Resiprokal translokasyon taşıyıcılarını buraya davet ediyorum

Merhaba, maalesef bu sefer de olmadı. Sanırım başka bir problem daha var. Onu çözmeye çalışıyoruz şuan :KK43:
İnşallah çözülür ben de bekliyorum 8 yıl oldu bekliyorum hâlâ Rabbimden hayırlısı ben dahil olmayan arayan herkese nasip etsin dualarım hepimize tüm anne olmak isteyenlere

Merhaba, maalesef bu sefer de olmadı. Sanırım başka bir problem daha var. Onu çözmeye çalışıyoruz şuan :KK43:
Canım inşallah hepimizin tez zamanda olur🙏 O kadar emek verip olumsuzluk olunca insan üzülüyor. Ama Rabbim'in bir bildiği vardır. Zamanı vardır inşallah. Öyle düşünelim 💐🤗

Merhaba arkadaşlar bende dengeli translokasyonluyum ve 5. Tüp benek tedavim benimde olumsuz oldu çok zor bi durum genetiği gitmesine rağmen hiç hamilelik oluşması sebep ne olabilir bu son tedavimde herşey yapıldı serum takıldı transfer öncesi eşimden kan alınıp 3 ay ayda bir kez aşı yapıldı vuruldum hitereskobi yaptım üç ay öncesinde fitil kullandım destekleyici ilaçlar ama sonum yine negatif ne olabilir bilmiyorum artık

Merhaba arkadaşlar bende dengeli translokasyonluyum ve 5. Tüp benek tedavim benimde olumsuz oldu çok zor bi durum genetiği gitmesine rağmen hiç hamilelik oluşması sebep ne olabilir bu son tedavimde herşey yapıldı serum takıldı transfer öncesi eşimden kan alınıp 3 ay ayda bir kez aşı yapıldı vuruldum hitereskobi yaptım üç ay öncesinde fitil kullandım destekleyici ilaçlar ama sonum yine negatif ne olabilir bilmiyorum artık
Merhaba geçmiş olsun öncelikle umarım tez vakitte sağlıklı bebeklere kavuşursunuz 🙏🏻 Translokasyon hangi kromozomlarınızda bir de tarama ngs mi fish mi yapıldı size?

Merhaba arkadaşlar bende de 11 22 translokasyon ve 9. Kromozomda inversiyon var. Yarın ilk pgt tedavime başlicam. Benimle aynı kromozomlarda translokasyonu olan var mı ?
Merhaba.. benimde 9.kromozom da inversiyon var.dr ne diyor kaç gebeliğin oluştu sağlıklı gebelik elde edebildin mi

Ah ah yarama tuz bastın canım. Ben şu an normal yolla deneyip 11. Hafta cvs yapıp dengesiz translokasyon çıkmış ve kürtak olmuşum daha dün :KK43:
Benim 4 doğal gebeliğim var. İkisi erken hafta düşük. Birisi 26. Haftalık sonlandırma ki bu hamilelikte translokasyon işini öğrenmiştik. Bir de 30.000 liramızın gittiği ama olumlu sonuç alamadığımız tüp bebek. Şu an en son doğal gebelikte 13. Haftada sonlandırmak zorunda kaldığı için artık şu noktada normal düşünemiyorum
merhaba.. bebeklere ne teşhis konuldu da hamilelik sonlandırıldı acaba

Merhaba benim henüm sağlıklı yumurtam bulunamadı ama 9. Kromozomla alakalı değil. 9. Kromozomu genelde dikkate almıyorlar
senin de mi yumurta rezervin az..ne dediler pgt de mi sağlıksız geldi..
nebilim ya benim de aklıma bişey gelmiyor artık dr lar da hep olasılık üzerine konuşuyor.bir başarısız da tüp denemem var iki yumurta boş çıktı.o dr bu inversiyon kaynaklı olabilir diye pgt li tüp yapcaktı olmadı.3.gebeliğim 9 haftalıktı genetiğe gönderdik bişey çıkmadı.şimdide amh düşük olduğu için yumurta olsa bile kalitesiz oluyodur diye düşünülüyor.şundandır diye bi sebeb gösteremiyolar ki

senin de mi yumurta rezervin az..ne dediler pgt de mi sağlıksız geldi..
nebilim ya benim de aklıma bişey gelmiyor artık dr lar da hep olasılık üzerine konuşuyor.bir başarısız da tüp denemem var iki yumurta boş çıktı.o dr bu inversiyon kaynaklı olabilir diye pgt li tüp yapcaktı olmadı.3.gebeliğim 9 haftalıktı genetiğe gönderdik bişey çıkmadı.şimdide amh düşük olduğu için yumurta olsa bile kalitesiz oluyodur diye düşünülüyor.şundandır diye bi sebeb gösteremiyolar ki
Benim görüştüğüm iki genetik druda 9. İnversiyon önemsiz dedi. Yumurta rezervim yaşıma göre az ama hiç yok değil allaha şükür ikinci denememi yapıyorum şu an inşallah sağlıklı bulmak umuduyla ☺️

Benim görüştüğüm iki genetik druda 9. İnversiyon önemsiz dedi. Yumurta rezervim yaşıma göre az ama hiç yok değil allaha şükür ikinci denememi yapıyorum şu an inşallah sağlıklı bulmak umuduyla ☺️
Birazcık da olsa içim rahatladı..Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı uğurlu evlatlar versin.. :dua:

Merhaba arkadaşlar bende de 11 22 translokasyon ve 9. Kromozomda inversiyon var. Yarın ilk pgt tedavime başlicam. Benimle aynı kromozomlarda translokasyonu olan var mı ?
Merhaba benim eşimde 11 ve 22. Kromozomlarda translokasyon var. Bende 1 senedir gebelik oluşmadı. Siz tedaviye başlamışsınız. Nasil sonuçlandı acaba ?

Merhaba iyi olmaya çalışıyorum maalesef henüz bebek sahibi olamadım. 3 yıl sonra tekrar doğal yoldan hamile kaldım ama değerimin iki kat artmadğını yeni öğrendim. Sağlıklı bir gebelik değil maalesefki 😔
pgt li denemeye devam mı ettiniz
çok geçmiş olsun kimyasal mı :KK43:

Daha yeni öğrenmiş bir translokasyonlu olarak ilk başta dünyam başıma yıkıldı ama eşim sağolsun çok destek oldu bunun da üstesinden gelicez bende normal yolla denemek istiyorum Rabbimin hazinesi geniş inşallah sağlıklı bir evlat nasip eder...

Merhabalar,

Ben de 2,4 resiprokal translokasyon taşıyıcıyım. Doğal yoldan 2 kere hamile kaldım ama ikisi de düştü maalesef. Sonrasında tüp bebek tedavisine başladık, ilk tedavide 13 embriyomuza PGT yapıldı 3 sağlıklı embriyo çıktı, ilki dış gebelik oldu diğer ikisi tutunmadı maalesef. 2. tedavimizde 8 embriyoya PGT yapıldı 1 tane embriyo sağlıklı geldi, cumartesi günü bu kıymetli embriyomuz transfer edilecek. Umarım bu sefer herşey yolunda gider :dua: Sizlerin de dualarını bekliyorum :dua::dua:

Merhaba arkadaşım ben de 16,18 ve 22,21 dengeli translokasyon taşıyıcılığı var.Hamilemisin tuttu mu transferin umarım herşey yolundadır?
Merhabalar benim de sizinle aynı kromozomlarda translokasyonum var. Ben de hiç gebelik oluşmadı.amh im da düşük olduğu için stresliyim oldukça. Sanırım siz mucizenize kavustunuz 🌸🙏🏻 hangi doktorla, hastane ile çözdünüz, önerir misiniz rica etsem 🙏🏻

X