- Konu Sahibi annesininminikprensesi
Anneniz huzurunuzu bozuyor sız esınızle ıyı anlasıyorsanız annenıze bıraz mesafelı olun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama öylede oluncada vicdanim sizliyor annem sonucta . Size gelmek istiyorum dediğinde gelme diyemem ki . ne yapicagimi sasirdim [/QUOTE][QUOrkbyull, post: 41184822, member: 623498"]Aadil olamamışsın bu kadar net annen kendi yaşamaya alışsın bence hatta yaşı çok genç tekrar evlenebilir..ne diye sizde kalıyor ne münasebet elden ayaktanda duşmuş biri değil ki...ne oluyor bu hanımlara rahatsız olduğumuz her şeyi sizler yapmaya başladınız.hala annem de annem diyosun ne münasebet kocanın ilacını dokmek karışmak..annen şımarmış fazla fazla.
Kaynanan gelmek istediğinde kabul edecek misin samimiyetle soruyorum..yalnızlıktan sıkıldım oğlumla yaşamak istiyorum diye baş köşeye kurulduğunda saygıyla kabul edecek misiniz?[/QUOTE]Ama öylede oluncada vicdanim sizliyor annem sonucta . Size gelmek istiyorum dediğinde gelme diyemem ki . ne yapicagimi sasirdim
Yok geldi yanima öptü kusmemis ben öyle anlamisim . Annemin yanindada sarilir öper. Abartmaz sadece . ama bu sefer hakliydi cok yurumus yol kapali oldugu icin bayagida yorgun gelmisti eveEşinizin söylediği çok daha kırıcı bence iyi bari evden kovmamış. Sizle de küsmüş hamile haliniz ile. Sizi pek düşünüyor gibi gelmedi anneniz de bunu fark etmiş olmalı
Kaynana için aynı cümleler kurulurken de aynı olçude uyarıda bulunuyorsanız sorun yok.Hanımlar nasıl böyle konuşabiliyorsunuz annene mesafeli ol gelme de falan diye şaşırıyorum doğrusu. Bence yeni aile kurunca çıktığınz yuvayı unutmuşsunuz siz
kusura bakmayın ama anneniz haksız. Kimse ailenin içine karışamaz. ben kesinlikle ailemin eşime laf söylemesini istemem aynı şekilde eşiminde aileme söylemesini istemem. anneniz misafirse misafirliğini bilsin hem sürekli niye sizin yanınızda adam iyi sabretmişAnnem bana otobüsle 1 saat mesafede oturuyor. İki haftanın 5 günü bizde. Yalniz yasiyor 43 yasinda. Yalniz olduğu için gönlüm el vermiyor. Bugünde bizdeki 5. Günü kendisi biraz sinirli biri. Bazen çok yumuşak.. Bir ani bir anina uymaz en ufak bir şeyden olay cikarir. Eskiden babama böyleydi şimdide eşime .. Daha yeni sudan sebepten olay cikartti sağ olsun. Rezene cayi yapmistim simdi getirin mi dedim hemen pat atladi annem eşime. Karin hamile insan yardim eder her şeyi ona yükleme hic hamileymis gibi davranmiyorsun demeye..Bugün miting varmis yollari kapatmislar esimde yürüyerek gelmiş zaten yorumluyor iste. Nolmus dimi bir cay getirsem bundan kavga cikartti. Başladılar birbirlerine söylenmeye . Esim diyor boyle huzurumuzu bozucaksan gelme bir daha diye annemde ona laf söylüyor. Bense yapmayin nolur ortada bir şey yok noluyorsunuz diyorum. Daha neler neler. Şimdide Esim benle konuşmuyor . Zaten duygusalim uzuldumde ben ağlarken başka odada, karnim agramaya basladi bebegim hissetti belki de . Ne yapmam lazim bilmiyorum offf .
kayınvalidene de aynı yorumu yapabiliyorsan bence sorun yokHanımlar nasıl böyle konuşabiliyorsunuz annene mesafeli ol gelme de falan diye şaşırıyorum doğrusu. Bence yeni aile kurunca çıktığınz yuvayı unutmuşsunuz siz
Bu ne demek ya bilip bilmeden konusmayin. Annem yalnizlik yüzünden geliyor bende tüm gün canim sıkılıyor zaten. Üstelik evimin her şeyini ben yapiyorum zaten annemde ufak tefek şeylere yardim eder.Anneniz gerçekten çok düşünüyormuş sizi.
Bütün gün size hiç iş yaptırmıyor olmalı, akşam da demek ki o kadar yorgun oluyor ki eşinize çatıyor.
O ilcede otobüs saatleri var her dk geçmiyor. arabasida olmayinca geldiğine degsin diyor sanirim. Pek komsusu filanda yok öyleBen de anneni haksiz buldum yakin olsaniz bile niçin haftanin 5 günü sizde?
Gelme diyemezsin seni anliyorum kendinin düşünmesi gerek.
Mesela ben olsam eşinin söylediği sözden sonra gelmeye ara verirdim ama annen çoktan unutmuş.
çok çok haklısın canım.bence de kız içinde erkek içinde önce anne gelmeli.eşler sonra.ne de olsa yeni bir eş bulunur ama anne bir tanedir.Anneniz iyi niyetle sizi koruyor işte ne güzel. Benim anneme eşim ne olursa olsun öyle bişey diyecek ben arada kalacağım. Ben anne bulunmazcılardanım.
Kusura bakma da huzur bozan kavga çıkaran kv yi gelinler nasıl çekemiyorsa, damatlarda çekmek zorunda değil.Annem bana otobüsle 1 saat mesafede oturuyor. İki haftanın 5 günü bizde. Yalniz yasiyor 43 yasinda. Yalniz olduğu için gönlüm el vermiyor. Bugünde bizdeki 5. Günü kendisi biraz sinirli biri. Bazen çok yumuşak.. Bir ani bir anina uymaz en ufak bir şeyden olay cikarir. Eskiden babama böyleydi şimdide eşime .. Daha yeni sudan sebepten olay cikartti sağ olsun. Rezene cayi yapmistim simdi getirin mi dedim hemen pat atladi annem eşime. Karin hamile insan yardim eder her şeyi ona yükleme hic hamileymis gibi davranmiyorsun demeye..Bugün miting varmis yollari kapatmislar esimde yürüyerek gelmiş zaten yorumluyor iste. Nolmus dimi bir cay getirsem bundan kavga cikartti. Başladılar birbirlerine söylenmeye . Esim diyor boyle huzurumuzu bozucaksan gelme bir daha diye annemde ona laf söylüyor. Bense yapmayin nolur ortada bir şey yok noluyorsunuz diyorum. Daha neler neler. Şimdide Esim benle konuşmuyor . Zaten duygusalim uzuldumde ben ağlarken başka odada, karnim agramaya basladi bebegim hissetti belki de . Ne yapmam lazim bilmiyorum offf .
eşinin yerinde başkası olsa eve sokmaz anneni.Kizlar insanin çok doldum annem diye çok bir şeyde söyleyemiyorum.Ama kocamin ilacina kadar karisiyor her gün içme diyor sürekli.Özel bir pekmez var onu tursu kavanozuna koymalar. Çöpe atmalar hep sustu esim benim hatrima . artik bugün o da patladi.Ben adil olmaya calisiyorum.