pastelin ojesi sürdüğümün ertesi günü soyuluyor.
yeşil toz farı bi parfümeride hediye etmişlerdi, bir kez evde denedim saçlarım,kaşlarım,üstüm başım,ortalık kısacası her yer yeşil simli toz kaplandı. korkunç derecede dökülüyor simleri.
nivea star fruitsten zaten hiç hoşlanmadım, eski lip careler ne güzeldi....çok özlüyorum onlarısenağlama bu yeni star fruits yağlı bi görünüm veriyor ve renkleri de kötü. ama özellikle greyfurtlu olanı tam bir bulaşık deterjanı gibi kokuyor..
klava:
lancaster pudra dünyanın parası ama kapatıcılık, doğal görünüş hak getire. un sürmüş gibi oluyorum sürünce, allığı da aynı şekildeydi ama onu arkadaşıma verdim. pudrayı kimse almıyor başıma kaldı.
chanel no.5 makyaj ürünü değil ama eklemeden geçemedim, gerçi bana ait değil annemin ama bu kadar ağır bi koku olamaz. bi süre sonra başını ağrıttı annemin, alındığından beri duruyor evde. ama vermeye de kıyamadık, durmaya devam edicek gibi.kaydirigubbakcemile2
bunların dışında şu an çoktan çöpü boylamış ya da birilerine verilmiş oldukları için resimlerini ekleyemediğim bir kaç ürünü de özellikle belirtmek isterim.
innova ve gosh maskaralar. kirpiklerin üstüne tuğla koymuş gibi hissediyordum sürünce, çok ağırlaştırıyor ve yaşartıyordu gözlerimi ikisi de.
pikenz concealer. bunu da bi parfümeride çok methettiler ve inidirimde diye aldım, ama göz altlarımı kuruttu:mymeka:
daha bi çok ürün var memnun kalmadığım ama şu anda aklıma gelenler bunlar. ürün alırken çok dikkat etmek lazım. bu arada flormar allıktan memnundum ama içerriğinde bizmuttan tut aluminyuma kadar ne arasan varmış maşallah. pazartesi ilk iş iyi bir allık almak olucak işim, bir de renkli nemlendirici.