Resiprokal translokasyon taşıyıcılarını buraya davet ediyorum

Güzel dileklerin için çok Teşekkür ederim
handemui inşallah kucağımıza almak nasip olur. Bu iş nasip işi hepimizin zamanı ayrı ayır sanırım ancak asla ve asla translokasyon imkansız bir sorun değil. Aksine sebebi belli çözümü tedavisi belli olan bir şey. Sağlıklı embriyoyu bulup sabretmek kalıyor geriye. Ben umutla çıktığım bu ilk yola korkuyla ilerledim az embriyom oluştu tek transfere uygun embriyo bulundu o TEK UMUT benimle hala şükürler olsun ki. İnşallah sonuna kadar güzel gider inşallah Umut olur Rabbim hepimize en güzelini versin inş

Benimde 15,22 robertsonion translokasyon var. Yaşım 34. Bir kez tüp bebek tedavisi gördüm , 4 embriyo teste gitti ve hiç sağlıklı bulunamadı ve transfer iptal oldu. Yılbaşından sonra Allah kısmet ederse tekrar deneyeceğiz ama korkuyorum tekrar başarısız oluruz diye. Bu umutla yola çıkan herkesin Rabbim yardımcısı olsun . Gerçekten yaşamayan bilemez

Merhaba arkadaşlar bende de 11 22 translokasyon ve 9. Kromozomda inversiyon var. Yarın ilk pgt tedavime başlicam. Benimle aynı kromozomlarda translokasyonu olan var mı ?

Benimde 17/22 idi yani açıkçası eşimde 2018 yılımda doğum yapmıştım nisan ayımda resiprokal translokasyon

Merhaba arkadaşlar. Benim de eşimde dengeli translokasyon var. 1 tane normal yolla düşüğüm oldu. 2 tüp bebek denemem negatif oldu. Olumlu sonuç alan arkadaşlar nasıl bir yol izledi acaba??

Translokasyonu olup da tüp bebeği tutan var mı hiç acaba sizler için soruyorum hiç duydunuz mu?işiniz rast gitdin inş elifellam sen naptın normal denwdin mi tekrar tüp bebek mi karar verdin
Bizde de translokasyon var ama 2 tüp bebek denedik negatif oldu malesef.

Bizde de translokasyon var ama 2 tüp bebek denedik negatif oldu malesef.
Merhaba göksay kullanılanıcısının eski yorumlarına bakarsanız doğal yolsan sağlıklı bebek sahibi oldu darısı başımıza inşallah Sizin neden negatif sonuçlandı sağlıklı yumurta mı bulunamadı?

Evet doğal yoldan olan da var. Benim 1.denemem kimyasal oldu. 2 negatif oldu. Ngs li embriyo aslında. Ama tutmadı.

Merhabalar,

Ben de 2,4 resiprokal translokasyon taşıyıcıyım. Doğal yoldan 2 kere hamile kaldım ama ikisi de düştü maalesef. Sonrasında tüp bebek tedavisine başladık, ilk tedavide 13 embriyomuza PGT yapıldı 3 sağlıklı embriyo çıktı, ilki dış gebelik oldu diğer ikisi tutunmadı maalesef. 2. tedavimizde 8 embriyoya PGT yapıldı 1 tane embriyo sağlıklı geldi, cumartesi günü bu kıymetli embriyomuz transfer edilecek. Umarım bu sefer herşey yolunda gider Sizlerin de dualarını bekliyorum

İnşallah olumlu sonuç alırsın canım. Oldu mu transferin nasılsın??

Merhaba arkadaşım ben de 16,18 ve 22,21 dengeli translokasyon taşıyıcılığı var.Hamilemisin tuttu mu transferin umarım herşey yolundadır?

Merhaba geçmiş olsun. Gebeliğiniz oldu mu h nasıl öğrendiniz translokasyonunuzun olduğunu?
Merhaba sağolun.Gebeligim bir çok kez oldu ama hep düşükler le sonuçlandı.Bu yüzden doktorum karyotip analizi istedi.Böylece öğrendim.Sizde de mi var translokasyon varsa hangi kromozomlarda?Tedavi konusunda ne süreçtesiniz?

Benim 11 22 kromozomlarda translokasyon avr. Bir defa denedik 2 embriyo gitti ngsye sağlıklı gelmedi maalesef. Tekrar denicez inşallah nasip olursa

Merhaba geçmiş olsun. Gebeliğiniz oldu mu h nasıl öğrendiniz translokasyonunuzun olduğunu?
Merhaba sağolun.Gebeligim bir çok kez oldu ama hep düşükler le sonuçlandı.Bu yüzden doktorum karyotip analizi istedi.Böylece öğrendim.Sizde de mi var translokasyon varsa hangi kromozomlarda?Tedavi konusunda ne süreçtesiniz?
Benim 11 22 kromozomlarda translokasyon avr. Bir defa denedik 2 embriyo gitti ngsye sağlıklı gelmedi maalesef. Tekrar denicez inşallah nasip olursa
Allah hayırlı sonuçlar versin başarılı olursun inşallah arkadaşım

Amin hepimizin inşallah bu yolda olan herkese sabır ve güç versin rabbim. Tez vakitte kavuşalım bebeklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…