• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resimli test

Yok canım bide ben tup bebek annesisin 8 güne test tutum baktım çıkmadı sonra çöpe attım gidip ağladım neyse sanki bir şey varmış gibi içime doğdu evet 30 dakka sonra bu çizgi çıkmıştı
Bide benim ikiz olmasına rağmen çabuk çıkmadı bence bi kan testi yaptır

Yok canım bide ben tup bebek annesisin 8 güne test tutum baktım çıkmadı sonra çöpe attım gidip ağladım neyse sanki bir şey varmış gibi içime doğdu evet 30 dakka sonra bu çizgi çıkmıştı
Anladım canm bakim regl olmazsam yaptırırm kan testini inşaAllah

Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin İnşaAllah :anne:

bana sorarsan hamilesin inşallah ama geçenlerde böyle biri testin fotoğrafını koymuş hayırlı olsun şimdiden hamilesin dedik ama adet oldu .inşallah sen hamilesindir hayırlı haberler verirsin

bana sorarsan hamilesin inşallah ama geçenlerde böyle biri testin fotoğrafını koymuş hayırlı olsun şimdiden hamilesin dedik ama adet oldu .inşallah sen hamilesindir hayırlı haberler verirsin
Değilmişim gibi geliyor amaahayırlısı canm benim sağolasın:)

Bilemiyorum daha önce buna benzer koyanların hepsine yok dedim epey kişi var demişti ne yazik ki haklı cıktım ama bunda tereddüt ettim şu gerçek fazla bekleyince çizginin izi belli oluyor ama belli olmasına rağmen orda hiç renk yoksa negatiftir ama çok çok açık da olsa çizgiyi belli eden hafif pembelikse pozitiftir. Seninki de kararsızım tam net de algılayamiyorum fotodan umarım vardır sanki sanki yani.

Değilmişim gibi geliyor amaahayırlısı canm benim sağolasın:)
Geçen ay adetime 8 gün kaladan itibaren test yapmaya başladım. 4 gün kaladan itibaren 6 test yaptım. 6 sında da sonradan çift çizgiyi gördüm. Testin markası laboquickti. Ama hamile değildim. Bu ay da aynı durum. Dün test yaptım, iki saat sonra yine çift çizgi oldu. Adetime 4 gün var. Bence yine hamile değilim.

Bilemiyorum daha önce buna benzer koyanların hepsine yok dedim epey kişi var demişti ne yazik ki haklı cıktım ama bunda tereddüt ettim şu gerçek fazla bekleyince çizginin izi belli oluyor ama belli olmasına rağmen orda hiç renk yoksa negatiftir ama çok çok açık da olsa çizgiyi belli eden hafif pembelikse pozitiftir. Seninki de kararsızım tam net de algılayamiyorum fotodan umarım vardır sanki sanki yani.
Benim sonradan çıkan çizgilerim gayet pembe, ama hamile değilim.

Screenshot_20181017-172156_Gallery.jpg
Bu da benim sonradan çıkan ikinci çizgim.

Geçen ay adetime 8 gün kaladan itibaren test yapmaya başladım. 4 gün kaladan itibaren 6 test yaptım. 6 sında da sonradan çift çizgiyi gördüm. Testin markası laboquickti. Ama hamile değildim. Bu ay da aynı durum. Dün test yaptım, iki saat sonra yine çift çizgi oldu. Adetime 4 gün var. Bence yine hamile değilim.
Banada değilim gibi geliyor hayırlısı İnşaAllah
Rabbim tüm isteyene nasip etsin İnşaAllah :)

Hayırlısı İnşaAllah ya bakaym adet olmazsam telrarlicam testi yarına

20181022_084928-min.jpg
Sonradan çıkan ikinci çizgimin fotoğrafını yüklemiştim. Adetim bir gün geçti. Ovülasyon testim koyuydu ve hamileydim diyenleri görüp bu konuda da deney yaptım:KK48: Bir gün gecikmeyle ovülasyon testim bu şekilde. Bakalım gerçekten de dedikleri gibi çıkıyor muymuş.(Hiç sanmıyorum ama)

Back