Dövme (Resimli) Yaptırdıgım gecici dovmem

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
tatlım malz.ler hint kınası (siyah ) alman tası(ezip kum haline getiriyorsun) ve oksijenli su ...bunların hepisini koyu bir kıvamda hazırlayıp uygulayacagın bolgeye kurdan yardımı ile ciziyorsun

tatlım malz.ler hint kınası (siyah ) alman tası(ezip kum haline getiriyorsun) ve oksijenli su ...bunların hepisini koyu bir kıvamda hazırlayıp uygulayacagın bolgeye kurdan yardımı ile ciziyorsun

ciddimisin:1shok:bu kadar basit yanikaydirigubbakcemile2
yaptırmak istediğim yerlere deniycem livim,yalnız miktar ne kadar olucak?göz kararımı oksijen ve kına..onu bizmi ayarlıycaz?
2.sorum tribal dövme desenini nasıl yapabilirim:kedi:
alman taşını nerden bulabilirim?bu kadar:)

sekercim oyle basit vallaha yaparsın sende ...yalnız yaptıgında fot.ları istiyorum =) bebegim 3 -4 kasık hint kınasına alman tası ilave ediyorsun (alman tasını ezip toz haline getirdikten sonra 2_3 kasık yeterli ) sonrasında da cok az mıktarda oksiyenli su ekliyorsun ve karıstırıyorsn yalnız karısımın koyu olması gerekiyor... bitanesi alman tasını ve hint kınasını aktarlardan bulabilirsin

bebegim resim yenetegin nasıl ? ben genelde kendi kafama gore ciziyorum

resim eğitimi aldım bebeğim:)elim yatkındıryerimsenibençok çok teşekkür ederim canımmŞeniz
şimdi not edicem ve deniycemm sana resim yolıycam tabiki:jeyyar:
kaç saat tutucam peki son sorum..deseni kürdanla çizdm ya ne kadar bekleticem ve kalıcılığı ne kadar gider:tomato:

bebegim surdukten ve uzerinde kuruduktan sonra 15-20 dkka beklet ...fıstıgım ne yazık kı kalıcılıkları cok fazla degil 2-3 hafta arasında içinde yok oluyor

ayy bendee becerebilirsem sol el bileğinin iç kısmına mı yapsamki heves ettim ama el becerim yok hiçç.çok kolay temin edilebilcek malzemeler çnküüü

hmmm biri geldii aklımaaaaaaa dur bakimm desen beğenirsem ona yaptırırımm.livim pkii bunalrın maliyeti ne dkar ve dışarda gçici dövmeyi ne kadara yapıolar???

kızlar bende kalıcı için bu modelleri begendim ama cok cokta içime sinmedi ...guzel bi model bulmak ne kadar zormus oooooooof

renkli olması hosuma gitmedi ama model fena degil

hmmm biri geldii aklımaaaaaaa dur bakimm desen beğenirsem ona yaptırırımm.livim pkii bunalrın maliyeti ne dkar ve dışarda gçici dövmeyi ne kadara yapıolar???

bebegim geciciyi inan bilmıyorum ben belese yaptırdım ...ama en fazla olsun 10 ya da 20 tutar oyle cok tutmaz cnm

tmm livimm saol cnm.bu arada sakın o modellerden birini kalıcı olarak yaptırma hiç zariff ddurmuolarr benceee cnım.az daha araştırrr

bebegim surdukten ve uzerinde kuruduktan sonra 15-20 dkka beklet ...fıstıgım ne yazık kı kalıcılıkları cok fazla degil 2-3 hafta arasında içinde yok oluyor
oda yeter livcim,çok teşekkür ederimŞenizen kısa zamanda resim yolıycam sana
kızlar bende kalıcı için bu modelleri begendim ama cok cokta içime sinmedi ...guzel bi model bulmak ne kadar zormus oooooooof

renkli olması hosuma gitmedi ama model fena degil
bebeğim ben bunu beğendim içlerinden

delikafaduldenben de deneyeceğim...becerebilirsem resmini bırakırım çiçekler...livcim...bilgilendirdiğin için sağol canım...a.s.

pardon biraz alakasız olcak sorum ama kalıcı dövme fiyatları nasıl ben de yaptırmayı düşünüyorum da..

pardon biraz alakasız olcak sorum ama kalıcı dövme fiyatları nasıl ben de yaptırmayı düşünüyorum da..

evet arkadaşlar bilen birisi varsa lütfen söylesin. kocam biraz karşı çıkıyor fakat fiyatını uygun bulursam artık ikna etmeye çalışıyırm. :gitme:

cok begendim cok güzel görünüyor ya eger istiyorsan yaptir derim bende

hulım kalıcıyı yaptırcam ama cokta begendigim aklıma yatan bir model bulamadım arastıryorum simdilik

kızlar kalıcının fiyatları buyuklugune gore degisiyor ...benim yaptırcagım yer için 250 tl dediler ama dahada buyuk bir desen olursa fiyatta ona gore artar

evet biraz tuzlu aslında ama çok istiyorum oğlumun adını bileğime yazdırmak. teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…