Canım doğal yolla sahip olman çok güzelarkadaşlar bende resiprokal translokasyon var 2 kez pgt ile tüp bebek yaptırdım tutmadı ardından normal yolla denedik şükür 1 tane sağlıklı kızım var.benim gibi bu durumda olup da normal yolla sağlıklı çocuğu olan var mı?bu diğerlerine moral olabilir ümitlerini tüp bebeğe bağlamasınlar.allahtan ümit kesilmez
Konunun takipçiyimCanım doğal yolla sahip olman çok güzel
Benim eşim de var
Çok teşekkür ederim inanın tutmasına insan sevinirken biryamdada endişe başlıyor acaba sağlıklı olurmu diye bugünlerede şükürTüp bebekle tutması çok güzel nadir tutuyor çünkü inş sağlıkla alırsın kucsğına
Merhaba Allah tamamına erdirsin inşallah. 1 embriyonuz çıkmış tutunmuş, Allah onu size tututundurmuş, inşallah devamı da gelir hayırlısıyla.Merhaba benimde eşim translokasyon taşıyıcısı 17 22 bizde 7 yıldır uğraşıyoruz 3 tüp bebek denemesi şuan gebeyim 5 aylık aslında uzun yıllardır forumu takip ediyorum ama ilk defa yazdım memorial şişlide yaptırdık 3. De acgh ile bakıldı 6. Günde donduruldu biopsi alındı 17’den 6 tane gidebildi 6. Gün sabahına 1 tane sağlıklı geldi ab kalite hiterodkopi yapıldı yapışıklık vardı rahimde o düzeltildi birde ufak bir myom bardı o alındı süreç 8 ay sürdü amcak 7 gündür kanamam var ilk gün yoğundu son 6 gündür kahverengi geliyor düşük tehlikesi var dedi peoluton depot ile progestan alıyorum yani şöyle diyim
6 taneden 1 sağlıklı geldi teste göre
Merhabaarkadaşlar bende resiprokal translokasyon var 2 kez pgt ile tüp bebek yaptırdım tutmadı ardından normal yolla denedik şükür 1 tane sağlıklı kızım var.benim gibi bu durumda olup da normal yolla sağlıklı çocuğu olan var mı?bu diğerlerine moral olabilir ümitlerini tüp bebeğe bağlamasınlar.allahtan ümit kesilmez
Translokasyonu olup da tüp bebeği tutan var mı hiç acaba sizler için soruyorum hiç duydunuz mu?işiniz rast gitdin inş elifellam sen naptın normal denwdin mi tekrar tüp bebek mi karar verdin
Ben şuan düşünmüyorum yaşım da 37 zaten allah sizlerin yardımcısı olsun zor bi karar durum ama gözün kara denemeyince de olmuyor allah büyük verir inş bigün deneyin arkadaşım zor olsa da moralini yüksek tutMerhaba,
Pgt ile sağlıklı bebek sahibi olan da normal yolla olan da bir sürü örnek var burada. Allah kime ne nasıl nasip edecek belli olmuyor. Hepimiz için hayırlısı. Ben normal gebelik düşünüyorum bu sefer Allah nasip ederse. Tabii onda da cvs yaptırma ve olunsuz sonuç çıkarma sonlandırma stresi ve vicdanı var. O kısım da çok zor ne yapacağız bilmiyorum açıkçası çok da
Sen ne durumdasın?
Ben şuan düşünmüyorum yaşım da 37 zaten allah sizlerin yardımcısı olsun zor bi karar durum ama gözün kara denemeyince de olmuyor allah büyük verir inş bigün deneyin arkadaşım zor olsa da moralini yüksek tut
Sizin hiç çocuğunuz var mıydı? Yoksa 37 hiç geç bir yaş değil bence. Önemli olan sizin gönlünüzden geçen. Gönlünüzden geçen için dua edip bunun için çabalamak.
Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah[/QUOW