım oğlumla yaşamak istiyorum diye baş köşeye kurulduğunda saygıyla kabul edecek misiniz?[/QUOTE]
kaynana yan gelip yatar anne yeri gelir hizmey eder yardım eder bunu iyi ayır lütfen...

E
Eee yapmıyor işte Limoncu...ki bunu senin demen çok abes...dersin şimdi benim ailem ayrı..ama senki senden habersiz ki habersizde değil gelen kaynın için olay çıkartıyorsun..bu daha beter Bi durum..birde herkes anne olamıyor bence...
o olay çıkartabilir ama konu sahibesinin eşinin öyle bir hakkı yok:KK53:

demek ki limoncu gelen kaynı değil kayınvalidesi olsaydı sorun etmeyecekti söylemlerinden bu ortaya çıkıyor bu durumda

çünkü kardeş kıymetsiz ana kıymetli:confused:

Eşinizin söylediği çok daha kırıcı bence iyi bari evden kovmamış. Sizle de küsmüş hamile haliniz ile. Sizi pek düşünüyor gibi gelmedi anneniz de bunu fark etmiş olmalı
aynen katılıyorum bende kus sütüyle bakıp esinin gözünün icine bakmalı hamile bi kadın sana b, cocuk vericek birazda erkekler fedakar olsun annende orda onun gözünden bakıp
damada bi cay koy demis ne var yani
kaynanalar geline sabahtan temizlige gel bayramda gel hersee gel dediginde esleri icin sesini cıkarmayan hanımlar kızın annesi 2 haftada ni 5 gün kalıyo diye catladılar resmen ....

annen abartmış
43yaşında oldukça genç bi bayan şuan
yani gelip bu şekilde laf sokarsa
sizde huzur kalmaz bak eşin küsmüş bile senle
aynı şeyi kaynanan sana yapsa sende tepki verirsin

allah askıan bakma sen burdaki yazılara bulsalar annei kapı önüne at dicek esin calısmıs olabilir ama annende usulende olsa senin gönlünü alsın esin yada gururunu oksasın diye diyor o anda annen degil esin dese ayy dur askım ben getiriyim sen zaten ben getiririm dicem aam annen dicek aaa bak damat ne güzel kızımı düsünüyor
İste o an dese boyle olmazdi ama demedi

Ben olsam anneme kibar bir dille evliligimize mudahale etmemesini, bu sekilde huzurumun bozuldugunu, devam ederse gorusmeye ara verecegimi soylerim.

Kadinin annesi yapiyor "ay alttan al yazik yalniz" falan ayni seyi erkek annesi yapsa aauuvvvv...

Bence evlilik iki kisi arasinda.uvuncu kusi bisey aoylerae kavga cikar uste boyle.bence annene ikinizin arasina karismamasini yanlis bisey gorsede bunu damada degil o yokken sana soylemeli bence.sonra zaten sende esine annemin yaninda yaptigin hos degildi dersin.bence evlilik gecirmis bi insan olarak annenin bence ese cay getirmek zor bisey degul.ama hammleleigin riskli losa ozaman annen hakli olabilirdi.canim.insaallah bi daba tekrarlanmaz

Kaynanan gelmek istediğinde kabul edecek misin samimiyetle soruyorum..yalnızlıktan sıkıldım oğlumla yaşamak istiyorum diye baş köşeye kurulduğunda saygıyla kabul edecek misiniz?
kaynana yan gelip yatar anne yeri gelir hizmey eder yardım eder bunu iyi ayır lütfen...[/QUOTE]

Anne madem yeri gelir yardım eder konu sahibine neden yardım etmemiş? Çayı hamile kızına yaptıracağına kendi yapsaymış???

Bence anneniz haksiz...
Her olaya mudahil olmak bir sure sonra saygiyi bitirebiliyor.benim annem damatlarina(enisteme ve esime)sayguda kusur etmez onlarda annemi cok severler.annem esime veya enisteme ote kay bile demez ki bende hamileyim ve her is bana bakiyor.heo aman kizim esiniz calissin ggetirin sizde onune cikartin huzursuzluk olmasin der.
Ayni durumu kv yapsa,hepimiz burda donkisot kesiliriz.biraz empati yapabilirsek sikinti olmaz

Annem bana otobüsle 1 saat mesafede oturuyor. İki haftanın 5 günü bizde. Yalniz yasiyor 43 yasinda. Yalniz olduğu için gönlüm el vermiyor. Bugünde bizdeki 5. Günü kendisi biraz sinirli biri. Bazen çok yumuşak.. Bir ani bir anina uymaz en ufak bir şeyden olay cikarir. Eskiden babama böyleydi şimdide eşime .. Daha yeni sudan sebepten olay cikartti sağ olsun. Rezene cayi yapmistim simdi getirin mi dedim hemen pat atladi annem eşime. Karin hamile insan yardim eder her şeyi ona yükleme hic hamileymis gibi davranmiyorsun demeye..Bugün miting varmis yollari kapatmislar esimde yürüyerek gelmiş zaten yorumluyor iste. Nolmus dimi bir cay getirsem bundan kavga cikartti. Başladılar birbirlerine söylenmeye . Esim diyor boyle huzurumuzu bozucaksan gelme bir daha diye annemde ona laf söylüyor. Bense yapmayin nolur ortada bir şey yok noluyorsunuz diyorum. Daha neler neler. Şimdide Esim benle konuşmuyor . Zaten duygusalim uzuldumde ben ağlarken başka odada, karnim agramaya basladi bebegim hissetti belki de . Ne yapmam lazim bilmiyorum offf .

Canım ya nasıl da üzülmüşsün...Erkekler konu küsmek olunca karım hamile falan dinlemiyorlar malesef...Hayatta anneden babadan daha değerli birşey yok,ama bi yerden sonra eşin olmayınca da olmuyor...Annen epey genç,eşine anne bile sayılmaz,abla kardeş gibi geçinip gitseler n'olur?Elin oğlu dinlemez ki,hem haftanın yarısı kayınvalidesi yanında olucak eli ayağı tutar olduğu halde hem de evin içişlerine karışacak...Annen kalkıp kendisi alsaymış ya çayını eşine laf edene kadar...Sen kendini eşinin yerine koy,onun annesi sana bu tarz davransa,sinirli sinirli emir verse sen sindirir miydin düşün bakalım...İşin zor gerçekten,normalde erkekler arada kalır sen kalmışsın bu kez...
Şahsen benim annem damatları eve gelceği zaman 2 dakika oturmaz,ne yapsam yedirsem diye..Aynı şekilde bize geldiğinde de Eşim ikramda bulunsa bana söyler ya da kalkar kendi halleder...
Benim tavsiyem;her durumda ikisiyle de yüz göz olma,sessiz ol,üzgün dur...Anlasınlar seni üzdüklerini,toparlansınlar...Ve lütfen onları dinleme,ikisinin de dolduruşuna gelme...Belli ki annenin de evliliğinin de kıymetini biliyosun...Kolaylıklar dilerim...

Anneniz eşinizin bu tavrına karşı hala o evde duruyormu?biraz fazla pişkin bir insan gibi geldi bana anneniz ,eşinizide biraz haklıbuldum sürekli böyle eşine karşı bağırarak baskı yapar şekilde konuşuyorsa eşinde doğal olarak dayanamamıştır sabırda bir yere kadar yani,bence anneni güzel bir dille uyar eşin yine iyiymiş seni sevdiğinden çokta üzülmeni istememiş gelmiş öpmüş seni kıymetini bil

[/QUOTE="ogret_menim, post: 41195727, member: 675628"]Canım ya nasıl da üzülmüşsün...Erkekler konu küsmek olunca karım hamile falan dinlemiyorlar malesef...Hayatta anneden babadan daha değerli birşey yok,ama bi yerden sonra eşin olmayınca da olmuyor...Annen epey genç,eşine anne bile sayılmaz,abla kardeş gibi geçinip gitseler n'olur?Elin oğlu dinlemez ki,hem haftanın yarısı kayınvalidesi yanında olucak eli ayağı tutar olduğu halde hem de evin içişlerine karışacak...Annen kalkıp kendisi alsaymış ya çayını eşine laf edene kadar...Sen kendini eşinin yerine koy,onun annesi sana bu tarz davransa,sinirli sinirli emir verse sen sindirir miydin düşün bakalım...İşin zor gerçekten,normalde erkekler arada kalır sen kalmışsın bu kez...
Şahsen benim annem damatları eve gelceği zaman 2 dakika oturmaz,ne yapsam yedirsem diye..Aynı şekilde bize geldiğinde de Eşim ikramda bulunsa bana söyler ya da kalkar kendi halleder...
Benim tavsiyem;her durumda ikisiyle de yüz göz olma,sessiz ol,üzgün dur...Anlasınlar seni üzdüklerini,toparlansınlar...Ve lütfen onları dinleme,ikisinin de dolduruşuna gelme...Belli ki annenin de evliliğinin de kıymetini biliyosun...Kolaylıklar dilerim...[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim. Hem içimden geçenleri hem de olması gerekenleri yazmissin

X