Dövme (Resimli) Yaptırdıgım gecici dovmem

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

BeyazPerim

Vay anası ya =)
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
11.895
18
kızlar gecici dovme yaptırdım sizce nasıl olmus ...bunun kalıcısınıda dusunuyorum sizce nasıl yaptırmalı mıyım?

............

Son düzenleme:
:1shok:muhteşemmm:lepi:
liv kesinlikle yaptır derim,acayip yakışmış,bide ne manaya geliyo söylermisin canımın içi?Şeniz

:1shok:muhteşemmm:lepi:
liv kesinlikle yaptır derim,acayip yakışmış,bide ne manaya geliyo söylermisin canımın içi?Şeniz

afro sagol cnm

asom bebegim benimm inan bende yaptırmak cok istiyorum ...vallaha bir anlamı yok seker bildigimiz tribal dovme

valla yeri süper,tenin saçlaın herşeyin süper:lepi:düşünüyorsan yap derim,bende çok istiyorum dövme,askerden gelince benimki yaptııcam işallahhihoyyyt

kedim benim asıl sensin harika olan fıstıgım benim

asom vallaha gaza geldim yaptırcagım yerden iide fiyat aldım yaptırayım gitsin bari =) burada guzel sozlerinin için sagol bitanem guzel bakan gozler guzel gorurmus bitanesin sen

herşey ortada livim(güzelliğin yani)..Şenizdemek fiyatı uygundu hesüprizzzzzkaçırma o zaman..

çok güzel duruyor canım güle güle kullan a.s. Ama kalıcı istiyorsan aynı şekil üzerinde biraz daha fazla düşün tatlım.a.s.

bence yeri güzel degişik en azından belde degil sırtta degil gögüste degil ...........hoş durmuş yerini bulmuşsun yani ama şekil için farklı şeyler bulabilirsin sanırım aynı yere farklı şekil yani..güle güle kullan canım

artezim sagol gülüm benimmmmm ...sankı ben sende dovme gormustum gibi ( ne giydin cek topiginde)[/QUOTE]

var datlım benımde 2 tane kalıcı dövmem var bazende gecıcı dövmeler yapıorum kendımhihoyyyt

kızlar hepsinize cok cok tesekkur ederim cok sagolun guzel yorumlarınız için :)

artezim sorma bende cocukluktan itibaren kendi kendime gecici dovme yapıyorum hatta cevremdekılere bile yapayorum =) bu arada tatlım seninde kalıcı dovmelerini gormek ısterim ...

cnm bnm aslında bıkac yere koymuştum dövmelerı nere koydugumu unuttum ceker eklerım kuzum tammmıopuyorumnanaktan

güzel olmuş ama kalıcı düşünüyosan senin için anlamı olan bişey yaptır bence..yani ben olsam öyle yapardım:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…