- Konu Sahibi BeyazPerim
aboww liv'im naptin sen yaa super olmus uff bayildimmm....ben dovme delisi olarak suanda :1shok: boyle bakiorum bende kendiim yapiorumhihoyyyt ama oraya yaptirmam lazim
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:kedi:utandım fıstıklarım cok guzel yorumlar yapmıssınız Şeniz
siyah_ı kuzummm yaz aylarında surekli dus yapıldıgı için gecicinin kalıcılıgı 2-3 hafta kadar sürüyor...bende kalıcıyı eylul basında yaptırmayı dusunuyorum yaptırdıktan sonra 3 gun kadar suyla temasın olmaması gerekiyor o yuzden biraz daha bekleyecegim ...yaz aylarında dusa girmeden yapmam galiba =)
livim geçici dövmeyi nasıl yapıyosun hayatım banada öğretirmisin:kedi:kızlar hepsinize cok cok tesekkur ederim cok sagolun guzel yorumlarınız için :)
artezim sorma bende cocukluktan itibaren kendi kendime gecici dovme yapıyorum hatta cevremdekılere bile yapayorum =) bu arada tatlım seninde kalıcı dovmelerini gormek ısterim ...
canım elim uzanamayacagı için sırtımdakını arkadasa yaptırdım ...siyah hint kınası ile yaptık tatlımÇok gzl olmuş. Bende isterim aslında qeçici dövme yapmak.. Nerde yaptın cnm sen ? Hint kınasıylamı?
bebiskom ogretmem mı ...malz.lerimi soruyorsun gulum sonra cizim olayını mılivim geçici dövmeyi nasıl yapıyosun hayatım banada öğretirmisin:kedi: