Resiprokal translokasyon taşıyıcılarını buraya davet ediyorum

Uzun süredir yazan olmamış son durumlarınız nedir acaba arkadaşlar..

Anladım siz zaten denemişsiniz çok yıpratıcı insan ne söylemek istese kelimeler kifayetsiz kalıyor
Arkadaşım merhaba. En son 6-7 ay önce yazışmışız. Doğum yaptın mı? Umarım sağlıkla bebeğin kucağındadır. Bir de cvs veya amniyosentez yaptırmamıştın sanıyorum, sadece detaylı ultrason yaptırdım demiştin. Doğduysa inşallah yavrucun sağlıkla hiç translokasyon açısından baktırdınız mı dengeli mi normal mi diye?

Uzun süredir yazan olmamış son durumlarınız nedir acaba arkadaşlar..
Canım ben memorial şişlide pgt şi tüp bebek tedavisi ile şu an hamileyim çok şükür 10 haftalık sayılır. 8 embriyodan 2 tane sağlıklı geldi. İlk transfer tutunamadı, 2. Transfer tuttu bin şükür.
Sizler ne durumdasınız?

Canım ben memorial şişlide pgt şi tüp bebek tedavisi ile şu an hamileyim çok şükür 10 haftalık sayılır. 8 embriyodan 2 tane sağlıklı geldi. İlk transfer tutunamadı, 2. Transfer tuttu bin şükür.
Sizler ne durumdasınız?
Çok sevindim sizin adınıza inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Bende transfer için bekliyorum tek embiriyom gidebilmişti pgt ye oda sağlıklı çıktı binlerce kez şükürler olsun. Kimse ümidini kaybetmesin diye paylaşmak istiyorum tek embiriyoydu.. ama sağlıklıydı.. inşallah tutunur bana ..

Çok sevindim sizin adınıza inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Bende transfer için bekliyorum tek embiriyom gidebilmişti pgt ye oda sağlıklı çıktı binlerce kez şükürler olsun. Kimse ümidini kaybetmesin diye paylaşmak istiyorum tek embiriyoydu.. ama sağlıklıydı.. inşallah tutunur bana ..
İnşallah tutunur Allah'ın izniyle canım. Mücadeleci bir minik seninki belli, inşallah tutunur da. Nerede tedavi oldun? Kaçıncı tedavi? Doğal gebelik oldu mu hiç?

Doğal yolla bir gebeliğim oldu 7. haftada kalp durması yaşadım sonrasında durumumu öğrendim ilk tüp bebek denemem olacak .Ankara da özel bir doktora gidiyorum laboratuvar olarak mikrogen ile çalışıyorlar.

İnşallah tutunur Allah'ın izniyle canım. Mücadeleci bir minik seninki belli, inşallah tutunur da. Nerede tedavi oldun? Kaçıncı tedavi? Doğal gebelik oldu mu hiç?
Transfer yapıldıktan sonrası için nelere dikkat ettiniz nasıl davrandınız önerebileceğiniz dikkat etsen iyi olur dediğiniz şeyler var mı acaba ?

Transfer yapıldıktan sonrası için nelere dikkat ettiniz nasıl davrandınız önerebileceğiniz dikkat etsen iyi olur dediğiniz şeyler var mı acaba ?
Benim transfer tam kurban bayramı tatiline denk geldi. Evde takıldım hareketlerime dikkat ettim biraz. Çok özel birşey yapmadım açıkçası. Doktor sadece ağır kaldırma, aşırı uzanma ve eğilme demişti.
Allah hayırlı haberler almanızı nasip etsin inşallah

İyi günler bendede 5.ile 7.ci kromozomda translokosyon çıktı kimse yazmamış ama bi yazayım dedim

arkadaşlar bende resiprokal translokasyon var 2 kez pgt ile tüp bebek yaptırdım tutmadı ardından normal yolla denedik şükür 1 tane sağlıklı kızım var.benim gibi bu durumda olup da normal yolla sağlıklı çocuğu olan var mı?bu diğerlerine moral olabilir ümitlerini tüp bebeğe bağlamasınlar.allahtan ümit kesilmez
allah çıkardı karşıma seni
oyyy kurban olduğum inşallah benimde senin gibi yüzüm güler

ilk düşük ikinci 5 yaşına alps hastalığından vefat(resimdeki oğlum emir rıfatım)
üçüncü doğal ikiz 32 haftalık öldüler karnımda

iki tup bebek denemesi sağlıklı bulunamadı ve şuan kazaren spontan hamilelik
7 hafatlık ve aklım çıkıyor hastaysa diye

rabbim bana doğum yapıpıta öpüp koklatmadı hep hastalık sanki kaderim hep böyle gidecekmiş gibi geliyor

inşallah senin gibi bende sevinirim

Merhaba,
Pgt ile sağlıklı bebek sahibi olan da normal yolla olan da bir sürü örnek var burada. Allah kime ne nasıl nasip edecek belli olmuyor. Hepimiz için hayırlısı. Ben normal gebelik düşünüyorum bu sefer Allah nasip ederse. Tabii onda da cvs yaptırma ve olunsuz sonuç çıkarma sonlandırma stresi ve vicdanı var. O kısım da çok zor ne yapacağız bilmiyorum açıkçası çok da

Sen ne durumdasın?
ne yaptınız bu süreçte oldu mu evladınız

Evet arkadaşım herkes dedi ki normal dene illa hep sana mı denk gelecek kimisi de dedi ki tüp bebekten gerisi çılgınlık..
çok araştırdım, yerli-yabancı çok ciddi makale okudum, forumlardan çok bilgi topladım ama nihayetinde hepsi boş aslında. Alnımıza yazıldı ve biz yaşamak için onu bekliyoruz birşeyler yaptığımızı birşeyleri kontrol altına aldığımızı sanıyoruz. He bu demek değil ki sal kendini. Elbette bilimin nimetlerinden yararlanacağız. Kısacası bu da nasibim değilmiş, basit insan acizliğinde ne yapsak deyip tabii ki hadi bu sefer de tüp bebek deneyelim diyoruz. Bunlar sadece basit araçlar, takdir Allah'tan.
Yoksa benim annem önümdeki en net örnek doğal gebelik için. Dengeli translokasyonumuz birebir aynı annem ile. Abim var bir tane sağlıklı, ben dengeli translokasyon. İkimizin arasında 2 tane düşük 3-4 aylık. Belki tekrar normal denesek bu sefer sağlıklı gelecek bilemiyoruz sadece şu anli karar tüp bebek. O olmazsa belki yine normal denenir ama hiç gözüm yemiyor şu an. Kısmet. Allah biliyor.
Yorumların için tekrar çok teşekkürler, Allah razı olsun
ne yaptınız o gunden bu yana

Translokasyon olup da 12. Haftada detaylı ultrasona giren var mı? Biliyorum kesin tani amniyosentez ama bana genetik danışmanlık veren doktor 2 li test ve ayrıntılı ultrasona da gidin dedi. Bilgisi olan var mi

Translokasyon olup da 12. Haftada detaylı ultrasona giren var mı? Biliyorum kesin tani amniyosentez ama bana genetik danışmanlık veren doktor 2 li test ve ayrıntılı ultrasona da gidin dedi. Bilgisi olan var mi
Hamilesiniz sanırım tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.hangi kromozomlarda translokasyon vardı siz de tüp bebek denemeleriniz olmuşmuydu benim eşim de 13-14 translokasyon var. 2düşük yaptım şimdi tüp bebek deniyoruz

Hamilesiniz sanırım tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.hangi kromozomlarda translokasyon vardı siz de tüp bebek denemeleriniz olmuşmuydu benim eşim de 13-14 translokasyon var. 2düşük yaptım şimdi tüp bebek deniyoruz
Size mesaj atıyorum.

Merhaba, bahçeci tüp bebek merkezi kübra hanima giden var mi ? Bende translokasyon var 2 olumsuz tüp bebek denememiz oldu şimdi 3. Olarak bahçeci düşünüyoruz

X