- 7 Mayıs 2020
- 207
- 127
Güzel dileklerin için çok Teşekkür ederimMerhaba arkadaşlar forumda okudum @Merve1993m T translokasyon ikinizde hamilesiniz sanırım çok ama çok sevindim inşallah bu başlığa ümitsizce gelip okuyan arkadaşlara umut oluruz umutlarını kaybetmesin kimse
Merhaba kizlar bende de translokasyon var 2 basarisiz tup bebek tedavisi 3dusugum var suan normalden deniyorum bir kac ay sonra tup deneyecegiz tekrar ama
Bizde de translokasyon var ama 2 tüp bebek denedik negatif oldu malesef.Translokasyonu olup da tüp bebeği tutan var mı hiç acaba sizler için soruyorum hiç duydunuz mu?işiniz rast gitdin inş elifellam sen naptın normal denwdin mi tekrar tüp bebek mi karar verdin
Merhaba göksay kullanılanıcısının eski yorumlarına bakarsanız doğal yolsan sağlıklı bebek sahibi oldu darısı başımıza inşallahBizde de translokasyon var ama 2 tüp bebek denedik negatif oldu malesef.
Evet doğal yoldan olan da var. Benim 1.denemem kimyasal oldu. 2 negatif oldu. Ngs li embriyo aslında. Ama tutmadı.Merhaba göksay kullanılanıcısının eski yorumlarına bakarsanız doğal yolsan sağlıklı bebek sahibi oldu darısı başımıza inşallahSizin neden negatif sonuçlandı sağlıklı yumurta mı bulunamadı?
İnşallah olumlu sonuç alırsın canım. Oldu mu transferin nasılsın??Merhabalar,
Ben de 2,4 resiprokal translokasyon taşıyıcıyım. Doğal yoldan 2 kere hamile kaldım ama ikisi de düştü maalesef. Sonrasında tüp bebek tedavisine başladık, ilk tedavide 13 embriyomuza PGT yapıldı 3 sağlıklı embriyo çıktı, ilki dış gebelik oldu diğer ikisi tutunmadı maalesef. 2. tedavimizde 8 embriyoya PGT yapıldı 1 tane embriyo sağlıklı geldi, cumartesi günü bu kıymetli embriyomuz transfer edilecek. Umarım bu sefer herşey yolunda giderSizlerin de dualarını bekliyorum
İnşallahİnşallah olumlu sonuç alırsın canım. Oldu mu transferin nasılsın??
Merhaba arkadaşım ben de 16,18 ve 22,21 dengeli translokasyon taşıyıcılığı var.Hamilemisin tuttu mu transferin umarım herşey yolundadır?Merhabalar,
Ben de 2,4 resiprokal translokasyon taşıyıcıyım. Doğal yoldan 2 kere hamile kaldım ama ikisi de düştü maalesef. Sonrasında tüp bebek tedavisine başladık, ilk tedavide 13 embriyomuza PGT yapıldı 3 sağlıklı embriyo çıktı, ilki dış gebelik oldu diğer ikisi tutunmadı maalesef. 2. tedavimizde 8 embriyoya PGT yapıldı 1 tane embriyo sağlıklı geldi, cumartesi günü bu kıymetli embriyomuz transfer edilecek. Umarım bu sefer herşey yolunda giderSizlerin de dualarını bekliyorum
Merhaba geçmiş olsun. Gebeliğiniz oldu mu h nasıl öğrendiniz translokasyonunuzun olduğunu?Merhaba arkadaşım ben de 16,18 ve 22,21 dengeli translokasyon taşıyıcılığı var.Hamilemisin tuttu mu transferin umarım herşey yolundadır?
Merhaba sağolun.Gebeligim bir çok kez oldu ama hep düşükler le sonuçlandı.Bu yüzden doktorum karyotip analizi istedi.Böylece öğrendim.Sizde de mi var translokasyon varsa hangi kromozomlarda?Tedavi konusunda ne süreçtesiniz?Merhaba geçmiş olsun. Gebeliğiniz oldu mu h nasıl öğrendiniz translokasyonunuzun olduğunu?
Benim 11 22 kromozomlarda translokasyon avr. Bir defa denedik 2 embriyo gitti ngsye sağlıklı gelmedi maalesef. Tekrar denicez inşallah nasip olursaMerhaba sağolun.Gebeligim bir çok kez oldu ama hep düşükler le sonuçlandı.Bu yüzden doktorum karyotip analizi istedi.Böylece öğrendim.Sizde de mi var translokasyon varsa hangi kromozomlarda?Tedavi konusunda ne süreçtesiniz?
Merhaba sağolun.Gebeligim bir çok kez oldu ama hep düşükler le sonuçlandı.Bu yüzden doktorum karyotip analizi istedi.Böylece öğrendim.Sizde de mi var translokasyon varsa hangi kromozomlarda?Tedavi konusunda ne süreçtesiniz?Merhaba geçmiş olsun. Gebeliğiniz oldu mu h nasıl öğrendiniz translokasyonunuzun olduğunu?
Allah hayırlı sonuçlar versin başarılı olursun inşallah arkadaşımBenim 11 22 kromozomlarda translokasyon avr. Bir defa denedik 2 embriyo gitti ngsye sağlıklı gelmedi maalesef. Tekrar denicez inşallah nasip olursa
Amin hepimizin inşallah bu yolda olan herkese sabır ve güç versin rabbim. Tez vakitte kavuşalım bebeklerimizeMerhaba sağolun.Gebeligim bir çok kez oldu ama hep düşükler le sonuçlandı.Bu yüzden doktorum karyotip analizi istedi.Böylece öğrendim.Sizde de mi var translokasyon varsa hangi kromozomlarda?Tedavi konusunda ne süreçtesiniz?
Allah hayırlı sonuçlar versin başarılı olursun inşallah arkadaşım
Merhaba, maalesef bu sefer de olmadı. Sanırım başka bir problem daha var. Onu çözmeye çalışıyoruz şuanMerhaba arkadaşım ben de 16,18 ve 22,21 dengeli translokasyon taşıyıcılığı var.Hamilemisin tuttu mu transferin umarım herşey yolundadır?