• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resimli test

Veee, hamile değilim. Bugün adet oldum. Sonradan çıkan ikinci çizgi de yalan, pozitif çıkan ovülasyon testi de. Bir tecrübemi daha paylaştım. Belki araştırıp okuyan olur.

Veee, hamile değilim. Bugün adet oldum. Sonradan çıkan ikinci çizgi de yalan, pozitif çıkan ovülasyon testi de. Bir tecrübemi daha paylaştım. Belki araştırıp okuyan olur.
Canm senin ovu testine baktm da senin ovu testi pozitif değilki. Çizgi silik. Pozitif olması için ikisininde eşit koyulukta yada t , c den daha koyu olması lazım :(

Canm senin ovu testine baktm da senin ovu testi pozitif değilki. Çizgi silik. Pozitif olması için ikisininde eşit koyulukta yada t , c den daha koyu olması lazım :KK43:
Daha koyu olması gerekmiyor o ayrı da, bu pozitif olmasa bile bu kadar koyu da olmaması lazım. Çünkü yumurtlamadan sonra neredeyse görünmez oluyor.

Canm senin ovu testine baktm da senin ovu testi pozitif değilki. Çizgi silik. Pozitif olması için ikisininde eşit koyulukta yada t , c den daha koyu olması lazım :KK43:
Testleri çöpe atmasaydım üç gün, iki gün ve bir gün öncekilerin daha silik olduğunu gösterirdim.

Back