Dövme (Resimli) Yaptırdıgım gecici dovmem

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
aboww liv'im naptin sen yaa super olmus uff bayildimmm....ben dovme delisi olarak suanda :1shok: boyle bakiorum bende kendiim yapiorumhihoyyyt ama oraya yaptirmam lazim

Son düzenleme:
kızlar cok sagolun ...anlamsız karmasık sekiller daha cok hosuma gidiyor ...benim için su an anlamlı bir sekil yrn bir gun anlamını yitirirse nolcak o yuzden tribalde kararlıyım

artezim ve josem sizinkıleride gormek ısterim ama

bunlar oldukca hosuma giden modeller ama sekil ustunde biraz daha durmak lazım

tribal-tattoos-dovme-desenleri-motifleri-resimleri-piercings-463.jpg

tattoo-designs.jpg

canımm çok hoş duruoo bakıcna yaptırr tabi sonrdan pişman olmıcaksan.oyy saçlar ten de yakıo hee:):)

Livcim daha önce görmüştüm resmini süper durmş dövme sengözlerimebaksanab Geçiciydi sanırım ne kadar süre dayandı peki,,duş alınca felan çıkıyor muyud hemen?Kalıcıya cesaretim yok benim de geçciyle idare etsem mi diye düşündüm bi de sende görünce delikafadulden zemuszemus Koyduğun şekiller de süpermiş off yaa zemuszemus

:kedi:utandım fıstıklarım cok guzel yorumlar yapmıssınız Şeniz

siyah_ı kuzummm yaz aylarında surekli dus yapıldıgı için gecicinin kalıcılıgı 2-3 hafta kadar sürüyor...bende kalıcıyı eylul basında yaptırmayı dusunuyorum... yaptırdıktan sonra 3 gun kadar suyla temasın olmaması gerekiyor o yuzden biraz daha bekleyecegim ...yaz aylarında dusa girmeden yapmam galiba =)

:kedi:utandım fıstıklarım cok guzel yorumlar yapmıssınız Şeniz

siyah_ı kuzummm yaz aylarında surekli dus yapıldıgı için gecicinin kalıcılıgı 2-3 hafta kadar sürüyor...bende kalıcıyı eylul basında yaptırmayı dusunuyorum yaptırdıktan sonra 3 gun kadar suyla temasın olmaması gerekiyor o yuzden biraz daha bekleyecegim ...yaz aylarında dusa girmeden yapmam galiba =)

Sağol kuzummm..ama ciddi süper durmuş senden görünce hevesim arttı valla kaydirigubbakcemile3 kalıcıya daha cesaretim yok ama mafoldumben geçiciyi yapalm da bakalm bi kaydirigubbakcemile3

bende geçici düşnüyorum,
kalıcıdan sıkılırım diye korkuyorum,geçiciden sıkılsamda geri dönüşü kolay ,hiç bari hevesimide gidermiş olurum...
sizinkide çok hoş olmuş...mutlaka deniycem...

kızlar hepsinize cok cok tesekkur ederim cok sagolun guzel yorumlarınız için :)

artezim sorma bende cocukluktan itibaren kendi kendime gecici dovme yapıyorum hatta cevremdekılere bile yapayorum =) bu arada tatlım seninde kalıcı dovmelerini gormek ısterim ...
livim geçici dövmeyi nasıl yapıyosun hayatım banada öğretirmisin:kedi:

Çok gzl olmuş. Bende isterim aslında qeçici dövme yapmak.. Nerde yaptın cnm sen ? Hint kınasıylamı?
canım elim uzanamayacagı için sırtımdakını arkadasa yaptırdım ...siyah hint kınası ile yaptık tatlım
livim geçici dövmeyi nasıl yapıyosun hayatım banada öğretirmisin:kedi:
bebiskom ogretmem mı ...malz.lerimi soruyorsun gulum sonra cizim olayını mı

:lepi: işte bu...ben ki dövmeye bayılıyorum..bu da harika olmuş tatlım...yaptırmalısın bence...bu arada beyazcık tenine daha bir yakışmış sanki...opuyorumnanaktan bayıldım livcim...:asigim:

X