E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi BeyazPerim
bebiskom ogretmem mı ...malz.lerimi soruyorsun gulum sonra cizim olayını mı
hepsini tatlım malzeme+çizim:kedi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebiskom ogretmem mı ...malz.lerimi soruyorsun gulum sonra cizim olayını mı
tatlım malz.ler hint kınası (siyah ) alman tası(ezip kum haline getiriyorsun) ve oksijenli su ...bunların hepisini koyu bir kıvamda hazırlayıp uygulayacagın bolgeye kurdan yardımı ile ciziyorsun
sekercim oyle basit vallaha yaparsın sende ...yalnız yaptıgında fot.ları istiyorum =) bebegim 3 -4 kasık hint kınasına alman tası ilave ediyorsun (alman tasını ezip toz haline getirdikten sonra 2_3 kasık yeterli ) sonrasında da cok az mıktarda oksiyenli su ekliyorsun ve karıstırıyorsn yalnız karısımın koyu olması gerekiyor... bitanesi alman tasını ve hint kınasını aktarlardan bulabilirsin
bebegim resim yenetegin nasıl ? ben genelde kendi kafama gore ciziyorum
resim eğitimi aldım bebeğim:)elim yatkındıryerimsenibençok çok teşekkür ederim canımmŞeniz
şimdi not edicem ve deniycemm sana resim yolıycam tabiki:jeyyar:
kaç saat tutucam peki son sorum..deseni kürdanla çizdm ya ne kadar bekleticem ve kalıcılığı ne kadar gider:tomato:
ayy bendee becerebilirsem sol el bileğinin iç kısmına mı yapsamki heves ettim ama el becerim yok hiçç.çok kolay temin edilebilcek malzemeler çnküüü
hmmm biri geldii aklımaaaaaaa dur bakimm desen beğenirsem ona yaptırırımm.livim pkii bunalrın maliyeti ne dkar ve dışarda gçici dövmeyi ne kadara yapıolar???
tmm livimm saol cnm.bu arada sakın o modellerden birini kalıcı olarak yaptırma hiç zariff ddurmuolarr benceee cnım.az daha araştırrr
oda yeter livcim,çok teşekkür ederimŞenizen kısa zamanda resim yolıycam sanabebegim surdukten ve uzerinde kuruduktan sonra 15-20 dkka beklet ...fıstıgım ne yazık kı kalıcılıkları cok fazla degil 2-3 hafta arasında içinde yok oluyor
bebeğim ben bunu beğendim içlerindenkızlar bende kalıcı için bu modelleri begendim ama cok cokta içime sinmedi ...guzel bi model bulmak ne kadar zormus oooooooof
renkli olması hosuma gitmedi ama model fena degil
pardon biraz alakasız olcak sorum ama kalıcı dövme fiyatları nasıl ben de yaptırmayı düşünüyorum da..