- 24 Mayıs 2010
- 220
- 4
-
- Konu Sahibi SacDuzlestirici
canım youtube dns ayarlarındandır googla youtube dns ayar yaz orda gosterıldıgı sekılde ayarlarını yap ozaman ızleyebılırsn
35. sayfadaki resimler için diyorum...
yaaa nasıl değişik hepsi birbirinden.. harikalar ama.. tebrik ediyorum tam bir kendi imaj maker'sın =))
çok beğendim :))
yok kız cok basıt aslındaaa host dosya falan gerek yok dns ayarlarındakı noları deiştrmen yeteroyyh canım baktımda bi sürü bişeyler yapmak gerekiyor üşendim açıkçası...sadece dns ayarıyla olmuyormuş,host dosyası var onu indircende bilmem nerenin içine atacan falan yaparımda şimdi yapamıycam...
youtube a giriyorum ama videolar açılmıyo...oysaki daha bikaç hafta önce açılıyodu..baydı bu youtube da hee:bbo:
neyse sonra bakıcam cnm sözz
hihoyyytŞeniz tatlım benım tesekkurler oyle gorunuyorsam ordan ne mutlu bana bırgun hepınızı suslucem vurucam kırbacııı :jeyyar:
yok kız cok basıt aslındaaa host dosya falan gerek yok dns ayarlarındakı noları deiştrmen yeter
Dns Ayarları Nasıl Değiştirilir-Resimli Anlatım--Blogumdan.com
burdan bakabılırsn
harıka olmasına cok sevındım hihoyyyt evet gezmeye gdıyordum brden aklıma geldı kaydettım yarın gunduz cok sıcak olmazsa hava cekıcem bebegım..evet maalesf alıntı olmasın dedıgım halde oluyor umarım yazımı gorenler edıtler ...sende cok şeker bişisındr emınım boshayallersmileanam ben başka bi yerlerden baktım öyle bi sürü bişeyler anlatmışlar bende sadece dns ayarını yaptım olmadı....ama senin verdiğin linkte başkaymış yaptım oldu kuşummm tenk yuuuu:lepi:
izledimmmm...yan çektiğin ve birazda karanlık olduğu için pek bişi anlamadım yovrimbilmiyorumkismile
ama sen çok şekersinnn
yalnız resimleri alıntılamayın demişsin ama maşallah herkes alıntılamış:umursamaz:
miriana tüm sayfalara baktım :) makyajsız çok güzelsin bence fondoten pudrayla cildini yorma. zaten yüzünde kapatılacak bir sorun yok ki :) bide ben senin lenssiz halini daha çok beğendim. simsiyah gözlerle o kadar güzel duruyorsun ki :)
sanadatek kelimeyle harikasın ellerine sağlık
ben hiç böyle düzgün makyaj yapamam valla makyaj da yetenek işi..
cok da güzel yapmıssın ama bence yogun göz makyajı ve dudak bir arada oldu mu abartı oluyor yani mesela dudagında dudak kaleminin renginde hafif pembe bir ruj olsa daha güzel olurdu..ben öyle yapıyorum dudağa ağırlık verdiysem gözleri hafif gözlere verdiysem dudağı daha dogal pastel tonlar kullanırımboshayallersmile
Enemmm o nasıl gözler oyle masallah,makyajsız halın daha bıle guzel desem ne dersın,makyaj teknıklerın cok ayrıntılı ve faydalı ozellıkle eye lıner surusune bayıldım,tesekkurler paylasım ıcın.
Petek Dinçöz'e benzetilmene şaşırdım.
Hiç alakası yok. bilmiyorumkismile