- 17 Ekim 2018
- 32
- 21
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayalet çizgi var.. ne kadar bekledin?
2 gün geçtiBat a kaç var ?
İlk test 1 gün sonra baktm
Diğeri 2 saat sonra canm
Hep böyle gecikir mi ?2 gün geçti
Ama ilişki 10 gün önce oldu
Bekleyince çıktı canm ama işte daha önce bekleyincedd çıkmıyordu o yüzden süphelendmBenim basima da geldi .. hamile degildim.
Istersen testi yarın bir daha tekrarla daha garanti olur.
Bekledim demeseydin kesin hamilesin derdim ama
Bazen tam gününde olurm bazende gecikir canımHep böyle gecikir mi ?
Eğer gunu gunue adet alıyorsanız kan testı verın veya idrar testınızı tekrarlayın ..
Riica ederim inşallah hamılesındırBazen tam gününde olurm bazende gecikir canım
Bakim olmazsam yarında twkrarlarım
Teşekkür ederm yorumun için :)
Hayırlısı Rabbim den İnşaAllah :)Riica ederim inşallah hamılesındır
Sonradan beklesede çıkmıyordu mu 2.ci çizgi?Valla bence hamilesin.. çünkü iki test birden çift çizgi vermez yıllardır belki 50 kere test yapmışımdır.. iki çocuktan dolayiı bir yada iki tane testim böyle bozuk oluyordu.. gebelik olunca ikinci çizgi hep hayalet çıkıyordu bende..
Yok canım hep tek çizgide kalırdı hatta 1 gün boyunca saklardım testi ikinci çizgi var mı diye hep tek kalınca atardım.. ilk oğlumda çok test yapmıştım hiç böylesini görmedim..Sonradan beklesede çıkmıyordu mu 2.ci çizgi?
Benimde 1 kızm var 7 ay bekledik olması için
7 ay içinde negatif testlerimin hiç birinde olmamıştı benimde
Aynı marka test hepde
Bende hep kontrol ederdim olmazdıYok canım hep tek çizgide kalırdı hatta 1 gün boyunca saklardım testi ikinci çizgi var mı diye hep tek kalınca atardım.. ilk oğlumda çok test yapmıştım hiç böylesini görmedim..
benim geçen ay bekleyince çift çıktı 3 tane yada 4 tane testte bu foruma konu açıp koymuştum. ama hastalandım sonra. testin markasına göre değişiyor. mesela labaquikte hiç çizgi çıkmadı bekleyince de. ama bebetime ve al bi testte bekleyince çift olmuştu. yarın sabah ilk idrarala tekrar yapın derim ben. inşallah vardır bebiş.Yokmu Baska tecrübesi olan:)
Benimki freely markasıbenim geçen ay bekleyince çift çıktı 3 tane yada 4 tane testte bu foruma konu açıp koymuştum. ama hastalandım sonra. testin markasına göre değişiyor. mesela labaquikte hiç çizgi çıkmadı bekleyince de. ama bebetime ve al bi testte bekleyince çift olmuştu. yarın sabah ilk idrarala tekrar yapın derim ben. inşallah vardır bebiş.