• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resimli test

Gulpempe1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2018
32
21
88
Kızlar bunlarda varmı sizce?
Bekleyince oldu
Ama aynı markayla beklesede hiç böyle olmuyordu önceden

Eklentiler

• Screenshot_2018-10-17-01-03-00.png
    Screenshot_2018-10-17-01-03-00.png
    158,4 KB · Görüntüleme: 222
  • Screenshot_2018-10-17-12-26-26.png
    Screenshot_2018-10-17-12-26-26.png
    134,3 KB · Görüntüleme: 217
Benim basima da geldi .. hamile degildim.
Istersen testi yarın bir daha tekrarla daha garanti olur.
Bekledim demeseydin kesin hamilesin derdim ama
Bekleyince çıktı canm ama işte daha önce bekleyincedd çıkmıyordu o yüzden süphelendm
Bakim yarın yine tekrarlaym
Teşekkür ederm yorumun içini:)

Hep böyle gecikir mi ?
Eğer gunu gunue adet alıyorsanız kan testı verın veya idrar testınızı tekrarlayın ..
Bazen tam gününde olurm bazende gecikir canım
Bakim olmazsam yarında twkrarlarım
Teşekkür ederm yorumun için :)

Valla bence hamilesin.. çünkü iki test birden çift çizgi vermez yıllardır belki 50 kere test yapmışımdır.. iki çocuktan dolayiı bir yada iki tane testim böyle bozuk oluyordu.. gebelik olunca ikinci çizgi hep hayalet çıkıyordu bende..

Valla bence hamilesin.. çünkü iki test birden çift çizgi vermez yıllardır belki 50 kere test yapmışımdır.. iki çocuktan dolayiı bir yada iki tane testim böyle bozuk oluyordu.. gebelik olunca ikinci çizgi hep hayalet çıkıyordu bende..
Sonradan beklesede çıkmıyordu mu 2.ci çizgi?

Benimde 1 kızm var 7 ay bekledik olması için
7 ay içinde negatif testlerimin hiç birinde olmamıştı benimde
Aynı marka test hepde

Sonradan beklesede çıkmıyordu mu 2.ci çizgi?

Benimde 1 kızm var 7 ay bekledik olması için
7 ay içinde negatif testlerimin hiç birinde olmamıştı benimde
Aynı marka test hepde
Yok canım hep tek çizgide kalırdı hatta 1 gün boyunca saklardım testi ikinci çizgi var mı diye hep tek kalınca atardım.. ilk oğlumda çok test yapmıştım hiç böylesini görmedim..

Yok canım hep tek çizgide kalırdı hatta 1 gün boyunca saklardım testi ikinci çizgi var mı diye hep tek kalınca atardım.. ilk oğlumda çok test yapmıştım hiç böylesini görmedim..
Bende hep kontrol ederdim olmazdı
Ay heyecanlndm çok sabırsızm yine yaptm test yine olacakmı bakaym
Bide sabah yaparm
Eczane zengin olacak ben pozitif yada regl görene kadar :KK70:

Yokmu Baska tecrübesi olan:)
benim geçen ay bekleyince çift çıktı 3 tane yada 4 tane testte bu foruma konu açıp koymuştum. ama hastalandım sonra. testin markasına göre değişiyor. mesela labaquikte hiç çizgi çıkmadı bekleyince de. ama bebetime ve al bi testte bekleyince çift olmuştu. yarın sabah ilk idrarala tekrar yapın derim ben. inşallah vardır bebiş.

benim geçen ay bekleyince çift çıktı 3 tane yada 4 tane testte bu foruma konu açıp koymuştum. ama hastalandım sonra. testin markasına göre değişiyor. mesela labaquikte hiç çizgi çıkmadı bekleyince de. ama bebetime ve al bi testte bekleyince çift olmuştu. yarın sabah ilk idrarala tekrar yapın derim ben. inşallah vardır bebiş.
Benimki freely markası
Bu markada beklesede çıkmıyodu
Ama simdi yine baktm testlere geri silinmiş gibi
Sanırım yok :) bakaym 2 gün daha bekleym olmazsam kan testi yaptırdım en kesin sonuç

Back