[/QUOTE="ogret_menim, post: 41195727, member: 675628"]Canım ya nasıl da üzülmüşsün...Erkekler konu küsmek olunca karım hamile falan dinlemiyorlar malesef...Hayatta anneden babadan daha değerli birşey yok,ama bi yerden sonra eşin olmayınca da olmuyor...Annen epey genç,eşine anne bile sayılmaz,abla kardeş gibi geçinip gitseler n'olur?Elin oğlu dinlemez ki,hem haftanın yarısı kayınvalidesi yanında olucak eli ayağı tutar olduğu halde hem de evin içişlerine karışacak...Annen kalkıp kendisi alsaymış ya çayını eşine laf edene kadar...Sen kendini eşinin yerine koy,onun annesi sana bu tarz davransa,sinirli sinirli emir verse sen sindirir miydin düşün bakalım...İşin zor gerçekten,normalde erkekler arada kalır sen kalmışsın bu kez...
Şahsen benim annem damatları eve gelceği zaman 2 dakika oturmaz,ne yapsam yedirsem diye..Aynı şekilde bize geldiğinde de Eşim ikramda bulunsa bana söyler ya da kalkar kendi halleder...
Benim tavsiyem;her durumda ikisiyle de yüz göz olma,sessiz ol,üzgün dur...Anlasınlar seni üzdüklerini,toparlansınlar...Ve lütfen onları dinleme,ikisinin de dolduruşuna gelme...Belli ki annenin de evliliğinin de kıymetini biliyosun...Kolaylıklar dilerim...[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim. Hem içimden geçenleri hem de olması gerekenleri yazmissin